Et fantastisk produkt. Har nu prøvet flere varianter Og har været yderst tilfreds. Det er velsmag på højt niveau. Prøvede at lave løgsuppe ud fra opskriften på hjemmesiden. Den kan bare anbefal... Vis mer
Selskapet har svart
Buy my product was a little hard but I did manage to purchase my products at high price. I then had a message from Uhhbmami saying unfortunately we can't sell you our products so her is your money bac... Vis mer
Selskapet har svart
So after my delivery was miss delivered through GLS , I got in contact with Frank Lantz ( director of taste at uhhmami ) and he rescheduled a new delivery of my products with UPS at no extra cost... Vis mer
Selskapet har svart
Nu har jeg været igennem både Bolo, Thai, Mexi og Goulash kit - og det er virkelig lækkert og nemt! Det tager måske lidt længere end de 10 minutter, når man medregner forberedelse af grøntsager, men... Vis mer
Selskapet har svart
Hos Uhhmami skaber vi smag, der gør en forskel – for dig og for planeten. Grundlagt af Michelin-kokken Frank Lantz, er Uhhmami et nyt grønt køkken, hvor dybde, umami og restaurantkvalitet møder bæredygtige, plantebaserede ingredienser. Vores prisvindende fonde og smagsgivere er udviklet til både professionelle køkkener og hjemmekokke, der ønsker mere smag – uden at gå på kompromis med sundhed eller miljø. Vi er en lille dansk virksomhed med store ambitioner og hjerte bag hvert produkt. Smag er vores passion, og vi brænder for at gøre grøn mad nemt, lækkert og inspirerende. 🌱 Verdens bedste økologiske produkt – Biofach 2023 🌍 Mest innovative produkt – SIAL Paris 2022 🏆 Flere internationale smags- og bæredygtighedspriser
Det er både nemt og lækkert! Jeg elsker også det bæredygtige element; brug hvad du har af grøntsager og at det er uden kød. TAK!

Svar fra Uhhmami
Nem bestilling og rimelig hurtig levering. Rigtig god kundeservice, der hurtig sendte erstatning for beskadiget produkt.
Har kun smagt et af de fem smage, men det var fint.

Svar fra Uhhmami
Elsker det! Det smager bare rigtig godt! Et rigtig godt alternativ til kød

Gode produkter, hurtig levering
Jeg har altid Uhhmamis produkter i mit køkken
En hurtig måde til god smag
Leveringen er også hurtig
Jeg er især glad for grøntsags boullionen som opløses hurtigt og som ikke er for salt og så er det da et ekstra plus at produktet kommer i praktiske poser som er nemme at opbevare

Svar fra Uhhmami
Elsker deres produkter! Vi bruger dem stort set hver gang, vi laver mad herhjemme. Og god kundeservice og hurtig levering ovenikøbet.

Svar fra Uhhmami
Super lækre smage. Bestilte Bacon og ostesmag. Det er nemt at tilsætte i retten eller ovenpå som topping.

Svar fra Uhhmami
Jeg er plantespiser. Disse økologiske krydderiblandinger smager vældig godt i en plantebaseret kost.

Svar fra Uhhmami
Rigtig gode spændende krydderier. Jeg selv er mælkealleriger og kan her få ostesmagen i maden tilbage med Cheeìsh. Overkommelige priser og hurtig venlig betjening.

Svar fra Uhhmami
Jeg er stor fan af Uhh-mami og er meget tilfreds med produkterne. Jeg har nu to gange modtaget et fuld Kit (5 forskellige retter) og har også tidligere givet 5 stjerner.
Denne gang var der en skade på den ene pose, som I efter min henvendelse har taget hånd om på bedste vis.
Jeg har netop modtaget en beklagelse og en mail med at en ny er på vej.
Tak for jeres håndtering. Jeg tænker ar det er en hændelig fejl at posen var gået i stykker og jeg er meget tilfreds med jeres håndtering.
Situationen var at jeg modtog en pakke med 5 produkter. Et produkt var åbent i kassen og indholdet var derfor landet i kassen. Et hændeligt uheld.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Svar fra Uhhmami
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.