UMAGE Anmeldelser

1. Interiørbutikk

Where beautiful Danish design meets affordability, high-quality materials and a genuine care for the environment.

Bra

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 92 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én måned

Alle anmeldelser

82 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Har en fjærlampe fra her

Har en fjærlampe fra her, hele nederste del faller av.. at noen trodde det var en god ide å lage en lampe av papir er egentlig ganske sykt.. dette er kvalitet fra laveste hylle

20. juni 2026

Hej,

Tak fordi du deler din oplevelse med os.

Det gør mig oprigtigt ked af det at læse, at du har haft denne oplevelse med din lampe. Det er bestemt ikke den kvalitet eller oplevelse, vi ønsker at give vores kunder, og jeg forstår godt din frustration, når produktet ikke fungerer som forventet.

Jeg vil meget gerne se nærmere på sagen personligt og undersøge, hvad der er sket. Du er derfor meget velkommen til at kontakte mig direkte på mld@umage.com med dit ordrenummer og gerne et par billeder af lampen, så finder vi en løsning sammen.

Tak for din feedback, og jeg håber, at du vil give os mulighed for at rette op på oplevelsen.

Venlig hilsen

Malou
UMAGE

Raskt

Raskt, sikkert og nydelig produkt!

25. september 2024

Hej Patricia,

Det er vi rigtig glade for at høre!

Mange tak for din anmeldelse – det betyder meget for os!

De bedste hilsner,
Samantha fra UMAGE

Raskt, enkelt og god service!

17. august 2022

Hej Marit,

Tak for dine søde ord! Jeg er glad for at høre, at du har haft en god oplevelse med os.

Tak for at dele!

Hav en dejlig weekend.

De bedste hilsner,
Caroline fra UMAGE

Rask levering!

3. desember 2021

Dear Jannike,

I'm happy to hear that you had a good experience shopping at UMAGE. Thank you for taking your time to tell us (and others) that.

Have great day.

All the best,
Caroline from UMAGE

Vis anmeldelser på alle språk. (586 anmeldelser)