Hold deg langt unna kjøp av Tvidler…
Edit: Jeg har fått pengene tilbake, og en sterk unnskyldning fra leder for kundebehandling i Tvidler-selskapet etter at hun så denne anmeldelsen. Jeg er selvsagt meget takknemlig for det, men stiller meg tvilende til om jeg hadde fått refundert beløpet uten å ha skrevet denne anmeldelsen.
Hold deg langt unna kjøp av Tvidler ørevoksfjerner, - eller andre produkter fra Tvidler! Ørevoksfjerneren fungerer ikke, og du kan risikere at kosten (egen del som følger med settet) brekker mens du bruker den, og dermed setter seg fast i øret ditt! I tillegg risikerer du å kjøpe varer du ikke ønsker, og som er rådyre å returnere pga at de tvinger deg til å sende varene på sporbar måte. Da jeg bestilte ørevoksfjerneren måtte jeg si nei takk til masse andre tilbud som dukket opp. Dessverre ble det et lite feiltrykk (veldig lett å trykke «ja» i stedet for «nei»!), og den varen var det umulig å fjerne fra varelista. Jeg sendte e-post med det samme, men fikk – etter noen timer – beskjed om at det var umulig å gjøre noe med, da varen alt var sendt fra dem. Men jeg kunne returnere den, NB: på sporbar måte, og det ville ha kostet meg ca. kr 500! Jeg valgte derfor å beholde – og betale for den. Ørevoksfjerneren fikk jeg imidlertid ikke, selv om de påsto å ha sendt den. Etter mange e-poster, ble jeg lovet å få tilsendt en ny «gratis» så raskt som mulig. Da var det blitt januar, og jeg kontakta Klarna og ga beskjed om at jeg ikke hadde fått varen fra Tvidler, og betalingen ble satt på vent. Det varte og rakk uten at jeg fikk tilsendt noe mer fra Tvidler. Først da jeg informerte Tvidler om at jeg hadde stoppa betalingen fra Klarna; at jeg ikke ville betale før jeg fikk varen fra dem, ble den sendt. Ca. 1 uke senere – i februar – fikk jeg tilsendt ørevoksfjerneren. Den viste seg å være ubrukelig, - og den kan skade øret! Jeg har betalt for den; det ble en meget dyr (bokstavelig talt!) opplevelse!

Svar fra Tvidler