Turtle Nordic Anmeldelser 30

4,7

Hurtig levering og et rigtig fint produkt købte tagbøjler til min id7 og de passer bare og så er der gummi på der hvor de sidder på tagbøjlen så de ikke ridset. Jeg købte turtle Nordic fordi at de va... Vis mer

Leveret til tiden👍🏻 Kvalitet på tagbøjler👍🏻 Finish på plastik ikke super flot men tolerebart Unbrakonøgle passede ikke, pga den var blevet deform af måden den bliver klippet på. Alt i alt... Vis mer

Turtle tagbøjler De detaljerede oplysninger omkring vægt grænser på tagbøjlerne gjorde at jeg valgte Turtle frem for Thule. Og så var der virkelig hurtig levering til DK. Bestilte søndag, havde dem o... Vis mer

1. Bilutstyrsbutikk

Turtle Nordic tilbyder alt, hvad du har brug for, for at tage alt det med dig, som du ønsker på din biltur. Vi har tagbøjler, lastbøjler, tagbokse, cykelholdere og mange lignende lasttilbehør til bilen. Køb online med hurtig levering af din ordre, direkte fra vores eget lager.

4,7

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Hurtig levering og fedt produkt

Jeg købte turtle Nordic fordi at de var billigere end thule men kvalitet mæssig har jeg ikke fortrudt og du kan næsten ikke se forskel design mæssigt

11. juni 2026

Svar fra Turtle Nordic

Tusind tak for de 5 stjerner og den flotte anmeldelse!

Det glæder os rigtig meget at høre, at tagbøjlerne passer perfekt til din ID.7, og at du er tilfreds med både kvaliteten og designet. Vi arbejder hårdt på at tilbyde et produkt, der kan måle sig med de kendte mærker, men til en mere attraktiv pris, så det er dejligt at høre, at du oplever netop det.

Tak fordi du valgte Turtle Nordic. Vi ønsker dig mange gode kilometer med dit nye tagstativ!

Hjælpsom hjemmeside med nem fremsøgning…

Hjælpsom hjemmeside med nem fremsøgning af netop hvilken tagbøjle passer til vores bil. Gode instruktionsvideoer og hurtig levering.

7. april 2026

Svar fra Turtle Nordic

Mange tak for din fine anmeldelse! Det glæder os at høre, at du oplevede hjemmesiden som nem at bruge, og at du fandt den rigtige løsning til din bil. Vi er også glade for, at både instruktioner og levering levede op til dine forventninger. Tak fordi du valgte os!

Super fed oplevelse

Super fed oplevelse! Jeg bestilte Air tagbøjler og de blev desværre først afsendt med en manglende låsecylinder og det var lidt noget hø fordi jeg stod og skulle afsted på skiferie om lørdagen. Jeg ringer en mandag til Örebro og forklare min nød. Onsdag kan jeg afhente de manglende dele og alt gik godt. Jeg er teknisk ikke særligt begavet, men bøjlerne var super nemme at installere og ser fede ud på min Xpeng G9

27. januar 2026

Svar fra Turtle Nordic

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!

Vi beklager den manglende låsecylinder i første omgang – især når du stod og skulle på skiferie. Vi er virkelig glade for, at vi hurtigt kunne løse det, så du kunne hente delene i Örebro og komme afsted som planlagt.

Dejligt at høre, at bøjlerne var nemme at montere og passer perfekt på din Xpeng G9. Rigtig god tur – og tak fordi du valgte os!

Perfect fit

Perfect fit - nice design.

12. januar 2026

Svar fra Turtle Nordic

Thank you for your review!

We’re happy to hear that the roof rack was a perfect fit and that you like the design. We focus on combining clean design with precise fitment for each vehicle model.

Thank you for choosing us!

Positivt overrasket

Super oplevelse! Og positivt overrasket over kvalitet. Nemme at montere og låse og ingen pivelyd under kørsel. Kun alm. støj fra tagboks.

28. desember 2025

Svar fra Turtle Nordic

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du er positivt overrasket over kvaliteten, og at både montering og lås fungerede nemt 😊 Dejligt også at høre, at der ikke var nogen pivelyde under kørslen.

Turtle tagbøjler

Turtle tagbøjler
De detaljerede oplysninger omkring vægt grænser på tagbøjlerne gjorde at jeg valgte Turtle frem for Thule. Og så var der virkelig hurtig levering til DK. Bestilte søndag, havde dem onsdag.

27. juli 2025

Svar fra Turtle Nordic

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at vores tydelige vægtoplysninger hjalp dig i valget og at leveringen til Danmark gik lynhurtigt.
Rigtig god fornøjelse med dine nye tagbøjler

God service og rådgivning

God service og rådgivning ifm. køb af tagbøjler. Selv om de ikke havde præcist til vores biltype, så hjalp de med at finde en god løsning alligevel.

11. juli 2025

Svar fra Turtle Nordic

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at vi kunne hjælpe med at finde en løsning, selvom vi ikke havde den præcise model på lager. God fornøjelse med tagbøjlerne og du er altid velkommen tilbage, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

Leveret til tiden👍🏻

Leveret til tiden👍🏻
Kvalitet på tagbøjler👍🏻
Finish på plastik ikke super flot men tolerebart

Alt i alt super tilfreds i forhold til pris 👍🏻

15. juni 2025

Svar fra Turtle Nordic

Tak for din ærlige feedback! Vi er glade for, at du overordnet er tilfreds med tagbøjlerne og leveringen. Vi tager dine input om finish og unbrakonøglen med os i det fortsatte forbedringsarbejde.

,😁😁😁

😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁

16. mai 2025

Svar fra Turtle Nordic

Tusind tak for din fine betyg!

Alt Perfekt

Alt Perfekt! Og dejligt med en overraskelse i form af en Mars bar i pakken😊👍

7. mai 2025

Svar fra Turtle Nordic

Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for at du er tilfreds og at Mars baren faldt i god jord.

Fin overblik på hjemmesiden

Fin overblik på hjemmesiden
Hurtig levering

22. april 2025

Svar fra Turtle Nordic

Tusind tak for din tilbagemelding!
Dejligt at høre, at du synes godt om overblikket på hjemmesiden, og at leveringen gik hurtigt.

God kommunikation i forbindelse med…

God kommunikation i forbindelse med ordren og leveringen.
Og produktet var helt perfekt.

18. april 2025

Svar fra Turtle Nordic

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen!
Vi er glade for å høre at både kommunikasjonen og produktet levde opp til forventningene.

Fantastisk support da min vare blev…

Fantastisk support da min vare blev sendt et forkert sted hen. Øjeblikkelig svar via mail og hjælp til at løse problemet.
Man er i gode hænder!

24. januar 2025

Svar fra Turtle Nordic

Tak for din feedback! 😊 Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig hurtigt, og at du er tilfreds med vores support.

Hurtig levering

Nem at samle.

26. januar 2025

Svar fra Turtle Nordic

Tak for din feedback! 😊 Det glæder os at høre, at leveringen var hurtig, og at monteringen var nem. 🚗👍