Hele snelle service. Keurig gemaakt. Echt een plaatje geworden. Mooie aanvulling op de sfeer in de tuin. Hele leuke reacties van familie en vrienden die hem gezien hebben
Selskapet har svart
Afgelopen donderdag 2 tuinposters ontvangen. De doos waar ze inzaten was beschadigd, hierdoor ook 1 van de tuinposters...... Helaas is dit bedrijf niet telefonisch bereikbaar, dus 's avonds nog e... Vis mer
Selskapet har svart
ik vind hem echt prachtig geworden precies zoals ik had verwacht. Alleen had ik toch een steviger soort doek verwacht dit is heel dun ben benieuwd of het ook zo mooi blijft buiten.
Tuinposteropmaat.nl
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Super snelle levering. Goede kwaliteit

Svar fra TuinposterOpMaat.nl
ik vind hem echt prachtig geworden precies zoals ik had verwacht.

Svar fra TuinposterOpMaat.nl
Hij is precies geworden zoals wij hem wilden ,heel erg blij mee

Svar fra TuinposterOpMaat.nl
Mooie tuinposter op groot formaat.
Snelle levering en héél goede prijs/kwaliteit verhouding.
Wij zijn er erg blij mee.

Svar fra TuinposterOpMaat.nl
De rand is helemaal gerafeld

Svar fra TuinposterOpMaat.nl
-gewoon geweldig,mijn man is er erg trots op

Svar fra TuinposterOpMaat.nl
Ik hoop van betere kwaliteit als de vorige, die was al snel verkleurt….het was dezelfde foto….

Svar fra TuinposterOpMaat.nl
Goede service. Mooie poster. Alleen bij ophangen zit er een bolling in, je krijgt hem niet strak aan de muur. Zijn daar nog tips voor?

Svar fra TuinposterOpMaat.nl
Correcte levering mooie doek en zeer snelle levering

Svar fra TuinposterOpMaat.nl
Ik heb 2 poster besteld en betaald. 2 dagen later helaas maar een poster ontvangen. Al met twee dames van de klantenservice gemaild. Maar nog steeds geen 2e poster ontvangen. Een week verder.
Vandaag 19-6 is de ontbrekende poster netjes geleverd, met bevestigingsmaterialen.

Svar fra TuinposterOpMaat.nl
De posters zijn prachtig geworden. Ik ben er ontzetten blij mee!
Natuurlijk zijn de door mijzelf gemaakte foto's ook al prachtig en van goede kwaliteit, maar op de tuinposters komen ze prachtig uit!

Svar fra TuinposterOpMaat.nl
Op tijd geleverd ,en de poster zag er precies zo uit als op de website,hij is heel leuk ik ben blij.

Oplichting bij retournering!!!
Poster geretourneerd omdat deze beschadigd was en heeel slechte kwaliteit kwa pixels, bevestiging gekregen dat de retour ook ontvangen is bij de webshop echter terugbetaling blijft uit.
Geven aan terug betaling uitgevoerd te hebben maar Klarna bevestigd dat dit niet waar is en daar er geen terugbetaling plaats vind vanuit de webshop!
Momenteel loopt er een onderzoek en escalatie.
Ga deze webshop ook melden bij mijn rechtsbijstand etc omdat ik inmiddels al 17mails verder ben en nog geen geld terug heb ontvangen!
PAS OP PAS OP PAS OP... OPLICHTING!!!
Jullie kunnen hier wel antwoorden dat ik moet mailen.. maar dat heb ik al 18x gedaan inmiddels. Zelfs klarna is ermee bezig.
Los gewoon jullie zaken op en regel de terugbetaling!

Svar fra TuinposterOpMaat.nl
Het bestellen van de poster is heel eenvoudig. De poster is uitstekend, ondanks dat het een foto van mijn mobiel was, waardoor ik twijfelde aan de kwaliteit.

Svar fra TuinposterOpMaat.nl
De bezorging was vlug binnen en de tuinposter was netjes ingepakt , Goede service . Ik zou zeker weer bestellen

Svar fra TuinposterOpMaat.nl
Hele snelle levering van een geweldig mooie poster met eigen foto!

eigenlijk was alles top!
chapeau en ga zo door.....

Svar fra TuinposterOpMaat.nl
De communicatie met dit bedrijf verliep uitstekend; men was erg betrokken en persoonlijke aandacht stond hoog in hun vaandel. Het geleverde product met verkeerde afmetingen werd per kerende post vervangen, nu in het juiste formaat. Vandaar dat ik mijn beoordeling heb verhoogd naar het maximum van VIJF sterren!!!

Svar fra TuinposterOpMaat.nl
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.