Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mooie duidelijke website waardoor we enthousiast werden. Wel even in de showroom gaan kijken voor het juiste gevoel, daar goed geholpen. De communicatie is goed verlopen, de levering was top, keuri... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Informasjon om virksomheten

1. Møbelprodusent

Skrevet av virksomheten

In onze werkplaats hebben we ons met een klein team gespecialiseerd in het maken van luxe meubels. We besteden veel tijd aan het design en de detaillering. Door onze efficiënte werkwijze kunnen we meubels heel betaalbaar aanbieden. Bezoek ons Experience Center in Vianen en ontdek meer dan 1000m2 aan tijdloze maatwerk meubels.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

2 op maat gemaakte meubels gekocht

2 op maat gemaakte meubels gekocht. De eerste is net geleverd, schitterend. Prijs kwaliteit verhouding is uitstekend. Wij zochten iets dat niet van spaanplaat met dikkanten gemaakt was. Monoz heeft ons geholpen tegen een redelijke prijs. 3x in de showroom geweest. Onze eigen kleur aangeleverd alles gespoten. Hun tekenprogramma hielp ons met de juiste maatvoering. Zeker een trip naar Vianen waard.

8. april 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goede communicatie en een goed product

De communicatie is goed verlopen, de levering was top, keurig ingepakt en ophangen is eenvoudig.
De kast is keurig gemaakt en afgewerkt, we zijn er heel blij mee.

23. februar 2026

Zwevend tv-meubel

Zwevend tv-meubel besteld, perfect op maat gemaakt! Het meubel ziet er ontzettend degelijk uit en werd ondanks het maatwerk al binnen twee weken geleverd. Prima prijzen ook voor deze uitstekende service en kwaliteit!

20. mars 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

We zijn erg goed geholpen door Monoz

We zijn erg goed geholpen door Monoz. Het was fijn dat we ons tv-meubel volledig naar eigen wens konden samenstellen. Daarnaast werd het meubel netjes gespoten in de kleur die wij hadden uitgekozen, wat het helemaal afmaakt. We zijn erg tevreden met het resultaat én de service!

12. mars 2026

Geweldig product

Ik had al eerder een Tv-meubel besteld en daar was ik zo tevreden over dat ik nogmaals een meubel heb besteld voor al mijn muziekspullen.

28. mars 2026
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Zeer teleurstellende ervaring

Zeer teleurstellende ervaring. Twee maatwerk meubels besteld (tv-meubel en wandkast), maar zowel de levering als communicatie laten zwaar te wensen over.

Het tv-meubel werd beschadigd geleverd. Reparatie duurde uiteindelijk 3 weken, alleen na meerdere keren zelf achteraan bellen. Geen enkele proactieve communicatie.

De wandkast zou eerder geleverd worden, maar kwam pas weken later, wederom zonder duidelijke planning en pas na veel contact vanuit onze kant. Het eindresultaat is bovendien niet volledig naar verwachting, zeker gezien de prijs.

Kortom: slechte communicatie, onduidelijke planningen en weinig oplossingsgericht. Voor dit prijsniveau en maatwerk, absoluut niet wat verwacht mag worden.

27. mars 2026

Hangend dressoir

Na rustig door de winkel te hebben gelopen met een medewerker waar we vragen aan konden stellen, om de tafel gaan zitten om het vrijhangend dressoir samen te stellen. Als naar wens verlopen. Het dressoir werd goed verpakt geleverd en het ophangen was vrij simpel en goed te doen.

1. mars 2026

Servicegerichtheid !

Wilde ons gekozen meubel i.v.m. de uitgekozen kleur in het echt zien. Ritje naar Vianen gedaan en het meubel voldeed aan onze verwachtingen.
Als ik dan een klein puntje van kritiek mag geven dan is het de wat oudere mevrouw die ons hielp. Ze was verder vriendelijk maar wees ons naar de zuil waar we alsnog alles zelf moesten invullen en mevrouw was verdwenen. Dan had ik heb ook na bezoek aan de showroom uiteraard ook zelf thuis in alle rust kunnen bestellen. Toen we verder helemaal klaar waren kwam ze ineens tevoorschijn met de vraag of alles gelukt is? Vindt ik minder klantvriendelijk.
Echter doet dit verder aan het leveren v/h meubel niets af. Alles werdt duidelijk gecommuniceerd. Na zelf uitpakken is hij naar volle tevredenheid en hij staat prachtig.

27. januar 2026

Zeer snelle levering

De kast bevalt prima. Alle bewegende delen lopen soepel.
En tussen bestellen en levering zat maar 4 dagen. Uitzonderlijk snel.
Een aanrader.

27. januar 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Onlangs hebben wij een tv meubel…

Onlangs hebben wij een tv meubel gekocht bij Monoz. Mijn vriendin wilde het hebben. Ik was behoorlijk sceptisch. Ben ook niet van de reviews. Maar ik ben positief verrast. Kost wel wat. Alleen het is mooi dat het gemonteerd wordt geleverd. En de montage service was echt top. Vakman was dat.

8. januar 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

The TV cabinet was delivered in two…

The TV cabinet was delivered in two pieces, and unfortunately, one of the legs became detached during transportation due to poor construction quality. After informing Monoz, the follow-up only made the situation worse and showed a lack of responsibility.
Given the quality of the product and the way this issue was handled, I am not happy with the decision I made.

17. desember 2025
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Tv meubel eerst beoordeeld bij vrienden

Tv meubel gezien bij vrienden. Daardoor kwaliteit, afwerking, manier van monteren goed kunnen beoordelen. Op de website besteld wat we wilden. Direct contact terug per mail met duidelijk afspraken, betalingsvoorwaarden, naam vervoerder en datum aangeleverd bij vervoerder. Tot dan zeer tevreden en afspraken nagekomen. Over de vervoerder en het contact minder te spreken. Waarom moet het 8 dagen duren om een meubel van Kampen helemaal naar Zeeland te brengen. Kortom… tv-meubel.nl is een fijn en veilig adres om te bestellen. De uitvoer qua levering een stuk minder helaas.

10. november 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bij binnenkomst in de de showroom…

Bij binnenkomst in de de showroom direct verliefd op het zwevend model tvmeubel. Zeer prettige en uitvoerige informatie. Per direct besteld en een zeer korte levertijd. Professionele ophanging en een perfecte uitvoering. Pareltje in ons interieur.

17. september 2025

Een dikke tien!

Ontzettend blij met ons zwevend tv meubel.
Lang op zoek geweest omdat we een afwijkende maat en kleur wilde hebben. De service van Monoz is super, het contact is goed, ze reageren snel en komen de afspraken na.

22. november 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Prachtig meubel in een mooie kleur…

Prachtig meubel in een mooie kleur (groen) en service van Monoz was heel goed. We hebben een keer contact met de klantenservice gehad over de levering en we werden snel en goed geholpen. Ook de levering verliep perfect. We genieten nu al een aantal maanden van ons meubel!

1. september 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Vandaag hadden wij een afspraak bij…

Vandaag hadden wij een afspraak bij Monoz. We wilden een op maat gemaakt televisie meubel bestellen uit de Excellent serie. Monoz adverteert met specialisatie in maatwerk. Echter toen ik de sparing in de achterwand doorgaf was dit niet mogelijk. De optie was geen achterwand of deze er zelf in zagen. Voor een meubel van +/- € 2000 vind ik dit erg vreemd. Wij gaan in ieder geval verder kijken.

14. november 2025

Mooi meubel

Mooi meubel.
Na bezoek aan de showroom definitief besloten om een zwevende kast samen te stellen met lades open, kleppen en een open vak. Het meubel van de Excellent serie is precies gemaakt volgens specificatie en hangt prachtig aan de muur.

15. oktober 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv