Mimo iż nie mieliśmy możliwości przetestowania wycieczek, a kilka ich mieliśmy zarezerwowanych. Przybyliśmy do Dubaju 27.02.2026r. Więc pierwszy już rejs 28.02.2026r przeleciał nam przed nosem. Jednak... Vis mer
Jestem bardzo zadowolony z obsługi firmy TwoContinents . Z wszystkich atrakcji których skorzystaliśmy byliśmy zadowoleni oraz bardzo się chwali to ,że nie było problemu ze zwrotem pieniędzy za atrakc... Vis mer
Moje wycieczki nie doszły do skutku z powodu odwołanych lotów do Dubaju ale współpraca i kontakt ze strony Twocontinents była super. Bez problemów można było zamówić wycieczki. Strona o wycieczkach b... Vis mer
Super obsługa , począwszy od rezerwacji , aż po nie planowany zwrot :( . Pomiędzy rezygnacją ( sytuacja na Bliskim Wschodzie ) kilkukrotnie komunikowałam się z obsługą na czacie . Zawsze udzielono mi... Vis mer
Wiodąca platforma turystyczna w Dubaju oferująca atrakcje, bilety na atrakcje i wynajem apartamentów od 2013 roku. Natychmiastowa rezerwacja, darmowe anulowanie!
Ground Floor, The Marina Torch - Marsa Dubai - Dubai Marina, Dubai, De Forente Arabiske Emirater
- support@twocontinents.com
- twocontinents.com
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Mkbewe2.0 - Zdecydowanie polecam
Zdecydowanie polecam, korzystaliśmy w ubiegłym roku i będziemy korzystac niedługo drugi raz. Bilety na kazda atrakcje kupione w twocontinents taniej niz przy kasie, safari i rejs jachtem klasa. Support 24/7 o kazdej godzinie dziala i praktycznie od razu dostawaliśmy odpowiedź na nasze pytanie. Chciałbym, zeby urzędy i sejm w Polsce działały tak sprawnie jak twocontinents wtedy nie musiałbym jeździć do Dubaju bo Dubaj by był w Polsce xD
Zdecydowanie polecam.
Klasa sama w sobie
Klasa sama w sobie. Polecam atrakcje z Two Continents
Duży wybór wycieczek
Duży wybór wycieczek, łatwość zakupu przez stronę i możliwość zwrotu w razie czego
Pustynne Safari - topka
Jestem zachwycona wyjazdem z Two Continents! Pustynne Safari było świetnym przeżyciem – adrenalina, piękne widoki i świetna organizacja. Wszystko dopięte na ostatni guzik. Polecam 👍
Trustworthy Company in Dubai
We booked a Safari and several attraction tickets through them in Dubai (all of them arrived instantly by email). The Safari was great, and we had the best driver and guide, Shahid. He was very kind, took great care of us, and also took amazing pictures.
I highly recommend Two Continents for all the activities you want to book in Dubai! Their chat support is also very fast on WhatsApp, and they answered all of our questions.