Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Jeg vil ikke anbefale Uno Living!! Vi købte en sofa derfra 11. December 2024, og under én måned efter gik den i stykker! Siden har vi prøvet at kontakte firmaet på mail, telefon og oprettet en retu... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Min vare dukkede aldrig op. Jeg sendte dem tre mails, for at høre status. De vendte aldrig tilbage. Forsøgte deres kundeservice på telefon. De har telefontid annonceret på hjemmesiden. Ganske spar... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Dårlig service, for ikke svar på mails, annullerede vores ordre uden at give besked om årsag. Tager ikke telefonen. Vores ordre skulle have været en julegave. 'Vi får mail at vores ordre først kan l... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Rigtig sødt, hjælpsomt og venligt personale i kundeservice. Der manglede en knop til vores tv bord, som blev leveret to dage efter. Her ca. 1 år efter havde et hængsel revet sig fri og den ene side... Vis mer

Informasjon om virksomheten

Kontaktopplysninger

1,7

Dårlig

TrustScore 1.5 av 5

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Jeg vil ikke anbefale Uno Living!!

Jeg vil ikke anbefale Uno Living!!
Vi købte en sofa derfra 11. December 2024, og under én måned efter gik den i stykker! Siden har vi prøvet at kontakte firmaet på mail, telefon og oprettet en returnering - men INTET hører vi!!

14. januar 2025

Dårlig service

'Vi får mail at vores ordre først kan leveres i midt februar, 12/2 får vi besked om at vores ordre er annulleret.

12. februar 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Min vare dukkede aldrig op

Forsøgte deres kundeservice på telefon. De har telefontid annonceret på hjemmesiden. Ganske sparsommeligt tidsrum.
Forsøgte at ringe, men blev mødt af en telefonsvarer.
Måtte til sidst bede dem annullere min ordre. Det gjorde de dog, men ikke med en “Vi beklager ulejligheden”.
Ville aldrig bruge den side igen.

13. februar 2025

Forfærdenlig oplevelser

Forfærdenlig oplevelse. Får et respektløst svar og bliver! Bedt om at skrive til kundeservice som bevidst gør så jeg ikke kan svare dem. Jeg har reklameret over min stol! Og de nægter at svare! Jeg vil fraråde alle at købe fra denne side. Øv oplevelse jeg har givet dem mange chancer for at svare og håbet på det bedste i mennsker. ØV

6. januar 2025

Elendig kundeservice

Elendig kundeservice
Bestilte julegave d 6/12 og har først nu fået besked om, at den bliver leveret i uge 2 el 3.
Har gentagne gange prøvet kontakt telefonisk uden held, grundet sygdom.
Mail korrespondance er heller ikke go.
Kan absolut ikke anbefale denne side til andre. I hvert fald sidste gang, jeg har handlet her.

6. januar 2025

Uacceptabel behandling af kunder

Jeg tilslutter mig utilfredsheden med Unoliving, da jeg heller ikke har kunnet komme igennem til "kundeservice", hverken telefonisk (pga. sygdom) eller på mail, hvor jeg tre gange har anmodet om at få min ordre annulleret.
I dag er der sør'me kommet en besked om at min ordre fra den 8. december er på vej?? 😳 På trods af at jeg skriftligt har bedt om at få den annulleret medio december. Firmaet har altså haft rig mulighed for at gennemse sin mailbox og svare fornuftigt på seriøse henvendelser.
Jeg er i tvivl om, om jeg nogensinde ser mine penge igen, hvis jeg sender varen retur?

Lisbeth

11. desember 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Manglende information og lagerstatus der ikke passer…

Okay er virkelig nervøs for at jeg ikke får den julegave jeg bestilte i starten af december. Jeg har ikke hørt noget fra Unoliving så skrev til dem, om de kunne oplyse mig hvor min ordre var i deres system-jeg har intet hørt! Derfor ringede jeg igår, hvor de sagde telefonen var lukket pga sygdom-herefter gik jeg på trustpilot (igen, det gjorde jeg også INDEN jeg bestilte, og det så flot ud… det gør det ikke mere! Av! Jeg er ikke den eneste der har varer hængende) Jeg har prøvet at ringe igen idag, og nu giver telefonen bare en lyd som om, at nummeret ikke eksisterer mere!! Så nu står jeg højst sandsynligt uden en julegave…
Opdatering: jeg har lige fået en besked om, at de kan levere mine varer i Juni 2025!!!! Og det på trods af, at de står til at være på lager hos dem. I deres svar lyder det, at det er fordi de er udsolgte ved producenten, hvilket jo er helt fair, men så skal de jo opdatere-så man som forbruger kan se at de først forventes på lager til Juni.

18. desember 2024

Virkelig dårlig service

Jeg har bestilt en julegave i november måned, og har stadig ikke fået min vare. Det er fuldstændig umuligt at komme i kontakt med firmaet. Når man ringer er der en telefonsvarer der siger, at de ikke kan tage telefonen pga sygdom. Når man så skriver vil de svare inden 3 dage, men nu har jeg skrevet en del gange, og har stadig ikke hørt fra dem. Jeg syntes det er useriøst, og havde jeg vidst det jeg ved nu, havde jeg aldrig bestilt noget gennem dette firma.

17. desember 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Virkelig dårlig service i holder jer

Virkelig dårlig service i holder jer, har forsøgt at komme i kontakt med jer nu i over 1 uge, i svarer retur med et auto svar at i vender retur indenfor 3 hverdage men det overholder I bestemt ikke, hvornår kan man mon få noget service hos jer???

7. desember 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg er en super tilfreds kunde

Jeg læste anmeldelserne her på trustpilot EFTER jeg havde bestilt et Brisbane Vitrineskab og Spiro sofabordesæt, og det var med bankende hjerte, da der er så mange dårlige anm. Min nervøsitet blev gjort fuldstændig til skamme. De blev leveret med to forskellige fragtmandsfirmaer, lev.dag 14 dg. efter bestilling, men leveringsdatoen blev rykket 1 dag frem. Jeg kontaktede kundeservice og bad dem give fragtfirmaet besked om at stille varerne indenfor vores havelåge. Utrolig venlig og hjælpsom mand i kundeservice - det fungerede! Fragtfirmaerne var også virkelig søde og hjælpsomme, og alt fungerede med sms og opkald 30 min. før de kom. Mht til at samle skabet, gik det også rigtig godt - men rigtig nok, så er det jo ikke Ikea brugsanvisning 😂 - men lige at studere anvisningen 5 min. længere hjalp og alt lykkes i første hug. Jeg kan hermed give min bedste anbefaling af firmaet og varerne, som i mit tilfælde har levet 100% op til mine forventninger. (nogen gange tror jeg man er mere motiveret til at skrive en anmeldelse når man er utilfreds - desværre 😉)

14. august 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Bare håb du ikke har brug for kundeservice.

Horrible costumer service.
I bought a dresser, where several drawers constantly falls apart or gets stuck. The top also had to be replaces because the screws were too long. This has resultet in me having to take it apart for a third time now. After getting many condesending replies, sounding like I don't understand how a dresser works, I have now gotten spare parts. Which doesn't solve most of the issues.

I highly regret my purchase, since I have payed for a dresser which can barely hold anything without falling apart, and that I apparently just have to take apart every now and again, if I want to use it.

Massive waste of money and time.
I do not understand how this does not justify a refund og partially refund!

30. august 2022
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Det værste kunderservice og chefen var…

Det værste kunderservice og chefen var også ligeglad. Min vare blev leveret kl 2 om natten selfølgelig giver det sig selv jeg sover denne tidspunkt hvem f*** gøre så noget, nu har de bestil et ny men der er også gået 3 uger, åbenbart den kommer d.25/05 men det tror jeg ikke på, jeg har ventet 7 uger i alt for en konsolbord helt ærligt det er bare en joke det her.

23. mai 2022
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Rigtig dårlig service og uacceptabel…

Rigtig dårlig service og uacceptabel afvisning af reklamation!!!
Jeg køber en spisebord fra unoliving for knap 1 år siden. Rund flot bord til 5000kr. Bordet begynder og bære ustabil og gynger hver gang man skal skære styk kød. Jeg skriver en mail til dem sender billeder og video. Efter 3 uger få jeg svar at de ikke kan godkende min reklamation da bordet er lavet sådan og den giver sig og bliver ustabil fordi den er lavet af “blødt træ”.
Sikken forklaring hvem normalt vil købe sådan et bord hvis man vidste. Så de sælger varer som de ved de vil gå i stykker med vilje!
Simpelthen uaccepabel behandling!!

20. april 2022
Vurdert til 1 av 5 stjerner

bestil ikke fra dette firma, dårlig service!!

Jeg bestiller en stol en månede før jeg skal bruge den, til levering den 22, pengene bliver trukket og jeg modtager sms om at bft (transpotøren-kan ikke anbefales) at den vil blive leveret mellem 14-18.00
jeg er hjemme hele dagen, men modtager ingen stol.

jeg ringer dagen efter til kundeservice, som først siger at bilen gik i stykker, så stolen vil ankomme den 27, jeg siger at det kan jeg ikke bruge til noget, eftersom jeg bestilte varen i god tid til levering den 22. så siger hun pludselig at stolen er væk, og de prøver at finde den, hun vil kontakte mig når hun ved noget. jeg ringer igen nogle timer senere, men det er det samme, jeg siger jeg så kan få en anden til at hente stolen, så den kan blive leveret den 22, men så skl de betale regningen, hvilket hun ikke ville. om aften modtager jeg en sms hvori hun skriver at de ikke har fundet stolen, men vil lede videre den 27.

den 27 ringer jeg så igen, og der har hun pludselig lige fået en mail om at de har fundet stolen, og den bliver leveret dagen efter, den 28.
en time senere modtager jeg endnu en sms, om at stolen vil blive leveret om 30 min.

jeg år mine forældre til at være hjemme ved mig for at tage imod den, de ser så chaufføren/lastbilen kører ind, og kører igen, så de løber ud vifter med armene og får ham stoppet.
han fatter ikke et klap dansk, men hans sideven forstår så lidt, og siger at de ikke kunne se nogen hjemme. (de skulle så sætte stolen i carporten hvis ikke der var nogle hjemme, var der skrevet i bestillingen) de får stolen af, med meget besvær og kører igen.
var mine forældre ikke hjemme hos mig, så havde jeg stadig skulle lede efter min stol.

dette er et firma, som ikke pivotere deres kunder på nogen måde. de benytter sig af et transport firma som gang på gang har fået dårlig anmeldelse, om at de ikke sætter varen som aftalt, eller kommer som aftalt.
utrolig dårlig service hele vejen igennem.

28. desember 2021
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Absurd dårlig kundeservice og minimal…

Absurd dårlig kundeservice og minimal samarbejdsvillighed... Levering af min ordre, som iøvrigt er en simple ordre på én varer, ender med at trække ud til det tredobbelte af hvad først lovet. over FIRE omgange får jeg at vide, at min varer ikke kan leveres på den lovede dato, hvorfor den skal udskydes. Hertil skal det nævnes, at den information ikke bliver givet, før man selv henvender sig til deres kundeservice efter svar. 1/5 stjerne er misvisende, men mindre kan ikke gives.

12. oktober 2021
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Nok en af de dårligste møbel firmaer…

Nok en af de dårligste møbel firmaer jeg har handlet hos! Elendig service og hvis man ikke er hjemme til at modtage ens varer, skal man betale et yderligere beløb på 300 kr. hvis man alligevel ikke vil have produktet så bliver de 300kr fratrukket af summen.
- kan klart IKKE anbefales at købe her!

24. august 2021
Vurdert til 1 av 5 stjerner

2 måneder senere har jeg stadig et usamlet skab og manglende dele, da de blev beskadiget under fragt

Har nu ventet på adskillige dele fra et skab købt tilbage i marts, der altså ikke var billigt. Delene var beskadiget under fragten, og som de skriver reklamerede jeg med det samme efter jeg modtog det. Har haft fat i kundeservice 2 gange, der i telefonen var søde og virkede behjælpelige, men efterfølgende føler man lidt, at man bliver tabt. Nu 2 måneder efter har jeg stadig et usamlet skab liggende på mit gulv, og har selv skulle spilde tid på at forhøre mig omkring, hvornår delene kan blive afsendt og om jeg kan få en trackingordre (noget man burde mene, de skulle sørge for) Selvfølgelig er disse ikke fra dem selv, men de har ansvar for, at det bliver leveret som lovet fra deres leverandører. Da jeg så fortæller, at jeg faktisk ikke synes det kan være rigtigt, og jeg gerne vil af med skabet, da jeg så vil købe det et sted, så jeg da kan få et klædeskab, bliver jeg bidt af med, at det er mit eget ansvar så at aflevere delene.. Når man nu handler for en del sjat penge, så ville det være rart, at servicen var derefter.

25. mai 2021
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv