Tuftlokaal Anmeldelser

4,7

Super gezellige workshop. Kaat heeft me een partij geduld. Super fijn! Hele groep, prachtig resultaat. Aanrader! Bedankt voor de fijne zondag.

Wat een super georganiseerde workshop hebben we gevolg! Kaat heeft (erg) veel kennis, is vriendelijk, legt goed uit en heeft in de pauze een erg lekkere lunch verzorgd. Later hebben we materialen aang... Vis mer

Heerlijke dag gehad vandaag. Duidelijke uitleg, lekker creatief bezig zijn en met een mooi en realistisch eindresultaat. Ze weten waar ze het over hebben. Goede lunch en wat pauzes tussendoor. Achter... Vis mer

1. Kunsthåndverk

TUFTLOKAAL Tuft materialen & Cursussen Tuft workshops en masterclasses en een webshop met tuft materialen en mijn eigen wol-labels; Abel & Wiwi. Abel is een A kwaliteit wol-label 100% New Zealand wol verkrijgbaar in een groeiend aantal kleuren. In overleg ook op kleur te bestellen. Wiwi is een new purpose wol kwaliteit ook 100% New Zealand wol, unieke kleuren in verschillende hoeveel heden en niet na te bestellen.

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Alle anmeldelser

8 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Toffe tuftworkshop in Tilburg

Wat een leuke locatie en toffe juf om het tuften te leren! Ze legt goed uit en ondersteunt ieder waar nodig om deze ( voor mijn groepje nieuwe) techniek eigen te maken en het vooraf gemaakte eigen ontwerp te tuften. Zoveel mooie kleuren wol om uit te kiezen in haar gezellig atelier: een “snoepwinkeltje” voor de crea’s. Lunch en lekker bij de koffie en thee waren heerlijk. Nu al zin in een vervolg!

Een echte aanrader

Een echte aanrader! Kaat weet álles van tuften, heeft een mooi atelier. En brengt de kunst heel duidelijk en energiek over. Het was top verzorgd. Ik ben heel blij met mijn eigen werk!

Svar fra Tuftlokaal

Dank voor je revieuw Barbara. Super goed gewerkt! Ik wordt altijd blij van een leuke en fanatieke cursist. Fijn dat ik je mocht leren tuften.

Leuk om te doen!

Wat een leuke dag was het!! Een warm ontvangst en goed begeleid door Kaat. Die ons ook nog verwende met een heerlijke lunch en homemade brownies bij de koffie. Eigen ontwerp getuft, en ik ben blij met t resultaat. Dankjewel Kaat 👌

Topervaring!

Masterclass gevolgd bij Kaat in Tilburg. Drie dagen achterelkaar tuften, wát een topervaring! Kaat is natuurlijk dé expert of tuftgebied. Bovendien is ze eerlijk en duidelijk, geeft ze persoonlijke aanwijzingen waar je echt iets aan hebt en zorgt ze ervoor dat je na 3 dagen echt verbetering in je eigen werk ziet. En die zelfgemaakte brownies bij de koffie en de lekkere lunches zijn ook het vermelden waard :-)
Kortom, gun jezelf een workshop of masterclass bij het Tuftlokaal, je krijgt er geen spijt van!

15. februar 2024

Svar fra Tuftlokaal

Dank je Hiske, fijn dat ik je nog meer over het mooie tuft-vak kon leren. 🔫🧶🫶🏻

Leerzaam en gezellig

Karen is erg behulpzaam en geduldig. Ze neemt echt de tijd om iedereen van adviezen te voorzien en ze geeft je het gevoel dat je alles kunt bespreken, niets is te gek. Een zeer leerzame en leuke dag. Zelfs de lunch was top geregeld!!

9. februar 2024

Toffe workshop!

Genoten van de leerzame tuft workshop.
Veel geleerd onder de bezielende leiding van Kaat!
Blij met het resultaat van mijn kunststuk!

28. januar 2024

A good choice!

Great service and perfect price/quality ratio.

28. september 2023

Thank you Octavian! Good luck with your tufting project! Best, Kaat