Tubly Downloader Anmeldelser

4,8

Assinei o Pro, paguei pelo Amazon Pay e não habilitou para uso. Procurei no site algum endereço de suporte e não achei, por isso estou tentando por aqui. Poderiam me ajudar? ######### Obrigado p... Vis mer

In recent times, YouTube has almost completely restricted the possibilities for downloading videos from the platform. Even through third-party services, it is almost impossible to download them, often... Vis mer

Extension is surprisingly good but could use a real website. I'm sure there are free options that achieve the same thing but it's cheap so I decided to pay for a month. Biggest concern I have is... Vis mer

I finally found a downloader that ALWAYS works. Since downloading it I haven't found a YouTube video that it hasn't been able to download. Not to mention its lightning quick and great quality. 1000... Vis mer

1. Programvareselskap

A Chrome extension to download YouTube videos in 4K, convert to MP3, and save YouTube Shorts. Fast, ad-free, hassle-free.

Enestående

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Alle anmeldelser

159 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

only one free download

only one free download?
the price it isnt that bad honestly but come on
only one free download per week?

6. februar 2026

Svar fra Tubly Downloader

Hi there, thanks for your feedback and for giving us a try. We really appreciate you taking the time to share your thoughts.

Our free plan includes unlimited standard-quality downloads (up to 480p), plus a daily allowance to preview premium-quality downloads, all without ads or popups. If you experienced a weekly limit, there may have been some confusion or a technical issue.

Please feel free to contact our support team and we will be happy to take a closer look and help.

Thanks again for the feedback. It helps us continue improving.

我觉得非常好用

我觉得非常好用,不像其他下载视频和音频还分离,下载速度也非常快,也很稳定,是下载YouTube视频的不二选择!!

3. februar 2026

Able to download ONE SINGLE 1080p video…

Able to download ONE SINGLE 1080p video for free. After that, demanded subscription payment for premium/Pro account for any dl >720p. I guess. I didn't actually explore, but they demanded premium/Pro script for any additional 1080 x 1920 beyond the initial single DL, which wasn't stated in the original TOS.

31. januar 2026

Svar fra Tubly Downloader

Hi, thank you for your feedback.

Our free plan includes unlimited standard-quality (up to 480p) downloads and a daily allowance of 1080p downloads, all provided without ads or pop-ups. A Pro subscription is required for unlimited 1080p and 4K downloads. These limits are clearly described on our website: https://tubly.download/premium.html. Additionally, we offer a 7-day free trial of Pro features for users who would like to explore the full functionality before subscribing.

It seems there may have been some confusion, and we’re sorry for that. If you have any questions or would like assistance, please feel free to contact our support team and we’re happy to help.

Extension impossible à installer sur…

Extension impossible à installer sur chrome

26. januar 2026

Svar fra Tubly Downloader

Bonjour, merci pour votre retour.

Merci de suivre les instructions d’installation disponibles sur notre site : https://tubly.download/fr/install.html. Si vous rencontrez toujours des difficultés, n’hésitez pas à nous contacter via le lien de contact en bas de page.

Nous serons ravis de vous aider à résoudre ce problème et à vous permettre d’utiliser l’extension correctement.

Assinei o Pro e Não funcionou

#########

Obrigado pela resposta suporte, o produto realmente funciona e após o teste dos 7 dias, eu irei assinar.

21. januar 2026

Svar fra Tubly Downloader

Obrigado pelo seu feedback e por entrar em contato conosco por e-mail. Identificamos que a tentativa de pagamento via Amazon Pay foi recusada pelo banco, por isso não foi registrada em nosso sistema e o período de teste gratuito não foi ativado. Já resolvemos essa situação com você por e-mail e ativamos seu período de teste. Agradecemos muito seu feedback e ficaremos felizes em saber sua opinião novamente após você ter a chance de usar o aplicativo.

great tool

great tool! no spyware and does what it promises

19. januar 2026

Amazing

This is a great youtube video downloader and very easy to use. This extension is amazing.

18. januar 2026

very useful

The Extension is very useful and for me is one of the best functioning i have tried.

14. januar 2026