Informasjon om virksomheten

1. Kasino og veddeløp på nett
  2. Kasino

Skrevet av virksomheten

Flere danske spillere vælger i dag at spille på et udenlandsk casino, da det ofte giver adgang til større bonusser og et bredere udvalg af spil. Et udenlandske online casino er typisk registreret uden for Danmark og opererer derfor uden den danske spillelicens. Dette betyder dog ikke nødvendigvis, at sikkerheden er lavere. Mange udenlandske casinoer uden dansk licens er reguleret af velkendte myndigheder som Malta Gaming Authority eller Curaçao og tilbyder sikre betalingsmetoder samt krypteret databeskyttelse. En af de største fordele ved udenlandske casino sider er fleksibiliteten. Spillere kan ofte drage fordel af højere indbetalingsbonusser, cashback-tilbud og færre begrænsninger sammenlignet med danske platforme. Derudover accepterer mange udenlandske casinoer moderne betalingsløsninger som kryptovaluta, e-wallets og hurtige bankoverførsler. Spiludvalget er også et vigtigt aspekt. Et typisk udenlandske online casino samarbejder med internationale softwareudbydere og tilbyder tusindvis af slots, live casino-spil og bordspil. For spillere, der ønsker mere frihed og flere valgmuligheder, kan et udenlandsk casino derfor være et attraktivt alternativ til de danske casinoer.

Kontaktopplysninger

3,6

Middels

TrustScore 3.5 av 5

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Support agent gaf verkeerde info

Vroeg specifiek of een spel meetelde voor bonuswagering. Ze zeiden ja. Een uur gespeeld. Telde niet mee.

20. april 2026

Svar fra Udenlandske Casinoer

Det er ærgerligt, at dette er sket. Mest af alt skal du læse mærkets vilkår og betingelser og desuden skrive til deres support med et krav, måske vil de kompensere dig for tabet med bonusmidler. Desværre kan vi ikke hjælpe med denne situation, da vi ikke har nogen indflydelse på visse mærker.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg er super glad for min oplevelse…

Jeg er super glad for min oplevelse herinde indtil videre, især fordi udvalget er så gigantisk i forhold til hvad man ellers ser. Det er helt klart et af de fedeste udenlandske casinoer, da man får masser af frihed og nogle virkelig skarpe bonusser, der faktisk er værd at bruge tid på.

2. mars 2026

Svar fra Udenlandske Casinoer

Tak! Vi glæder os til at se dig igen.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Det er seriøst forfriskende at bruge en…

Det er seriøst forfriskende at bruge en side, hvor der ikke er sparet på kvaliteten af spillene. Jeg har tjekket mange udenlandske casinoer ud gennem tiden, men denne platform føles bare mere moderne, og selve oprettelsen tog mig bogstaveligt talt kun to minutter.

20. februar 2026

Svar fra Udenlandske Casinoer

Det var en fornøjelse at hjælpe dig. På gensyn!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Virkelig imponerende udvalg og…

Virkelig imponerende udvalg og information om udenlandske casino online, som gjorde det nemt for mig at finde de bedste spil og bonusser. Alt fungerede fejlfrit, og jeg følte mig godt informeret hele vejen igennem. Kan varmt anbefales til alle spillere.

23. desember 2025

Svar fra Udenlandske Casinoer

Vi er stolte af at have dig som kunde. Tak for den flotte anmeldelse!

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Guiden til udenlandske casinoer var…

Guiden til udenlandske casinoer var informativ og hjalp mig med at sammenligne forskellige steder på en enkel måde. Indholdet var klart skrevet og gav mig en god forståelse af mulighederne. Et brugbart site, som kan anbefales videre.

21. desember 2025

Svar fra Udenlandske Casinoer

Vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage en anden gang.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Jeg havde en god oplevelse med dette…

Jeg havde en god oplevelse med dette Udenlandske Casino-site, hvor jeg hurtigt fandt relevant information om spil og bonusser. Layoutet er overskueligt, og det var nemt at navigere uden forvirring. En rigtig god ressource, som jeg vil bruge igen.

19. desember 2025

Svar fra Udenlandske Casinoer

Mange tak! Vi vil fortsætte med at gøre vores bedste for vores kunder.

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv