Se hva andre synes
Upfront heeft de lekkerste eiwitshakes van NL, vooral de matcha varianten zijn mijn favoriet. Ook de eiwit repen en limonades zijn super lekker. Altijd een snelle levering en als het wat langer duurt... Vis mer
Ik ben helemaal fan van upfront, super fijne producten zonder onnodige toevoegingen. Altijd alles snel in huis. Vooral fan van de clearwhey zwarte bes, pepernoten eiwitreep en de l- glutamine. Ook de... Vis mer
Ben erg tevreden met jullie service bij bestellingen, de producten zijn niet alleen erg lekker maar ook goed zeker prijs technisch! Website ziet er goed uit, hoop wel dat jullie wat meer drinkflessen/... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Onze missie: verpakte voeding begrijpelijk maken. Wat oprecht is wint.
Kontaktopplysninger
Van Nelleweg 1, 3044BC, Rotterdam, Nederland
- support@upfront.nl
- upfront.nl
Har svart på 40 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én måned
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Sport gells niet op voorraad
Na meerdere maanden citroen en strawberry was ik tevreden over Gel 2.0. Goede textuur, makkelijk in te nemen tijdens het sporten. Maar beide smaken zijn niet leverbaar, dus noodgedwongen cassis besteld en die is naar mijn smaak niet te doen.
Voor sporters is consistentie essentieel. Je traint je maag op een product en wilt daar op kunnen vertrouwen. Bij merken als Maurten of PowerBar heb ik dit probleem nooit gehad. Als de populairste smaken structureel niet op voorraad zijn, verlies je klanten die juist loyaal wilden zijn.
Ik stap over op een ander merk.
Lekker oatts
Lekker oatts, dikke aanrader! snelle service ook!
Eiwit oats zijn top!
Eiwit oats zijn top!! Lekker snel en makkelijk. Banaan Kaneel heerlijk
Klantenservice antwoord niet
Altijd tevreden geweest over de producten van upfront, maar jammer genoeg geen reactie gekregen op feedback die ik bijna 2 weken geleden stuurde naar het supportteam. De koffiebonen worden niet naar België geleverd wat ik heel jammer vind. Dit stond namelijk niet op de website vermeld. Pas wanneer je op de betaalpagina komt krijg je het bericht om de bonen uit je winkelmandje te halen.
Goed merk goeie kwaliteit hebben alles…
Goed merk goeie kwaliteit hebben alles wel te koop zeker aan te raden!
Ik ben fan van het merk Upfront
Ik ben fan van het merk Upfront. Goede producten en snelle leveringen. Sinds ze zo zijn gegroeid wel de indruk dat het puur gaat om verkoop en minder op community, binding met het merk mist.
Niet alle producten die ik heb besteld geleverd.
Geweldig
Ik vind de producten van upfront echt superfijn en lekker. Vooral de eiwit reep speculaas en de overnight oats. Ook fijn dat het gewoon bij de Albert heijn te koop is. Mijn bestelling een tijdje terug werd ook snel geleverd.
Mischien wel het meest respectloze and…
Mischien wel het meest respectloze and rascistische bedrijf waar ik ooit heb dienst genomen. Om maar niet te beginnen over het oplichten.
Zeer slechte service
Producten hebben een hele slechte uitwerking op de darmen en kan dan ook niks meer geretourneerd worden. Onwijs slechte service!!
Fijne producten, nette service
Fijne producten, voor het eerst iets in de webshop besteld, er ging iets fout, dat werd snel en netjes opgelost.
Upfront klacht
Beste heer/mevrouw,
Ik heb onlangs een fles limonade van jullie merk gekocht.
Bij het openen van de fles zat er rondom de dop en langs de rand een witte, plakkerige substantie. De fles plakte zwaar aan de buitenkant bij de opening.
Dit vind ik erg onhygiënisch en niet wat ik gewend ben van jullie producten. Ik koop regelmatig bij jullie, maar als dit vaker voorkomt, zal ik overwegen om geen producten meer bij jullie af te nemen.
Ik hoor graag hoe dit kan gebeuren en wat jullie oplossing hiervoor is.
Wat een fantastische service
Wat een fantastische service. Bestelling was niet helemaal goed gegaan en nog voordat ik zelf gereageerd had binnen een dag een vriendelijke mail gekregen dat de goede producten al onderweg waren op kosten van Upfront.
Echt een top bedrijf
Echt een top bedrijf. Biedt passende oplossingen voor o.a. het ontbijt. Het scheelt me zo veel tijd! En het is super lekker. Maar het meest bijzondere vindt ik dat ze altijd afspraken na komen. Ze zijn super snel met de levering & stellen je nooit teleur. Ik ben zo’n fan!!!!
Upfront licht haar klanten op met misleidende acties
Upfront licht haar klanten op.
Mijn dochter deed haar bestelling tijdens de Early Access actie begin januari 2026. De 1e 500 klanten kregen het geld van de bestelling terug.
Haar bestelnummer in de bestelbevestiging was onder de 200 en kwam dus in aanmerking voor volledige teruggave.
Na een maand nog steeds geen geld terug. Mail naar Upfront om te informeren waar het geld blijft.
"Er zijn veel bestellingen geweest en daardoor technische problemen. Wie geld terug heeft gekregen is al op de hoogte gesteld".
Kortom een zeer misleidende actie.
Gewoon Oplichting.
Vorige week een aankoop gedaan
Vorige week een aankoop gedaan. Van veel vrienden al gehoord dat je appel kaneel ontbijt oats echt heel lekker is dus dacht ga er zelf ook maar aan geloven. Echt heel lekker! Compleet eiwitrijk ontbijt. Ideaal voor als je haast hebt. Enkel kokend water bij, even laten staan en klaar!
Geweldige producten
Geweldige producten, goede klantenservice, makkelijk te bestellen!
Van Nelle, Rotterdam
Rotterdam, fijne winkel. Binnen bepaalde tijd gratis parkeren.
Minpunt van de winkel, dat je niet contant kan betalen.
Gratis product toch niet gratis.
In het winkelwagentje gratis product aangevinkt. Na betaling bleek dit product toch niet gratis te zijn. Bug in het systeem?
Email gestuurd aangaande dit probleem en bestelling te annuleren. Geen respons. Gehele bestelling op eigen kosten terug kunnen sturen.
Top klantenservice!
Mijn pakket was niet aangekomen, maar PostNL had aangegeven het bezorgd was. Upfront gemaild en ze hebben mijn bestelling opnieuw verstuurd. Top klantenservice!
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.