Banner for Unimeal

6 802

1. Velværeprogram

Om Unimeal

Unimeal Trustpilot

Tech geeks and design lovers. Fitness gurus and nutrition experts. Quiet and loud, mindful and bold. We are diverse and somehow alike. The reason behind it is that we share a great passion. We're passionate about everything. That is how we work, how we debate, and how we live. That is how we created Unimeal – a wellness mobile app that truly works for you.

Become the better version of yourself

Take our quiz and get your personal meal plan

Middels

7k anmeldelser

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Alle anmeldelser

(6 802)

958 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Dette er bare kjeltringstreker

Dette er bare kjeltringstreker, styr unna.
Ikke finn på å gå innpå noe avtale med dette companiet!
Tegnet abb for 1 mnd , ble plutselig belastet 400kr mnd etterpå. Styr unna!
Her blir man bombardert med meldinger til alle døgnets tider, måtte slette appen etter få dager pga dette, men penger trekker dem:(
Ser i tilsvaret under her at det er tydeliggjort når man vil prøve produktet, at man binder seg til fremtidig trekk.
Rart dette ikke kom tydelig frem når jeg prøvde dette..
De ber meg sjekke abbonementdetaljene, (har ikke meldt meg på ett abbbonoment)
Ser at mange andre sitter med akkurat samme opplevelse på de engelskspråklige trustpilot sidene.

29. januar 2025

Kjære kunde,

Vi beklager at du har støtt på denne situasjonen. Alle betalinger utføres i henhold til vilkårene som er spesifisert ved tegning av abonnement, inkludert automatisk fornyelse, som kommuniseres under registrering.

Vennligst sjekk abonnementsdetaljene dine og kontakt supportteamet vårt på support@unimeal.com. Vi er klare til å hjelpe deg med å forstå dette problemet og finne den beste løsningen.

Med vennlig hilsen,
Unimeal-laget

Dette virker ikke for meg

Dette virker ikke for meg. Går ikke ned i vekt. Spiser 3 små måltider mellom 11.00 og 19.00 Faster i 14 timer.
Lettere fortvilet. 🥴

4. januar 2025

Kjære kunde,

Vi beklager virkelig at du føler deg frustrert, og vi forstår fullt ut hvor utfordrende prosessen til tider kan være. Husk at alles kropp reagerer forskjellig, og fremgang kan ta litt tid.

Vi bryr oss virkelig om reisen din og ønsker å tilby vår støtte i denne tiden. Vi har sendt deg en e-post med ytterligere detaljer om hvordan vi kan hjelpe deg videre. Ta deg tid til å sjekke innboksen din, og hvis du kan svare så raskt som mulig, hjelper vi deg mer enn gjerne med å gjøre eventuelle justeringer av planen din. Ditt velvære er veldig viktig for oss, og vi er ivrige etter å støtte deg.

Vi tror på fremgangen din, og vi er her for deg hele veien!

Vennlig hilsen,
Unimeal Team

Disappointed

23. september 2024

Dear Bjørn,

We sincerely apologize for your disappointment. We strive to provide the best services possible, and your feedback is invaluable to us.

We have reached out to you via email to address any issues you may be experiencing. We kindly ask you to check your inbox and respond at your earliest convenience. Your insights will help us assist you better, and we are eager to improve your experience with us.

Thank you for your understanding, and we look forward to hearing from you soon.

Best regards,
Unimeal Team

Vis anmeldelser på alle språk. (6 802 anmeldelser)