Uitgesproken zaak zet betaalde deskundige in die niet deskundig zijn of slecht summier onderzoek doen. Hierop wordt in het vervolg het bindend advies op gebaseerd door een te drukke bij-schnabbelde Re... Vis mer
Se hva andre synes
Wij hadden een probleem met onze lounge bank , een dure bank , zelf lukte het mij niet om dit met de ondernemer op te lossen. Heel veel mails gestuurd maar kwam niet verder . Toen geprobeerd o... Vis mer
Bij de aankoop van een bank gelijk bij levering aangegeven dat de bank niet het zitcomfort waar wij in de winkel voor hadden gekozen. Ook liep er een naad, waar niets over gemeld is tijdens de koop, o... Vis mer
Uitgesproken zaak beweert onpartijdig te zijn. Dat is ze absoluut niet. De " onafhankelijke" expert is vriendjes met de ondernemer en en wordt niet naar de gedupeerde geluisterd. Het leek wel een ond... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Stichting UitgesprokenZaak.nl heeft als doel geschillen tussen consumenten en CBW-erkende woonwinkels op een snelle, deskundige en onpartijdige manier op te lossen. Daarbij streven wij ernaar om partijen tot elkaar te brengen en samen tot een oplossing te laten komen. Lukt dat niet? Dan wordt er in de laatste fase van de geschilprocedure een bindende uitspraak door de bindend adviseur gedaan waar partijen zich aan moeten conformeren.
Kontaktopplysninger
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Partijdige Uitgesprokenzaak
Ik vraag mij af of ze wel zo onpartijdig zijn? De kosten die wij moesten betalen, 250 euro voor bemiddeling hebben ze al binnen en uiteindelijk is de klacht ongegrond verklaart. Hoe dat kon gebeuren is mij volkomen onduidelijk. Als een product ondeugdelijk is zoals in ons geval waarom dan in het voordeel van de winkel/onderneming de uitspraak doen.
Is er überhaupt iemand die wel een positieve ervaring heeft met uitgesproken zaak? Ik zou dat graag vernemen.
Waardeloos, zonde van je geld
Heel veel werk om alles aan te leveren, daarvoor betaal je 100 euro. Daarna krijg je te horen dat je alleen een klacht kunt indienen binnen een jaar van aankoop, alsof het normaal is dat een meubelstuk na 14 maanden in elkaar zakt. Ik las het op een andere manier, dat je binnen een jaar een klacht moest hebben aan gegeven bij het bedrijf waar je het gekocht hebt. Lijkt mij ook logisch. Waardeloos bedrijf, totaal geen zin, beter om gelijk naar de rechter te stappen.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.