1. Trafikkskole
  2. Kurs
  3. Kjøreskole

Hos UngTrafik prioriterer vi kvalitet i undervisningen – både i vores teorilokaler og under kørelektionerne. Vi tilpasser vores undervisning individuelt, så netop du får den bedste oplevelse og læring, uanset om du har familie, sport, uddannelse eller arbejde, som skal forenes. Vores teorilokaler er moderne indrettet med komfortable biografstole, og vi byder på gratis sodavand, te/kaffe og croissanter til teoriundervisningen. Når det kommer til kørelektionerne, har vi fuld fokus på dig og tager ansvar for din sikkerhed i trafikken. Læring og udvikling går hånd i hånd og det ansvar er vi fælles om. Det er en kerneværdi for os at skabe en tryg atmosfære og et læringsrum, selv når trafikken bliver tæt. Har du spørgsmål eller vil vide mere, er du altid velkommen til at ringe eller sende en sms til os på 25797979. Hvis vi ikke svarer med det samme, er vi enten ude at køre eller underviser, men vi vender hurtigt tilbage til dig. Og hvis du tænker, at du måske er for gammel til UngTrafik, så husk: Ung handler ikke om alder, men om den følelse, du har indeni. Alle er velkomne i UngTrafik-familien. ✨

5,0

Enestående

Ungtrafik Åmarken

Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne,men jeg er altså 42 år å skulle endelig til å ta førerkort på bil.Valget endte på ungtrafik på åmarken etter en hyggelig snakk med Thomas som er sjef.Lite visste jeg at dette skulle bli den beste opplevelsen jeg har hatt med nye mennesker.Man finner ikke ett annet sted hvor man føler at man faktisk betyr noe for de som er der.De er ikke bare ute etter å loppe mennesker for penger.De er der døgnet rundt å de er alltid glade å har ett smil å ett glimt i øyet.Uansett hva tid man ringer eller skriver så er de der.Jeg har alltid vært elendig til skolearbeid å det har altså ikke blitt bedre nå som jeg er 42 år.🥴Men sjef Thomas å kjørelærer Kevin fikk meg gjennom både teori å kjøreprøve på første forsøk!Jeg har i dag 18/12 bestått min kjøreprøve,etter å ha fått min kjøreprøve avlyst for en uke siden pga sykdom hos færdselsstyrelsen!Enda sitter de flotte mennene på kotoret i flere timer for å finne en ny tid til meg før jul!Å mot alle odds så fant vi en.Jeg kan ikke beskrive hvor fantastiske menneskene på denne kjøreskolen er.De disker også opp med drikke å croissanter under teoriaftner å det kunne ikke være mere luksus.Jeg vil helt klart anbefale ungtrafik til alle som skal ha førekort på enten motorsykkel eller bil.Om man så skal reise litt vei for å komme til en av deres lokaler,så er det absolutt verdt det!Dette ble langt,men har du lest med hele veien så håper jeg at du sitter med en like god følelse som meg.Jeg vil bare si tusen tusen takk til teamet på Åmarken for alt dere har gjort!Dere er bare fantastiske!!❤️Heidi

18. desember 2025
Vis anmeldelser på alle språk. (418 anmeldelser)