Afspraak gemaakt optijd. En de elektricien was er ook. Weleens anders meegemaakt.fijne fantastische elek. Die zeer logisch stap voor stap . En met veelervaring ons lang lopende probleemheeftaangep... Vis mer
Se hva andre synes
Vriendelijke rustige medewerkers. Kwamen snel. Het duurde even voordat de storing gevonden was maar ze gaven niet op. Totaal 3 dagen bezig geweest. Alles goed uitgelegd, rustig gewerkt, goed adv... Vis mer
Na mijn 1e opdracht nog wat extra's laten uitvoeren. Ik wilde 5 KwH meters tussen een 5 tal groepen monteren om te monitoren wat er daadwerkelijk over een stroomkabel heen en weer gaat in kader... Vis mer
Stefan is een kundige, nette, vriendelijke en gezellige electricien, die tijd maakt voor de klant. Hij denkt mee, bied oplossingen waar die voor de klant soms moeilijk te vinden zijn. Zijn partner Mar... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Onze werkzaamheden bestaan uit het installeren, uitbreiden en veiligstellen van de elektra in woningen en bedrijfspanden. Zoals de groepenkast vervangen, extra groepen plaatsen, schakelmateriaal vervangen, het ophangen van verlichting en tuin elektra en verlichting. Samen met onze webshop www.unikol-lampenmarkt.nl bieden wij een compleet plaatje.
Kontaktopplysninger
Lotusbloemweg 56, 1338VZ, Almere, Nederland
- 0368415552
- info@unikol-elektra.nl
- unikol-elektra.nl
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Zeer goed advies en service
Eerst zeer goed telefonisch advies
Vervolgens zeer goede service en vakmanschap om het probleem op te lossen.
Nette en vakkundige service
Ze hebben netjes geholpen toen mijn electriciteit uitviel en geholpen de energieleverancier te woord te staan. Het is allemaal goed verlopen.
Excellent service
Excellent service, expertise and friendliness. Arthur fixed the issue really fast, explaining every step of the way.
Goede uitleg en ondersteuning bij de…
Goede uitleg en ondersteuning bij de elektra problemen in huis. Vriendelijk en begrip vol voor onze problematiek.
Alles goed en snel opgelost
Alles goed en snel opgelost! Mooie nieuwe en veilige wasmachine-aansluiting geplaatst.
Goede hulp
Vriendelijke elektricien, die op de afgesproken tijd aankwam en goed meedacht om het probleem opgelost te krijgen.
Perilex aansluiten, aanpassing meterkast
Vakkundig, duidelijk en vriendelijk. Offerte was tot in detail en werd in duidelijke taal toegelicht. Elektricien deed zijn werk uitstekend was in zijn uitleg over de werkzaamheden eveneens duidelijk.
De monteur die gestuurd is ,is niet…
De monteur die gestuurd is ,is niet alleen heel vriendelijk.
Maar erg goed in zijn vak .
Hij moest de andere dag nog wel even terug komen
maar dat werd keurig opgelost
yevredenheid Unikol
Vriendelijke rustige medewerkers.
Kwamen snel.
Het duurde even voordat de storing gevonden was maar ze gaven niet op.
Totaal 3 dagen bezig geweest.
Alles goed uitgelegd, rustig gewerkt, goed advies gegeven, groepen erbij geplaatst,
Wel weer wat euro's armer maar alles werkt nu weer prima op het gene na waar de storing in zat.
De prijs was relatief goed.
Dit bedrijf staat totaal niet open voor…
Dit bedrijf staat totaal niet open voor terechte kritiek. Ik krijg al tijden post voor een mevrouw die ik niet ben, voor een adres waar ik niet woon op een e-mailadres dat zo specifiek is dat je het ook niet per ongeluk kunt gebruiken. Ongeveer een jaar geleden was er ook al zo’n akkefietje waarop ze in trustpilot reageerden dat zoiets kan voorkomen. Natuurlijk, foutjes gebeuren, maar herstel ze dan. Ik zou wel tien keer nadenken voordat ik ze zou inschakelen; als ze simpele mailtjes niet kunnen verwerken, zou ik mijn hart vasthouden voor als er eens echt problemen zouden zijn.
Daarnaast heb ik me nogal verbaasd over de enorm opgeblazen tarieven: 2200 euro voor het aanleggen van een groep voor elektrisch koken? Dat kan ook voor een derde van de prijs. Vijfaderige kabel voor 7,85 ex BTW. Veel te duur en niet open voor aanmerkingen. Ik zou niet met deze tent in zee gaan als ik u was.
Zoek je een goede elektriciën? Bel Unikol en je zult tevreden zijn!
Vriendelijke monteur met veel kennis en inzicht. Heeft bijna overal een oplossing voor. Is hier nu enkele keren geweest en steeds naar alle tevredenheid.
Goed geholpen
Goed geholpen. Tips om dit weer te voorkomen en gelijk andere vraag beantwoord. Top.
gerustgesteld
Top service!
Op tijd, goede adviezen en problemen opgelost. Dank voor goede service.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.