Uniiq.no Anmeldelser 35

2,9

Ikke fått bestilt vare og ikke fått svar på henvendelser. Synd for jeg har vært fornøyd med varer og service tidligere. Kommer ikke til å prøve å handle her mere.

Rask og effektiv levering, enkelt og bestille. Virker som selskapet har spesialisert seg på herbal supplements noe som har vært et veldig fragmentert marked lenge, godt å se at noen samler alt det bes... Vis mer

Jeg har sett veldig bra resultater med treningen min ved å bruke fadogia agrestis og tongkat Ali. Har gått opp i styrke og generelt konsentrasjonsevnen min. Anbefaler denne leverandøren!

1. Kosttilskuddsbutikk

Uniiq.no står for mer enn å bare tilby kosttilskudd; vi representerer en livsstilsforbedring, en løsning for menn som ønsker å oppnå optimal helse gjennom naturlige metoder. Vi er Norges fremste leverandør av 100% naturlige, premium kosttilskudd, skreddersydd for menn over hele verden.

2,9

Middels

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Dette er scam

"""Det som imidlertid er påfallende, er at vi ikke har mottatt en eneste henvendelse fra deg før du valgte å skrive en negativ anmeldelse. En seriøs nettbutikk – som vi er – hjelper alltid kundene sine og finner gode løsninger""

Dette skriver dere til andre kunder som har klaget, jeg tviler på det er sant

Skal dere skriver dette til meg også, eller bare forbli tause?

Jeg har gitt dere flere hendvendelser på mail, og også skrevet review her inne. Alt uten respons

SCAM varsel, se på datoene for positive reviews (alle samtidig)

Merk også hvordan desse positive reviews'ene mangler "Sendt uten oppfordring" -altså at det er gitt en slags belønning

Order nr# 9772

Edit: Etter en halv evighet, flere klager, en strøm av hendvendelser og innlevert annmeldelse, ja etter alt dette da ble "Varen" sendt.

Det står 500mg Magnesium glycinate på boksen, Dette er ikke sant, det Kan jeg enkelt selv kjenne. Dem bekrefter deretter selv på mail at den faktiske mengden virkestoff er 140mg.
-Dem skriver 500mg fordi det på en eller annen måte ikke er ulovelig, det er 500mg magnesium samlet, men den mengden er ikke elementær og derfor heller ikke reell for forbrukeren.

Ikke i det hele tatt

Det blir som å selle literflasker med vodka, med under èn tredjedels innhold. De vet godt hva de holder på med på Uniiq.no

1. september 2025

Hold dere unna

Edit: Varen sendes fortsatt ikke, butikken nekter å svare på mail, og refusjon holdes tilbake. (Over 2 uker)

SCAM varsel: Nærmest ingen positive reviews bærer knaggen "annmeldelse skrevet UTEN oppfordring" (står nederst)

Original: varen sendes ikke og det er ingen respons på mail. 12 dager siden bestilling

Hvis Uniiq.no hadde brukt like mye tid på å forholdene seg til kunden, som de gjør her inne for å forsvare hvorfor de har latt være, ja da hadde kansje denne butikken fungert alikevell

Bare en enkel vare, en liten sum.
Det er irrelevant

Saken meldes inn til forbrukertilsynet neste uke (skal se de plutselig svarer nå)

1. september 2025

Bestillte tongat Ali den 22 mai ikke motatt noe 3 uker senere

Bestillte tongat Ali den 22 mai. Ringte inn 2 juni for å høre hva som hadde skjedd med bestillingen min siden den kommer fra innlandet så skal det ikke ta så lang tid. Fikk beskjed at det var noe problem med etikett som hadde berørt flere men skulle få den 2 dager senere ifølge uniiq. 3 uker senere har jeg hverken hørt noe eller fått kompensasjon av uniiq. Dette er dårlig kundeservice. Det blir ikke noe å anbefale videre.

22. mai 2025

Svar fra Uniiq.no

Hei Jones. Du har helt rett, og vi har hatt noen problemer med å få kontroll over etiketter printet og systemet vi har hatt integrert med hva som plukkes og pakkes. Det er utstedt refusjon til deg og varen er sendt. Beklager at det har tatt altfor lang tid og at du ikke har mottatt et godt nok svar og oppfølging.

Mvh / Kundeservice @Uniiq

Jeg bestilte to stk tongkat Ali den…

Jeg bestilte to stk tongkat Ali den 01.01.25 og bestillingen har ikke blitt sendt engang. Har ikke fått noen nye beskjeder om forsendelsen, veldig useriøs nettbutikk, anbefaler alle å holde seg unna. Bestillings nummer : 7043

1. januar 2025

Hei Sebastian.

Det stemmer at din ordre ikke har blitt sendt ut som den skulle, og det tar vi selvsagt på alvor. Samtidig ser vi at alle andre bestillinger fra samme periode har nådd frem til kundene sine uten problemer. Dette kan enten skyldes en feil hos Posten eller en intern glipp.

Det som imidlertid er påfallende, er at vi ikke har mottatt en eneste henvendelse fra deg før du valgte å skrive en negativ anmeldelse. En seriøs nettbutikk – som vi er – hjelper alltid kundene sine og finner gode løsninger, men det krever også at kunden tar kontakt ved slike tilfeller.

Vi har nå sendt deg en e-post og forventer at du svarer slik at vi kan ordne opp i dette. Vi sørger alltid for at våre kunder blir fornøyde – men da må vi også få muligheten til å løse problemet.

Dårlig kundeservice

Jeg bestilte først 1 Tongkat Ali uten problem. Deretter gikk jeg til innkjøp av 2 stk pga salg. Alt dette gikk fint.

Deretter mottok jeg melding fra Posten om at det er sendt 2 Tongkat Ali fra Uniiq.no. Disse har jeg ikke bestilt. Går deretter inn på mail og ser at Uniiq.no har sendt meg mail om at de har aktivert "Subscription" på 2 Tongkat Ali per måned. Dette har jeg ikke meldt meg opp på.

Har nå prøvd å deaktivere dette "medlemskapet" uten at det går, samt sendt 5 mails til nettsiden uten å få svar.

Har nå måttet sperre kortet mitt pga de fortsetter å trekke hver måned.

30. oktober 2024

Hei Casper.

Vi forstår at det kan oppstå misforståelser ved bestilling, men vi må få avklare flere feilaktige påstander i din anmeldelse.

1. Du har selv valgt abonnement fremfor engangskjøp ved bestilling, noe vi har informert deg om på e-post for fire dager siden. Da du kontaktet oss, kansellerte vi umiddelbart abonnementet i henhold til ditt ønske.
2. Ved valg av abonnement sendes alltid to varsler i forkant av fornyelser, slik at kunder har mulighet til å gjøre endringer. Dette inkluderer tilgang til en egen portal hvor du når som helst kan administrere ditt abonnement.
3. Din påstand om å ha sendt fem e-poster uten svar er direkte løgn. Vi har gjennomgått alle henvendelser og svart deg i løpet av rimelig tid.

Vi mener det er uheldig at du velger å framstille situasjonen feilaktig, da vi har forsøkt å bistå deg på en ryddig og effektiv måte.

Med vennlig hilsen,
Uniiq Kundeservice

Fantastisk effekt

Fungerer utrolig godt etter 3-4 ukers bruk. Ytelesen på treningen har økt betraktelig, føler meg veldig skarp til sinns og full av energi

16. august 2024

Svar fra Uniiq.no

Takk for en god og fin tilbakemelding mr. 🫡

God kvalitet og rask frakt!

Bestilt fra disse en stund nå, og er veldig fornøyd med alt hittil. Gleder meg til nye produkter

15. august 2024

Svar fra Uniiq.no

Takk for en god og fin tilbakemelding, Rizwan 🤩. Vi jobber aktivt med å utvide produktporteføljen. Er bare å følge med.

Veldig fornøyd

Veldig fornøyd. Rask leveranse og alt som forventet!

5. august 2024

Takk for en god of fin tiblakemelding, Feroz 🤩

Jeg venter fortsatt på munntape som jeg…

Jeg venter fortsatt på munntape som jeg bestilte i April… Latterlig useriøst

7. mars 2024

Svar fra Uniiq.no

Hei Odd Sigurd. Vi har bedt om tilleggsinformasjon fra deg for å få bekreftet hvilken ordre dette gjelder. Det er veldig pussig at vi ikke har mottatt noe eposter eller kommunikasjon fra deg rundt dette, ei heller at vi har solgt noe munntape til en Odd Sigurd i april.

Bestillt 2 ganger

Bestillt 2 ganger, alltid fått varene. Jeg synes prisene er veldig rimelige, med tanke på kvalitet og kvantitet du får igjen.

2. august 2024

Svar fra Uniiq.no

Takk for en god og fin tilbakemelding, Sebastian 🤩. Ja, vi har lavere priser enn konkurrerende bedrifter på mange av våre produkter om vi matcher kvalitet. Dette er bevisst valg for oss for å sikre at flest mulig er med på å oppleve de utallige fordelene som kommer med 🙌🏽

Maria

Funker bra!