Eighh altsåå! Så fed en idee - som min niece blev super glad for! Og så er trøjen bare ufattelig lækker kvalitet (blød som en panda), og super nem og god service fra Unikinders! Det er officielt -... Vis mer

God betjening God kvalitet Mit barnebarn blev begejstret for trøjen og ikke mindst mærkerne.

Super sjovt produkt og fedt koncept... Min niece elsker sweateren

4,0

Bra

Har ikke svart på negative anmeldelser

Supporten gav blandede svar

Jeg fik forskellige forklaringer fra forskellige supportmedarbejdere.
Det gjorde bare sagen mere forvirrende.
Kontoen blev godkendt til sidst, men processen var rodet.

26. april 2026

Uprofessionel behandling af udbetalinger

Min udbetaling blev markeret som behandlet, men pengene kom ikke frem inden for den angivne tid. Kundeservice gav ingen konkret status og bad mig bare vente. For danske spillere virker det utilfredsstillende og ikke særligt troværdigt.

25. april 2026

Misleading Bonus Terms

The welcome bonus looked great at first, but the terms were confusing and unfair. After I accepted it, I realized the wagering requirements were extremely high. Some games barely contributed to the bonus, and the rules were hidden deep in the terms page. I ended up losing more money trying to meet the requirements than the bonus was worth. This casino should be much clearer about its promotions.

27. april 2026

Quick spins, chill vibe

I like that you can just open it, spin a few times, close it, no long animations trying to force you to stay. Feels more relaxed. Lost today, might win tomorrow, whatever, at least it doesn’t feel pushy or fake.

24. april 2026

Simple signup, no phone call

Signed up in under 5 minutes, they didn’t call me or anything, which I appreciate cause I hate unexpected calls. Verification later was just document upload, no video chat nonsense. For me that’s a big plus. Once the boring stuff was done, I could just play in peace.

24. april 2026

Fast little win on my break

I had 15 minutes between meetings, opened the site, played a simple slot and somehow finished $18 up. Withdrew immediately because I know myself too well. Money showed in my e-wallet before dinner.

Pretty good on 4G

Most of my sessions are on 4G from the park or cafe. Site adapts to bad coverage decently, only a few disconnects. When it disconnects during a spin, game usually resumes correctly when I reopen it. Didn’t lose any wins because of that so far. That’s all I really ask for.

Multitab play okay

I like opening two games at once sometimes. Site didn’t crash or log me out when I did that, although one slot paused as expected. Stable enough for my weird habits.

23. april 2026

Bonuses are optional, which I like

Some casinos force a bonus on every deposit. Here I can choose to deposit without any bonus. I often do that when I want to withdraw quickly without bothering with wagering. Having that choice is important to me.