1. Leverandør av rengjøringsprodukter

Budget Friendly Tool Tvidler is designed to be shared. With the single Tvidler purchase you will also get a set of 6 soft tips. While developing Tvidler tool, we were being environmentally cautious: as the tool is designed to last a lifetime you will not be adding to the ever-increasing accumulation of plastic waste as if using q-tips. What’s friendly to nature is good for your wallet too - one purchase will take care of your ear cleanliness for the foreseeable future.

4,0

Bra

2k anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Hold deg langt unna kjøp av Tvidler…

Edit: Jeg har fått pengene tilbake, og en sterk unnskyldning fra leder for kundebehandling i Tvidler-selskapet etter at hun så denne anmeldelsen. Jeg er selvsagt meget takknemlig for det, men stiller meg tvilende til om jeg hadde fått refundert beløpet uten å ha skrevet denne anmeldelsen.

Hold deg langt unna kjøp av Tvidler ørevoksfjerner, - eller andre produkter fra Tvidler! Ørevoksfjerneren fungerer ikke, og du kan risikere at kosten (egen del som følger med settet) brekker mens du bruker den, og dermed setter seg fast i øret ditt! I tillegg risikerer du å kjøpe varer du ikke ønsker, og som er rådyre å returnere pga at de tvinger deg til å sende varene på sporbar måte. Da jeg bestilte ørevoksfjerneren måtte jeg si nei takk til masse andre tilbud som dukket opp. Dessverre ble det et lite feiltrykk (veldig lett å trykke «ja» i stedet for «nei»!), og den varen var det umulig å fjerne fra varelista. Jeg sendte e-post med det samme, men fikk – etter noen timer – beskjed om at det var umulig å gjøre noe med, da varen alt var sendt fra dem. Men jeg kunne returnere den, NB: på sporbar måte, og det ville ha kostet meg ca. kr 500! Jeg valgte derfor å beholde – og betale for den. Ørevoksfjerneren fikk jeg imidlertid ikke, selv om de påsto å ha sendt den. Etter mange e-poster, ble jeg lovet å få tilsendt en ny «gratis» så raskt som mulig. Da var det blitt januar, og jeg kontakta Klarna og ga beskjed om at jeg ikke hadde fått varen fra Tvidler, og betalingen ble satt på vent. Det varte og rakk uten at jeg fikk tilsendt noe mer fra Tvidler. Først da jeg informerte Tvidler om at jeg hadde stoppa betalingen fra Klarna; at jeg ikke ville betale før jeg fikk varen fra dem, ble den sendt. Ca. 1 uke senere – i februar – fikk jeg tilsendt ørevoksfjerneren. Den viste seg å være ubrukelig, - og den kan skade øret! Jeg har betalt for den; det ble en meget dyr (bokstavelig talt!) opplevelse!

12. februar 2024

Hei Ragnhild,

Tusen takk for at du tok deg tid til å dele tankene dine med oss.

Vi er glade for å vite at din bekymring ble ivaretatt, og vi setter pris på ditt bidrag til vår utvikling.

Ikke nøl med å gi oss beskjed hvis du har andre spørsmål, vi hjelper deg mer enn gjerne.

Takk og ha en flott dag!

Good very yes

11. oktober 2023

Hi,

We appreciate you taking the time to provide us with your feedback about Tvidler and delighted to know that we were able to meet your expectations.

We value your business and are grateful for your support.

Have a great day!

Unngå - useriøst/svindel

Unngå! Jeg skulle ha en renser til 219 kr pluss frakt. Jeg måtte bla gjennom 11 sider med reklamespam hvor jeg sa nei takk for hvert steg. Når jeg kommer til enden er handevognen på 1600 kr, og det er ingenting jeg får gjort for å endre den. Bestillingen er allerede iverksatt. Det stod kun "sjekk at bestillingen er riktig". Utrolig useriøst at det står det, uten at den kan endres. Ordrebekreftelsene tikket inn på gmail hvor hvert ekstraprodukt dukket opp som en egen transaksjon hvor summen var 1600 kr. Firmaet er umulige å finne telefonnummer til. De oppgir klarna sitt telefonnummer på bunnen, men ikke sitt eget. De har en e-post jeg kontaktet, men der fikk jeg i svar at de svarer innen 24 timer, ergo ikke nok tid til å kansellere ordren. Ingen tlf? Veldig useriøst. Hvis jeg ender opp med å måtte betale for toll på varer for 1600 kr for en bestilling jeg ikke har bekreftet og som er 8 ganger så dyr som tiltenkt går jeg til forbrukerrådet for juridisk hjelp.

5. oktober 2023

Hei Magnus,

Vi beklager ulempene denne situasjonen har medført for deg.

Vennligst la oss undersøke saken din. I den forbindelse trenger vi i første omgang noe informasjon som vi sendte deg via Trustpilot, slik at vi kan få tilgang til transaksjonsoppføringen din og gjøre det som er nødvendig.

Vennligst oppgi følgende:
E-postadressen som ble brukt til å legge inn bestillingen
Ordre-ID-nummer som du kan se øverst på Tvidler-fakturaen.
Fullt navn som ble brukt til å legge inn bestillingen

Takk for din forståelse, og vi venter tålmodig på ditt svar slik at vi kan løse problemet ditt så snart som mulig.

Med vennlig hilsen,

Tvidlers Support Team

Det tok litt tid med og få produktet…

Det tok litt tid med og få produktet men ørerensene fungerer utmerket. Sist jeg hadde det så behagelig i øregangene var etter flush hos lege.
Ser at noen ikke er fornøyd men da trur jeg de bruker dem feil, eller at de har ører som ikke passer til produktet.
En slik "disclaimer" leser man også i bruksanvisningen.
Jeg er såre fornøyd og vil anbefale.

4. oktober 2023

Hi,

We value your business and are grateful for your support.

Have a great day!

Enkelt å bestille.

Enkelt å bestille. Ikke lang ventetid før pakken lå i postkassen.

25. september 2023

Svar fra Tvidler

Vi er glade for at du har tatt deg tid til å gi oss en tilbakemelding om Tvidler.

Vi setter pris på at du tar deg tid til å gi oss tilbakemelding om Tvidler, og det gleder oss å høre at vi har innfridd forventningene dine.

Vi setter pris på at du handler hos oss og er takknemlige for støtten din.

Ha en fortsatt fin dag!

Fikk aldri pakken

Fikk beskjed om at pakken var returnert grunnet et leveringsunntak. Etter å ha blitt lovet hjelp to ganger, har det ikke skjedd noe som helst. Føler meg svindlet.

Fikk aldri et ordrenummer da jeg ikke kunne hente ut fakturaen. Kunne kun spore pakken ved hjelp av e-posten. Sa i fra to ganger, men fikk ingen hjelp.

12. september 2023

Hei, Richard,

Vi vil gjerne informere deg om at problemet du gjorde oppmerksom på, ble løst av kundeserviceteamet vårt fra og med 20. september 2023. Hvis du trenger ytterligere hjelp, ikke nøl med å kontakte oss.

Vi setter oppriktig pris på din tilbakemelding og tålmodighet gjennom hele løsningsprosessen. Dine innspill er høyt verdsatt når vi fortsetter å forbedre tjenestene våre.

Takk for din fortsatte støtte mens vi streber etter utmerket kundetilfredshet.

Tvidlers Support Team

Sender produkter før man bestiller

Vær forsiktig. De sender produkter uten at man trykker bestill, dvs de ligger i handlekurven.
De handterer ikke retur.

12. juni 2023

Hallo Vegard,

Vi er glade for å informere deg om at saken din har blitt løst av kundestøtteteamet vårt 23. august 2023. Hvis du trenger ytterligere hjelp, ikke nøl med å kontakte oss.

Vi setter pris på tilbakemeldingen din angående opplevelsen din med teamet vårt.

Takk for din fortsatte støtte mens vi streber etter å forbedre og yte best mulig service.

Slutt med bomullspinner.

God kvalitet og godt resultat

9. mai 2023

Svar fra Tvidler

Hei, vi er glade for å høre at du har hatt en god opplevelse,
Vi er så glade for å lese at du hadde en flott opplevelse med oss. Håper du vil nyte å bruke Tvidler. Vi setter pris på å gjøre forretninger med deg.
Takk og ha en flott dag!

Blacklist

Produktet fungerer ikke. Kjøpte med 2 forskjellige tupper, men det går ikke an å bytte når den ene først er på holderen. Sitter bom fast. Vanskelig å rengjøre.

Etter at jeg hadde sendt bestillingen fikk jeg mye forskjellig mail fra dere, med ulike tilbud, oppdateringer som ikke var nødvendig og så videre. Prøvde unsubscribe og får nå masse spam-mail fra gudene vet hvor. Epostadressen deres blir sperret av antivirusen på min pc... :(

Når jeg trykker på firmalinken deres her på nettsiden kommer dette:
Trussel nøytralisert. Vi har brutt forbindelsen med links.tvidler.com fordi den var infisert med URL:Blacklist.

Dette er da antivirusen min som slår ut og nekter meg å besøke nettsiden deres.

Ser dere allerede har sendt meg en mail om refusjon, men det hjelper lite da dere har lagt til min epostadresse i alle mulige spam-lister. Hvordan blir jeg kvitt dere?

STYR UNNA!

26. august 2022

Hello Marion,
We are very sorry for the trouble this situation has caused you. Rest assured that we will fix these problems as soon as we can.
If it's not too much to ask, could you please tell us the information being asked below? This lets us see and check the details of your order:
Email address with which the order was placed
Order number
We have asked you for information about your order through Trustpilot. But if you haven't gotten it, please update your review or use the contact form at https://tvidler.com/contact to let us know.
Thank you so much for working with us, and we can't wait to hear back from you.

Tvidler Customer Service

Totalt useriøst, hold dere langt unna.

Bestilte før jul, 2 måneder har gått, intet produkt mottatt enda. Tvidler skylder på posten. Det som verre er at de gir ut mailadressen din til mange aktører som bombarderer deg med "tilbud" og spam daglig. Det nytter ikke å avmelde seg, mailene flommer inn. Med andre ord, hold dere langt unna dette.

1. mars 2023

Hei Andre,
Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din!
Vi har full forståelse for at du ønsker å sjekke hvor Derila-pakken din befinner seg.
For å hjelpe deg med dette, kan du bruke dette nettstedet til å spore forsendelsen av bestillingen din https://tvidler.com/tracking
For å spore bestillingen trenger du følgende informasjon:
E-postadressen som ble brukt til å legge inn bestillingen
Bestillingsnummer
Sporingsnummer
Vi vil også videresende en forespørsel om å melde deg av e-posten når vi har fått alle opplysningene dine. Vi håper dette hjelper, men ikke nøl med å gi oss beskjed hvis du har andre spørsmål, så hjelper vi deg mer enn gjerne. Du kan også kontakte oss via https://tvidler.com/contact

Tvidlers kundestøtteteam

Veldig skuffende

For det første tar det lang tid å få produktet, og for det andre fungerer det langt dårligere enn en vanlig q-tip. Dette er på ingen måte verdt pengene, styr unna.

17. januar 2023

Hei Emilie,

Jeg beklager uleiligheten dette problemet medfører.

Jeg skal sørge for å holde øye med denne saken for å løse den så snart som mulig.

Det er en sjanse for at dette var forårsaket av en teknisk feil. For å bekrefte dette, trenger vi at du oppgir følgende informasjon for oss å få tilgang til og verifisere.

E-postadresse der bestillingen ble plassert
Ordrenummer

Hvis du ikke har mottatt forespørselen om bestillingsdataene dine gjennom Trustpilot, vennligst enten oppdater anmeldelsen din eller kontakt oss via de aktuelle kanalene https://tvidler.com/contact.

Ditt samarbeid i denne saken settes stor pris på.

Kundeteam Tvidler

Helse og funksjoner

Jeg er veldig fornøyd

14. januar 2023

Hallo,

Takk for din tilbakemelding! Vi er spente på å høre om din flotte opplevelse og håper du får glede av din nye tvidler i mange år fremover!

En stjerne er for mye!!

Jeg skulle bestille 1 produkt for å teste. Men i bestillingen må du gjennom masse trinn, hvor de tilbyr en hel mengde ekstra varer. Her vises ingen pris. Jeg klarte å trykke feil på en av disse stegene og da ble bestillingen tre ganger så dyr, da de hadde lagt til fem ekstra tvidlere og i tillegg fem ekstra hoder. Det kom aldri en ny side for å bekrefte disse nye varene som jeg aldri da engang fikk opp hvor mye kostet. De var bare lagt til bestillingen. Jeg sendte umiddelbart en mail til de for å få de til å avbestille de ekstra varene eller stoppe bestillingen. Fikk mail dagen etter om at det var umulig da det allerede var sendt. Men det gikk fortsatt fem dager før det sto som pakket og bekreftet inne på deres egen tracking app. De ønsker ikke å hjelpe noe. Jeg har sendt flere mail og forklart. Men de svarer kun med standardiserte svar. De ønsker ikke å hjelpe. Endte da i tillegg opp med å måtte betale 400kr for toll. Noe som det ikke hadde blitt hvis det kun var den ene som jeg skulle ha. Endte totalt opp med å betale 2000 istedet for 200! Anbefaler ingen å handle her. Det er bare lureri!

3. desember 2022

Hallo,

Vær trygg, vi vil ta alle nødvendige skritt for å løse saken din.

Vi har allerede kontaktet deg her gjennom det interne Trustpilot-systemet. Men hvis du ikke har mottatt den, vennligst oppdater anmeldelsen din eller kontakt vårt kundestøtteteam via kontaktskjemaet på https://tvidler.com/contact

Vi trenger følgende detaljer for å finne bestillingen din på systemene våre:
- E-postadresse brukt under kjøpsprosessen
- Ordrenummer oppgitt i fakturaen eller bekreftelsesbrevet

Takk for at du ga oss en sjanse til å rette opp denne situasjonen.

Ikke noe hjelp å få

Kjøpte 2 produkter, også la den til 4 ekstra, ble fortalt at jeg bare må vente på produktet så kan jeg spørre om hjelp til retur, men når jeg får produktet er det ikke noe hjelp å få, veldig skuffet over å bli scammet over en så enkel sak. Håper andre kunder leser anmeldelser før de tenker på å kjøpe noe fra den nettsiden

26. november 2022

Vi beklager bryet.

Vi vil ta alle nødvendige skritt for å løse saken din.

Vi har sendt deg en forespørsel om bestillingsinformasjon gjennom Trustpilot. Men hvis du ikke har mottatt den, vennligst oppdater anmeldelsen din eller kontakt oss via kontaktskjemaet på https://tvidler.com/contact

For å få tilgang til og bekrefte bestillingsinformasjonen din trenger vi følgende informasjon:
- E-postadresse som ble brukt til å legge inn bestillingen
- Ordrenummer

Takk for at du hjelper oss å vokse og lære.

Fullstendig mislykket produkt

Bestillingsprosessen er dårlig. På en eller annen måte ble bestillingen dublert; både en norsk og en engelsk ordrebekreftelse, mens jeg bare bestilte en gang på den norske siden. Når produktet skulle utprøves, så fungerer det ikke. Skikkelig skuffelse. Returprosessen er så dårlig som det går an. Det eneste som fungerer er kommunikasjonen med kundesenteret. De svarer i alle fall.

19. mars 2022

Hei Marianne,

Vi beklager at du føler at du har hatt mindre enn en 5-stjerners opplevelse med tjenestene våre og/eller produktene våre. Vi vil sette pris på om du vil fortelle oss mer om opplevelsen din ved å sende oss en e-post til reputation@tvidler.com.

Vi verdsetter din tillit og beklager at du ble skuffet. Vi ønsker å gjøre det bedre.

Takk så mye!

Vis anmeldelser på alle språk. (1 786 anmeldelser)