Et fantastisk produkt. Har nu prøvet flere varianter Og har været yderst tilfreds. Det er velsmag på højt niveau. Prøvede at lave løgsuppe ud fra opskriften på hjemmesiden. Den kan bare anbefal... Vis mer

Buy my product was a little hard but I did manage to purchase my products at high price. I then had a message from Uhhbmami saying unfortunately we can't sell you our products so her is your money bac... Vis mer

So after my delivery was miss delivered through GLS , I got in contact with Frank Lantz ( director of taste at uhhmami ) and he rescheduled a new delivery of my products with UPS at no extra cost... Vis mer

Nu har jeg været igennem både Bolo, Thai, Mexi og Goulash kit - og det er virkelig lækkert og nemt! Det tager måske lidt længere end de 10 minutter, når man medregner forberedelse af grøntsager, men... Vis mer

1. Matprodusent

Hos Uhhmami skaber vi smag, der gør en forskel – for dig og for planeten. Grundlagt af Michelin-kokken Frank Lantz, er Uhhmami et nyt grønt køkken, hvor dybde, umami og restaurantkvalitet møder bæredygtige, plantebaserede ingredienser. Vores prisvindende fonde og smagsgivere er udviklet til både professionelle køkkener og hjemmekokke, der ønsker mere smag – uden at gå på kompromis med sundhed eller miljø. Vi er en lille dansk virksomhed med store ambitioner og hjerte bag hvert produkt. Smag er vores passion, og vi brænder for at gøre grøn mad nemt, lækkert og inspirerende. 🌱 Verdens bedste økologiske produkt – Biofach 2023 🌍 Mest innovative produkt – SIAL Paris 2022 🏆 Flere internationale smags- og bæredygtighedspriser

4,5

Enestående

Hej Jes

Tak for din anmeldelse.

Det overrasker os lidt, da vores Easy Meals er udviklet med et relativt lavt saltindhold. Når retten tilberedes efter anvisningen, ligger saltindholdet typisk omkring 0,7–1,0 g pr. portion, hvilket er i den lave ende.

Derfor vil jeg meget gerne høre, hvordan du har tilberedt retten – så vi kan forstå, hvad der er sket og hjælpe dig til et bedre resultat.

Jeg tager også fat i dig på mail.

Venlig hilsen
Frank
Team Uhhmami

Det er både nemt og lækkert

Det er både nemt og lækkert! Jeg elsker også det bæredygtige element; brug hvad du har af grøntsager og at det er uden kød. TAK!

25. mars 2026

Hej Laura 🌿
Tusind tak for din skønne anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at du både oplever det som nemt og lækkert 🙏

Vi er især glade for, at du fremhæver det bæredygtige element og friheden til at bruge de grøntsager, man allerede har. Det er præcis sådan, vi har tænkt det.

Tommel op

Bestilling, betaling, forsendelse og smag er bare i top og så er det nemt.

1. mars 2026

Hej Thomas 🌿
Tusind tak for din anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at både bestilling, levering og smag er i top 🙏

Vi arbejder netop for at gøre det nemt at lave god mad med masser af smag, så det betyder meget at høre.

Tak for din opbakning

Great product

Great product!
Package arrived dirty and 3/4 open.

30. januar 2026

Hi Christina 🌿

Thank you so much for your kind words about the product – we’re really happy to hear that you enjoy it 🙏

And thank you as well for your understanding regarding the delivery. We’re sorry that the outer package arrived in that condition, and we’ll follow up with our shipping partner to avoid this happening again.

We truly appreciate your honesty and your support

Nem bestilling og rimelig hurtig…

Nem bestilling og rimelig hurtig levering. Rigtig god kundeservice, der hurtig sendte erstatning for beskadiget produkt.
Har kun smagt et af de fem smage, men det var fint.

29. januar 2026

Hej Randi 🌿
Tusind tak for din anmeldelse – og for din forståelse i forbindelse med det beskadigede produkt 🙏

Vi er glade for, at du oplevede både bestilling, levering og kundeservice som gode, og at du hurtigt fik en erstatning.

Vi håber, du får lyst til at prøve de andre varianter også – og at de falder i lige så god smag

A sustainable product

A sustainable product, very easy to use and with a good taste

25. januar 2026

Hi Maja 🌿
Thank you so much for your lovely review – we’re really happy to hear that you appreciate both the taste and the ease of use 🙏

Making sustainable choices simple and delicious is exactly what we aim for, so it means a lot to hear.

Thank you for your support

Elsker det

Elsker det! Det smager bare rigtig godt! Et rigtig godt alternativ til kød

28. januar 2026

Hej Mathilde 🌿
Tusind tak for din dejlige anmeldelse – hvor er det skønt at høre, at du elsker det 🙏

Vi er rigtig glade for, at du oplever det som et godt alternativ – og vigtigst af alt, at det smager rigtig godt.

Tak for din opbakning

Gode produkter

Gode produkter, hurtig levering
Jeg har altid Uhhmamis produkter i mit køkken
En hurtig måde til god smag
Leveringen er også hurtig
Jeg er især glad for grøntsags boullionen som opløses hurtigt og som ikke er for salt og så er det da et ekstra plus at produktet kommer i praktiske poser som er nemme at opbevare

4. januar 2026

Hej Susanne 🌿
Tusind tak for din skønne anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at Uhhmami har fået en fast plads i dit køkken 🙏

Lidt tom smag

Synes smagen virker lidt tomt

10. januar 2026

Hej Lars 🌿
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Vores Easy Meals er bevidst udviklet med et lavt saltindhold, så man selv kan justere smagen efter behov. Det giver mere frihed i køkkenet, men vi er også klar over, at det kan opleves som en mere “rolig” smag, hvis man forventer et færdigkrydret produkt.

Jeg har sendt dig en mail, da vi meget gerne vil hjælpe dig med at få et bedre resultat – enten med tips til tilberedning eller ved at forstå, hvilket produkt der ikke ramte rigtigt for dig.

Tak for din ærlige feedback – den hjælper os med at blive bedre.

Elsker deres produkter

Elsker deres produkter! Vi bruger dem stort set hver gang, vi laver mad herhjemme. Og god kundeservice og hurtig levering ovenikøbet.

29. november 2025

Hej Natasha 🌿
Tusind tak for din skønne anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at I bruger Uhhmami så ofte i jeres madlavning 🙏

Det betyder virkelig meget for os, at både smag, kundeservice og levering lever op til jeres forventninger. Tak fordi du deler din oplevelse og for din tillid 💚

Super lækre smage

Super lækre smage. Bestilte Bacon og ostesmag. Det er nemt at tilsætte i retten eller ovenpå som topping.

30. desember 2025

Hej Monibe 🌿
Tusind tak for din fine anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at du er glad for både Bacon’Ish og Chee’Ish 🙏

Netop fleksibiliteten i at kunne bruge dem både i maden og som topping er noget, vi har haft stort fokus på, så det er skønt at høre, at det fungerer for dig.

Tak fordi du deler din oplevelse 💚

Jeg er plantespiser

Jeg er plantespiser. Disse økologiske krydderiblandinger smager vældig godt i en plantebaseret kost.

28. november 2025

Hej Lene 🌿
Tusind tak for din fine anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at vores økologiske krydderiblandinger fungerer godt i din plantebaserede mad 🙏

Vi har netop udviklet dem til at give dybde og smag i grønne retter, så det betyder meget at høre. Tak fordi du deler din oplevelse 💚

Perfect

Perfect! Recommended.

5. desember 2025

Hi Tomas 🌿
Thank you so much for your review – we’re really happy to hear that you’re enjoying the products 🙏

Thanks for the recommendation and for choosing Uhhmami 💚

Nem hjemmeside

Nem hjemmeside, fine produkter.

1. desember 2025

Hej Mette 🌿
Tusind tak for din fine anmeldelse, hvor er det dejligt at høre, at du synes, hjemmesiden er nem, og at du er glad for produkterne 🙏

Tak fordi du støtter Uhhmami 💚

Rigtig gode spændende krydderier

Rigtig gode spændende krydderier. Jeg selv er mælkealleriger og kan her få ostesmagen i maden tilbage med Cheeìsh. Overkommelige priser og hurtig venlig betjening.

30. november 2025

Hej Margit 🌿

Tusind tak for din dejlige anmeldelse – hvor er det skønt at høre, at du kan få ostesmagen tilbage i maden med vores Chee’Ish 🙏

Vi ved, hvor meget smag betyder, når man har en mælkeallergi, så det gør os virkelig glade, at vores produkter kan gøre en forskel for dig.

Tak for de pæne ord om både priser og service – det sætter vi stor pris på 💚

Hej Laila 🌿
Tusind tak for din fine anmeldelse – hvor er det skønt at høre, at du kunne lide Goulash’en 🙏

Vi er glade for, at du værdsætter både smagen, det økologiske og det proteinrige indhold – præcis det, vi ønsker at gøre nemt i hverdagen.

Jeg er stor fan af uhh-Mami produkterne…

Jeg er stor fan af Uhh-mami og er meget tilfreds med produkterne. Jeg har nu to gange modtaget et fuld Kit (5 forskellige retter) og har også tidligere givet 5 stjerner.

Denne gang var der en skade på den ene pose, som I efter min henvendelse har taget hånd om på bedste vis.
Jeg har netop modtaget en beklagelse og en mail med at en ny er på vej.
Tak for jeres håndtering. Jeg tænker ar det er en hændelig fejl at posen var gået i stykker og jeg er meget tilfreds med jeres håndtering.

Situationen var at jeg modtog en pakke med 5 produkter. Et produkt var åbent i kassen og indholdet var derfor landet i kassen. Et hændeligt uheld.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

14. november 2025

Hej Heidi 🌿

Tusind tak for din flotte anmeldelse – og for din forståelse i forbindelse med den beskadigede pose 🙏

Vi er rigtig glade for, at du hurtigt fik en erstatning, og at du fortsat er tilfreds med både vores produkter og service. Vi gør altid vores bedste for, at alt når frem i perfekt stand – og vi sætter stor pris på din tålmodighed og tillid.

Tak fordi du er en del af Uhhmami-familien