Uppsala Fotokompani Anmeldelser

4,7

Kunniga, trevliga och serviceinriktade! Blev supernöjd med dotterns studentskylt och fick personlig hjälp genom hela resan från skyltdesign till färdig beställning! Har även använt mig av Uppsala Foto... Vis mer

Beställde en mugg med personligt tryck online och den var klar att hämta ut redan nästa dag. Otroligt snabba och trevlig personal i butiken! Mycket nöjd! Muggen blev dock tryckt åt ”fel” håll, texten... Vis mer

Allting gick sjukt smidigt och snabbt till och personalen var otroligt trevliga trots många kunder i butiken! Behövde ett nytt batteri till min Macbook och bara 2 dagar senare var min dator klar. Inte... Vis mer

Serviceminded personal som tipsade mig om hur jag kunde göra för att få min beställning/present i tid till festen som jag skulle på. Lösningsorienterad och engagerad hjälp då det strulade med bilden t... Vis mer

1. Kamerabutikk
  2. Datamaskinreparatør
  3. Butikk for spesialdesignede t-skjorter
  4. Reparasjonsverksted for mobiltelefoner
  5. Passfotograf
  6. Bildefremkalling

Välkommen till Uppsala Fotokompani, din mångsidiga destination för teknik och minnesvärda fotopresenter. Vi erbjuder ett brett sortiment av kameror, kikare och tryck på personliga fotoprodukter som t-shirts, muggar, nyckelringar och mycket mer. Utöver detta specialiserar vi oss på reparationer av mobiler och datorer för att hålla din teknik i toppskick. Dessutom tar vi hand om dina minnen genom framkallning av filmrullar och digitalisering av VHS, diabilder samt smalfilm. Hos oss kombineras teknisk expertis med kreativitet för att skapa och bevara dina speciella ögonblick. Upptäck en värld av innovation och personliga minnen hos Uppsala Fotokompani.

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Alle anmeldelser

56 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Missförstånd och en del krångel, men i övrigt BRA!

Programvaran för att skapa "Memory" var svår att hantera. Fick ringa och fråga innan jag fick den att fungera, men då gick det bra. Vid beställningen var det lätt att missuppfatta rubriceringen - och naturligtvis gjorde jag det... Så jag beställde "Express" under rubriken "Frakt", men efter en vecka utan varor fick jag veta att detta gällde enbart tillverkningen av det jag beställd och att jag då förväntats hämta det på butiken (inte aktuellt med 60+ mil till Uppsala). Hoppas de ändrat på hemsidan, så andra inte faller i samma fälla som jag gjorde! I övrigt tyckte jag att de var vänliga och tillmötesgående, hjälpsamma och trevliga. Och memoryspelet blev en uppskattad present, så jag är nöjd.

9. desember 2025

Fantastisk service

Fick fantastisk hjälp med ett tryck på en "mantel ".
Det blev bättre än jag vågat hoppats på och på kort tid!
Fantastisk service!

9. oktober 2025

Svar fra Uppsala Fotokompani

Hej Ellinor, tack för din fina feedback! Vi blir jätteglada att höra att du är nöjd med vår service. :) Välkommen tillbaka snart!

Proffsig hjälp

Vi fick mycket bra hjälp och råd av en väldigt kunnig och trevlig tjej i butiken. Snabb leverans, mycket nöjda med våra produkter.

17. oktober 2025

Svar fra Uppsala Fotokompani

Hej Eva, tack för att du tog dig tid att skriva! Vi ser fram emot att hjälpa dig igen!

Otroligt bra service i fysisk butik men…

Otroligt bra service i fysisk butik men krångligt med betalning om man beställer online.

1. oktober 2025

Svar fra Uppsala Fotokompani

Hej Nikiters, tack för din feedback! Vi är glada att du var nöjd med vår service. Vi tar till oss din kommentar om betalningen och ser över hur vi kan göra det smidigare.

Jättebra service

Jättebra service, snabb leverans och mycket trevlig personal

26. september 2025

Svar fra Uppsala Fotokompani

Hej Annika, tack för din fina feedback! Vi blir jätteglada att höra att du är nöjd med vår service och leveransen. Välkommen tillbaka snart!

Personalen var måna om att det skulle…

Personalen var måna om att det skulle bli rätt. Och det blev det. Dom var nogranna och hjälpsamma. Jag kommer återkomma.

3. oktober 2025

Svar fra Uppsala Fotokompani

Hej Bengt, tack för att du tog dig tid att skriva! Kul att höra att du uppskattade vår service. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen!