1. Juridiske tjenester og myndigheter

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Bird & Bird is an international law firm. We have over 1200 lawyers in 28 offices across Europe, the Middle East and Asia-Pacific.

4,1

Bra

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

4,1

Alle anmeldelser

2 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Data Protection Team

I have worked with the data protection team, in particular Ruth Boardman and Gabriel Voisin, over many years as a client and I've always been very impressed with their commercial approach to legal issues. Their advice is always succinct, practical and implementable.

23. januar 2026

Bird and Bird is an unprofessional firm…

Bird and Bird is an unprofessional firm that has been caught up in many scandals over the years. They havent been able to attract well-qualified staff in recent years and generally doesnt have the resources to return calls or emails. Would avoid for a more reputable company if you can afford better. Dealing with them will cost you more in the long-run

2. desember 2024

Rigtig dygtig advokatfirma

Rigtig dygtig advokatfirma.
Vi har brugt dem i firmasammenhæng, og alle fra Bird & Bird skal have den største ros for kompetent vejledning, et flot stykke arbejde, og tilgængelighed uanset tidspunkt. Søger man et advokatfirma der er til at stole på, så start her.

12. januar 2024

Pas på!

Jeg måtte ringe og rykke for svar i min sag igen og igen. Blev tydeligvis nedprioriteret. De har en voldsom timepris på 3.600 kr for dårlig service. 5 måneder efter sender de en regning på timeforbruget.

16. februar 2020

De ærlige og dygtige advokater får den bedste anbefaling herfra

Har med fordel fået hjælp af Søren Nav, som i en svær tid har hjulpet i en lille sag mod en stører bank.

Jeg var meget syg efter en hjerneblødning og havde tillagt mig en heftig depression, og var faktisk ved at overveje enden på det hele, da en god mand forslog at hjælpe.

En sag der efterfølgende i 2016 har vist sig at være meget anderleds, end den sag, Søren indklagede mod en jyske bank og som blev startede op i 2013.

Søren har ærligt og åben set på sagen,
som dengang bare startedede som dårlig rådgivning, efter som den jyske bank nægtede at ændre noget og fastholder en rentebytte som banken, hævede at jeg som kunde har lavet i banken, til et bagved liggende lån i en Real kreditforening

Et lån på 4.328.000 kr. Der viser sig slet ikke at findes, og aldrig har eksisteret.

men efterfølgende viste sagen sig markant anderledes,

Her får du hudløs ærlig rådgivning, god til at forklare og sætter sig grundigt ind i sagen.

Har fået det bedste råd til at viderefører sagen.

Skal du have en advokat, du kan stole på varetager dine interesser.

Så min anbefaling er top med 5 stjerner

13. januar 2018