Tak for et smadder godt stykke arbejde, igen! Omhyggelig og grundig. Mange gode anbefalinger herfra.
Se hva andre synes
vi fik anbefalet Flemming Ullman til vores egeparkets gulve. Og vi er 100% tilfredse. God pris og lavet som aftalt, fin rådgivning inden slibning og omlakering. Aldrig har vores gulv været flottere
Fantastisk flot arbejde! Vi fik slebet, olieret og lakeret nogle nye gulve, der ikke var i orden fra den tidligere gulvmand. Arbejder blev gjort hurtigt og ordentligt og huset var pænt og rent at komm... Vis mer
Flemming har slebet og lakeret 104 km2 fletparket i vores nye hus. Det har været en god proces, hvor vi er blevet rådgivet godt allerede inden vi lavede en aftale. Gulvet er blevet vanvittigt flot og... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Ullman Gulve ApS beskæftiger sig primært med gulvafslibninger samt overflade behandlinger. Herudover foretager vi rens af fliser samt fuger indendørs. Ved lægning af nye gulve henviser vi idag til eksterne partnere.
Kontaktopplysninger
Rønnebærvej 62, 2840, Holte, Danmark
- flemmingullman@ullmangulve.dk
- ullmangulve.dk
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Flemming Ullman is a true specialist…
Flemming Ullman is a true specialist and professional. He has given new life to our old and wornout Ashwood floors from 1975 in a way that we did not even think was possible. We very much appreciate his efforts - top job, honest, reliable and dependable. Jacob & Amber
Tre gange har Flemming renset
Tre gange har Flemming renset, pudset og olieret vores gulve med et perfekt resultat hver gang.
Flemming tilbyder formidabel kundeservice.
Jeg kan varmt anbefale Ullmangulve.
Super hurtig og god service
Super hurtig og god service. Flemming var både behagelig og effektiv og kom desuden med gode råd og vejledning til vedligehold af gulvene.
Nyt liv til gamle gulve med super flot…
Nyt liv til gamle gulve med super flot resultat. Arbejde udført til aftalt tid.
Super service og rådgivning. altid fin oprydning og respekt for huset og dets beboere. Vil helt klart benytte Flemming igen når flere gulve står for tur.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.