Varen er helt Ok, men kom i restordre, hvilken den også var ved andre firmaer, derfor ikke 5 stjerner selvom I holdt os underrettet. Så julegaven kom påskeharen med 🫤🤭😁
Riktig god opplevelse! Levering innenfor forventet tid 4-6 dager. Produktene stod til forventning og god kundeservice ved kommunikasjon med dem!
Svært lite fornøyd. Varen skulle vært levert 25 februar og enda ikke hørt fra kundeservice. For kun mail fra kundeservice om og anmeldelse om hvor fornøyd jeg er. Kommer ikke til og bestille herfra... Vis mer
Dalsagervej 25F, 8250, Egå, Danmark

Svar fra Unoliving.com
Unoliving sendte først dobbelt opp med varer (heldigvis oppdaget jeg dette og fikk stoppet leveringen), så klarte ikke systemet deres å trekke betalingen selv om jeg la inn kredittkort på nettsiden ved bestilling. Jeg fikk plutselig inkassovarsel og betalte dette i oktober (det har jeg bevis på), men nå får enda jeg et nytt inkassokrav med 660 kr tillegg til opprinnelig sum som ER BETALT. Det hele virker veldig useriøst og på grensen til svindel!

Svar fra Unoliving.com
Alt fungerede så fint og det har det gjort hver gang jeg har handlet hos jer🍀

Svar fra Unoliving.com
Min Hubsch bord kom på dagen som lovet og inden for tidsrammen.

Svar fra Unoliving.com
Alt fungerede fra start til det kunne afhentes på bestemmelsesstedet

Svar fra Unoliving.com
Egentlig fin service men for at den sidste stjerne skulle kunne komme med, så skal de overholde deres leveringstider.
Riktig god opplevelse!

Svar fra Unoliving.com
Fantastisk service, rask tilbakemelding og hyggelig svar på mail. Ble superfornøyd med sofaen vi bestilte, så jeg har har bestilt flere varer. Anbefales!

Svar fra Unoliving.com
Virkelig virkelig god service, levering fungerede uproblematisk, kan på det varmeste anbefale handel med virksomheden.