1. Herreklesbutikk
  2. Klesbutikk
  3. Jeansbutikk
  4. Festantrekkbutikk

ULRIK STORM Ulrik Storm er en herretøjsforretning bygget på ambitioner om at skabe en eksklusiv men samtidig uformel shoppingoplevelse. Ulrik Storm er placeret i hjertet af Odense, hvor du møder en arkitekttegnet luksusbutik i to etager med tilhørende lounge. Her findes internationalt anerkendte mærker som Jacob Cohen, Lardini, Dondup, Ralph Lauren, MooRER, John Smedley, Oscar Jacobson, Eton, LARDINI, BOSS, Dondup, Sonrisa, Paul & Shark og Corneliani. Der er altid mulighed for personlig tidsbestilling i butikken, så du kan få en 1:1-shoppingoplevelse præcis, når det passer dig. Ligeledes ved vi at mange lever en travl hverdag, og det er derfor vigtigt for os at ‘vi er her når du har tid’. Det er en ting vi lægger stort vægt på, den personlige service om du ønsker ‘private shopping’ både i og udenfor butikkens åbningstid. Du finder samme varer online, som der er i butikken, og igen er service vores vigtigste nøgleord som helhed. Fra du lægger en bestilling til du modtager pakken, er vores mission at levere samme personlige service som hvis du handlede i vores fysiske butik i hjertet af Odense. Vi glæder os til, at servicere dig enten her online eller i vores butik i hjertet af Odense City. Vi forsøger altid, at forbedre os, hvilket gør, at du altid er velkommen til, at skrive direkte til mig på storm@ulrikstorm.dk, hvis du har forslag eller andet.

4,2

Bra

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐
Jeg fik virkelig god service fra start til slut. Personalet var super hjælpsomme, ærlige og vidste præcis, hvad de talte om. Kvaliteten af tøjet er helt i top, og man føler sig virkelig godt behandlet som kunde. Det er tydeligt, at de går op i deres butik. Jeg kommer helt sikkert igen – kan varmt anbefales!

14. februar 2026

Rigtig god service

Rigtig god service. jeg købte en Ralph lauren jakke. de er meget hjælpsom og de tog sig god tid og viste mig en masse andre ting som purple label Ralph lauren vi fik iskold vand med også. Alt i alt en super god oplevelse i københavn

2. mai 2025

Som nystartet kunde.

Som nystartet kunde.. og helt sikker fast kunde fremover, vil jeg blot sige tak for super service ifm en “uheldig” rens, som ødelagde min nyindkøbte blazer hos anmelde i december 2023. Jeg ringede til Ulrik, som sagde jeg skulle komme forbi med jakken. Citat fra butikken; den bytter vi bare💪✅ tak igen og i øvrigt lækkert med en SÅ flot butik med fagligt dygtige mennesker ansat.

7. februar 2024

Unik købsoplevelse! 👏🏼

Fuldkommen gennemført koncept fra top til tå! Jeg skulle ud og købe jakkesæt og her stod Ulrik klar og bød mig varmt velkommen indenfor. Jeg oplevede en super professionel service og Ulrik lyttede til mine behov hele vejen igennem. Hele butikkens udtryk, indretning og unikke materialer fuldender hele købsoplevelsen til punkt og prikke. Fantastisk butik!

31. juli 2023

Bedste service jeg har oplevet i mange år!

Wow en oplevelse. Et personale som virkelig tager hånd om deres kunder. Man er ikke i tvivl om at kunden er i højsæde fra det sekund man træder ind i butikken. Jeg blev spurgt om jeg kunne tænke mig kaffe eller andet drikkelse. Medarbejderen hjalp mig med at finde et par jeans som bare sad perfekt. De forstår virkelig at være rare og behagelige mennekser, når man hopper i deres butik. Jeg kan varmt anbefale Ulrik Storm og det er ikke sidste gang jeg handler der. 5 stjerner!

16. februar 2023