Banner for Ulla Popken România

Ulla Popken România Anmeldelser 118

3,6

Materialul ,culoarea si modelul pentru Palton functional rezistent la apa este foarte frumos,dar din păcate prea mare,am comandat mărimea 50/52, așa că am returnat-o. La fel si hanoracul oversize a... Vis mer

comanda data acum 15 zile. banii blocati si o groaza de mail-uri de promovare. insa, nici un mesaj despre starea comenzii, cnad va fi livrata samd fata de alti comercianti, experienta cu Illa Popke... Vis mer

Apreciez serviciile.Inca nu m-am obisnuit cu marimile,deci am facut si retur .Serviciul de retur functioneaza foarte bine.Apreciez profesionalismul !

Produse de calitate frumos ambalate sincer mai rar asa . Eu personal am uitat ca marimile germane sunt mai mari decat in Romania si am luat produse care imi sunt foarte mari .Clar va trebui sa f... Vis mer

1. Butikk for klær i store størrelser
  2. Klesbutikk
  3. Jeansbutikk
  4. Kjolebutikk
  5. Dameundertøysbutikk

Om Ulla Popken România

Ulla Popken – de la Plus Size la True Size Fashion

Ulla Popken este marca lider în Europa pentru modă de la mărimea 42 în sus. Începând cu primele magazine din 1987, Ulla Popken este acum reprezentată în peste 16 țări și oferă o gamă deosebit de extinsă de produse. De la ținute Casual la colecții sofisticate și luxoase, până la Modă tip country, colecții sport, lenjerie intimă uimitoare și ținute de ocazie.

Accentul nostru principal este pe calitatea colecțiilor noastre, pe croielile perfecte și pe execuția de top – nu pe mărime. Pentru că, dacă există un lucru pe care l-am învățat în istoria noastră de aproape patruzeci de ani, este acesta: nicio femeie nu caută un articol vestimentar frumos de purtat oversized - ea pur și simplu caută un articol vestimentar frumos de purtat.

Inspirat de mentalitatea femeilor moderne

Astăzi, femeile nu mai vor să-și facă griji sau să fie preocupate de măsurile corpului și de mărimile hainelor. O parte a cunoașterii de sine este să simți că propriul corp îți aparține doar ție – și nu trebuie să poarte greutatea opiniilor altora.

Din acest motiv, ne-am luat rămas-bun de la termenul „Plus Size Fashion”. Pentru că apare lângă termenul „mărimi normale”, sugerând că ar fi „în afara” acestora. Se referă la el și totodată se diferențiază de acesta. Aceasta ține de o mentalitate învechită și, în realitate, este greșită. Pentru că aproape 50 %* dintre femeile din Europa poartă mărimea 42 sau mai mare.

Desigur, avem un termen nou pentru asta. Un termen care să neutralizeze orice diferență și care să reprezinte, pe viitor, brandul Ulla Popken și moda noastră începând cu mărimea 42:

TRUE SIZE FASHION

Serviciul nostru

• Retururi gratuite
  • Returnare gratuită 100 de zile
  • Toate mărimile la același preț
  • Livrare la adresa dorită
  • Consultanță pentru mărimi și recomandări personalizate

3,6

Middels

Profesionalism

9. mars 2026

Materialul ,culoarea si modelul pentru…

La fel si hanoracul oversize a fost marime prea mare.
Voi reveni cu altă comandă pentru mărimea mai mică.

28. februar 2026

Ha eltalálom a méretet

Könnyed eligazodás a honlapon, remek, gyors kiszolgálás, minőségi termékek - ez a tapasztalatom az első vásárláskor.
A mérettáblázat és a méret kiválasztását lehetővé tevő ablakok esetében azonban van mit tanulnom. Először túlságosan nagy (52/54), másodszor kissé kicsi méretet választottam (46/48). Eddigi tapasztalatom azt mutatja, hogy számomra a 48/50-es méret lenne megfelelő, de ilyen választási lehetőség nincs. A létezőek közül ki fogom próbálni az 50/52-es méretet, őszintén remélve, hogy jó lesz, mert a minőséggel nagyon elégedett vagyok.

25. januar 2026

comanda data acum 15 zile

fata de alti comercianti, experienta cu Illa Popken este sub orice critica din motivele mentionate mai sus. despre produse nu pot din pacate sa ma pronunt... nu au ajuns.

6. mars 2026