Wij zijn erg blij met IPTV MATE. Onlangs hebben we ons abonnement verlengd en met de hulp van de klantenservice was alles in no-time geregeld. De service is snel, vriendelijk en duidelijk. Daarnaas... Vis mer
Se hva andre synes
Keuze aanbod is super. Helaas is een keer de verbinding vastgelopen en was de service niet beschikbaar. Vlot contact met de klantenservice en vrij snel erna was het issue verholpen.
De app werkt super fijn en is heel overzichtelijk. Toen ik laatst tegen een klein probleem aanliep, reageerde de klantenservice ontzettend snel. Het probleem was binnen no-time opgelost. Absolute aanr... Vis mer
Supergroot aanbod. Helpdesk via de mail snelle reactie. Nog even wennen aan de menustructuur. Alles werkt goed Prijs -kwaliteit-service = top
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
TV Nederland
Kontaktopplysninger
Nederland
- tv-nederland.com
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Ben super tevreden over dit bedrijf…
Ben super tevreden over dit bedrijf reageren super snel en zijn heel behulpzaam zeker 5 stèren waard
Zeer tevreden over het ruime aanbod en…
Zeer tevreden over het ruime aanbod en de goede kwaliteit. Aanrader!
Goede service, snelle reactie op vragen.
Goede praktijk gerichte oplossingen bij problemen.
Erg behulpzaam
Erg behulpzaam, reageren snel. Prima service.
Verrekte goede service en zeer snel en…
Verrekte goede service en zeer snel en betrouwbaar 😇
Heel goeie service en zeer goed…
Heel goeie service en zeer goed uitgelegd en prijs/kwaliteit is super
Keuze aanbod is super.
Keuze aanbod is super.
Vlotte installatie en service
Meest vlotte installatie van een software service ooit. Wel even hulp nodig gehad maar dit ging dan ook weer even vlot via WhatsApp.
Goede service problemen zo opgelost
Goede service problemen zo opgelost. Raad iedereen aan om hier lid van te worden
Werkt super goed
Werkt super goed! Tot op heden nog geen problemen gehad! Zijn altijd bereid te helpen en goed bereikbaar voor vragen indien je wel ergens tegenaan loopt, gewoon top!
Snelle vriendelijke service
Snelle vriendelijke service, alles goed te zien en qua prijs top!
De app werkt super fijn en is heel…
De app werkt super fijn en is heel overzichtelijk. Toen ik laatst tegen een klein probleem aanliep, reageerde de klantenservice ontzettend snel. Het probleem was binnen no-time opgelost. Absolute aanrader! ⭐⭐⭐⭐
Zeer goede service
Zeer goede service
Had wat moeite met activeren maar supersnel geholpen via de app
Super snelle levering (veel sneller dan…
Super snelle levering (veel sneller dan concurrenten) en goede kwaliteit. Geen buffering tot nu toe gehad
Supergroot aanbod.
Supergroot aanbod.
Helpdesk via de mail snelle reactie.
Nog even wennen aan de menustructuur.
Alles werkt goed
Prijs -kwaliteit-service = top
Wij zijn erg blij met IPTV MATE
Daarnaast zijn we heel tevreden over het ruime aanbod en de goede kwaliteit. Alles werkt zoals het hoort. Voor ons absoluut een aanrader!
Prima streaming dienst
Prima streaming dienst, geen vertragingen. Het werkt gewoon zoals verwacht.
Goede service en beeldkwaliteit.
Goede service en beeldkwaliteit.
Aanrader als je iptv aan wilt schaffen.
Snelle communicatie
Snelle communicatie, en kwaliteit is top!
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.