Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Selve oppholdet, personalet, aktivitetene og leiligheten til Trymedics på Zanzibar er supert. Har vært god kommunikasjon både innen og under forløpet. 10/10 opplevelse.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Å reise med trymedics er kjempe bra. Jeg har opplevd mye fint og morsomt på turene de planlegger til oss. På sykehuset er det gode veiledere og opplever mye spennende.

Informasjon om virksomheten

1. Lærlingesenter

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Try Medics giver studenter i sabbatåret og universitetsstuderende mulighed for at få medicinsk erfaring ved at følge hospitalspersonale i udlandet på et 4-12 ugers forløb 🏥✈️ Erfaring som kan ruste dig til en fremtidig sundhedsfaglig karriere og udvide din horisont med nye kulturelle oplevelser. Opholdet er for dig ✔️ Der er i sabbatåret og forfølger en medicinsk karriere indenfor sygepleje, jordemoderskab, medicin, odontologi (tandlæge) eller fysioterapi. ✔️ Eller dig som studere på et sundhedsfagligt studie og ønsker klinisk erfaring i udlandet. Opholdet kan oftest kobles med meritgivende forløb. Rejsende skal være over 18 år ved opholdsstart.

Kontaktopplysninger

4,9

Enestående

TrustScore 5 av 5

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg er virkelig fornøyd med oppholdet…

Jeg er virkelig fornøyd med oppholdet mitt med trymedics. Alt fra opplevelsene på hospitalet og alle turene vi er på i weekenden. Personalet er så søde, og hjelper oss med det vi måtte trenge. De legger også opp for at vi kan gjøre ting vi ønsker, og tar våre ønsker med i betraktning.
Alt i alt, over all forventning.

19. desember 2022

Trymedics Zanzibar

19. desember 2022
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg har nå vært med trymedics i Uganda…

Jeg har nå vært med trymedics i Uganda i 3 uker, og det har vært en fantastisk opplevelse! Det har vært spennende og lærerikt på hospitalet, på trymedics huset er det god mat og god staff! Vi har også vært på noen weekendturen som jeg kommer til å huske for resten av livet! Safari og riverrafting i Nilen var helt amazing! Jeg gleder meg masse til den siste uke her i Uganda og hele fire uker i Zanzibar!

17. mai 2022
Vurdert til 4 av 5 stjerner

innholdsrik opplevelse

Jeg har vært 4 uker på Zanzibar nå, og det kan virkelig anbefales! Jeg har fått oppleve og se mange nye ting og steder. Personale er hyggelige, og du blir godt kjent med dine medstudenter. Virkelig verdt pengene!

20. april 2022

Kombinert opphold med Trymedics

Jeg har nå snart ferdig med mitt to måneders kombinert opphold med Trymedics. 4 uker i Zanzibar og 4 uker i Uganda. Jeg kan med god samvittighet love en minnerik reise sammen med dine medstudenter og staff, de er altså alle tiders. Man føler seg som en liten familie som sammen utforsker Afrika samtidig som man får et bredt spekter av helsevesenet i et helt annet land en vi selv bor i. Jeg takker for to minnerike måneder, jeg vil så absolutt ikke hjem.

Hilsen Arvanit, pre sykepleier. Fra Norge

7. desember 2021

Adventure Awaits!

Å snart ha fått reise 2 månder med Trymedics har vært en fantastisk mulighet til å få oppleve sykehus i Afrika(både uganda og tanzania), samt også få bekrefte at min kommende utdanning er noe som absolutt interesserer meg. Samtidig fikk vi være med på mange minneverdige aktiviteter på fritiden, noe som fikk ukene til å gå superfort.

I løpet av reisen har jeg fått lære masse nytt om meg selv, om andre mennesker, noe nytt fagstoff, og en del nytt om kulturelle forskjeller og hvordan det påvirker samfunn og blandt annet behandling på sykehusene. Har virkelig vært en øyeåpner for å lære å være takknemlig, ovenfor mye vi ofte tar forgitt.

Vil absolutt anbefale et opphold med TryMedics, managerne og de ansatte er tilstede for å gjøre oppholdet vårt best mulig, og er en gylden mulighet til å utvikle noen virkelig fine vennskap

17. februar 2020

Hei Siri,
takk for anmeldelsen din av prøvemedisiner. Vi er glade for at du har hatt en god opplevelse, og at oppholdet har levd opp til forventningene. Vi håper du kommer tilbake og besøker en dag. Lykke til i fremtiden, og takk igjen for at du delte dine ord om praktikantoppholdet

Vurdert til 5 av 5 stjerner

En opplevelse utenom det vanlige!

Hei!
Er for tiden inne i uke 3 på Zanzibar. Etter 4 uker her skal jeg videre til Uganda. Har vært innom maternity, internal medicine og denne uken er jeg på kirurgi! Helt fra jeg bestilte turen har trymedics gjort det veldig lett for meg å ha alle vaksiner og reisedokumenter klare, de har vært veldig behjelpelige.
Jeg vil anbefale å reise med TryMedics fordi man får et helt nytt innblikk i hvordan sykehus i et U-land fungerer samt mange opplevelser som bygger samhold i gjengen utenom sykehuset. Anbefaler alle å bli med på så mye som mulig, da man virkelig bare opplever dette en gang!
Legene og sykepleierne som fungerer som våres mentor er svært entusiastiske og ivrige på å lære bort. Personalet i TryMedics huset er også fantastiske og legger alt til rette for at alle skal ha en fin tur!

20. januar 2020

Her Synnøve,
Takk for anmeldelsen din betyr det mye for oss. Det er bra at du har hatt et godt opphold, og at du har fått mye erfaring på sykehusene. Vi ønsker deg lykke til i fremtiden og håper du kommer tilbake. Du er alltid velkommen til å komme og hilse på huset, i Uganda eller Zanzibar

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Kan absolutt anbefale en tur med trymedics!

Jeg er nå over halvveis i mitt opphold her på Zanzibar. Vi har allerede rukket å bli godt kjent med den afrikanske kulturen, helsevesenet og fått nye bekjentskaper som man forhåpentligvis vil fortsette å holde kontakt med der hjemme. Selv om man har observasjonspraksis på sykehusene mandag-fredag, får man likevel god tid til å nyte solen, trene eller gjøre andre aktiviteter man ønsker. Jeg har kun positive erfaringer rundt trymedics teamet, og hvordan det hele fungerer. Så jeg ville absolutt dratt dersom du vurderer det😁

20. januar 2020

Hei Hanne,
Takk for din anmeldelse av oppholdet. Vi er glade for at du hadde det bra med dine medstudenter og håper at du kommer tilbake igjen en dag på Zanzibar.

Try Medics team

Anbefaling av Try Medics

Jeg valgte å reise med Try Medics for å bli sikrere i mitt studievalg og for å oppleve noe gøy og minneverdig i friåret mitt. Jeg er veldig fornøyd med oppholdet så langt, og kan absolutt anbefale det videre. Jeg synes det gøyeste har vært weekend-turene, og mtp sykehuset har de gøyeste avdelingene vært anestesi og indre medisin. Så om du er interessert i gøye opplevelser integrert i et praktikkprogram, passe try medics bra for deg!

6. desember 2019

For et bra opphold

For et bra opphold! Nå har jeg snart vært i Zanzibar i 3 uker og tiden har flydd asted. Dette skyldes nok all morroa vi har hatt og alle de flotte menneskene jeg har blitt kjent med. På hospitalet lærer vi noe nytt nesten hver dag noe som gjør det spennende og gøy! Og hver helg har vi dratt på ulike spennede ekspedisjoner. Så dersom du er eventyrlysten og ønsker å bli mer sikker i ditt studievalg så er dette definitivt et opphold for deg! Anbefales

6. desember 2019

Jeg vil virkelig anbefale Try Medics

Jeg vil virkelig anbefale Try Medics! Jeg har nå vært 2 uker på Zanzibar og har 2 uker igjen. Det har virkelig vært en opplevelse både helsemessig, vennskapsmessig og kulturmessig! Det å kunne få lov å være med på et sykehus er virkelig gøy hvis man interesserer seg for helsefag. Ikke minst får man mange nye vennskap! Try medics huset holder mange gode minner og nye vennskap med både norske og danske.
Staff er også virkelig hyggelige og det er alltid noen rundt som vil hjelpe.
Dersom du er eventyrlysten, interessert i helsefag, glad i å bli kjent med nye og vil oppleve en annen kultur vil jeg absolutt anbefale Try Medics på det sterkeste!

2. november 2019

Hei Marie,
takk for anmeldelsen din av trymedics internships på Zanzibar. Vi er glade for at du har vært fornøyd med det hele og hatt noen fantastiske opplevelser.
Vi ønsker deg lykke til videre resten av oppholdet, samt når du kommer tilbake til Norge.

Alle de beste Marie,
takk igjen
Try Medics Norge

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg kan virkelig anbefale trymedics

Jeg kan virkelig anbefale trymedics. Jeg er sykepleiestudent og ønsket å reise til utlandet i løpet av min utdannelse. Jeg reiste med trymedics til Zanzibar i 4 uker i forbindelse med min praksis på 4.semester. Jeg har opplevd og lært mye om helsesystemet her på Zanzibar, mentorene jeg har hatt har vært imøtekommende og flinke til å lære bort.
Utover praksis, er det mange aktiviteter som blir arrangert av trymedics, som jeg sterkt kan anbefale.

16. oktober 2019

Svar fra Try Medics

Kjære Maren, takk for anmeldelsen din av try medics her på trustpilot.
Vi er glade for at du har hatt et godt opphold, og at det har vært lærerikt for studiet.
Det er bra at du har hatt glede av turene og vi håper du kommer tilbake til Norge med nye venner, gode minner og mye opplevelser.
takk igjen for de fine ordene.

vennlig hilsen

Try Medics Zanzibar

Trymedics 2019

Å reise med trymedics er et valg jeg ikke angrer på! Det er en perfekt blanding av læring på sykehuset og ferie. Vi får se så mye av Zanzibar, samtidig som vi lærer masse på sykehusene. Alt er veldig organisert og under kontroll.

Virkelig til å anbefale!

4. oktober 2019

Hei ingrid,
tusen takk for anmeldelsen din av try medics-oppholdet på Zanzibar.
Vi er veldig glade for at du likte oppholdet ditt med andre reisende, og vi håper du har mye læring for fremtiden.
Vi ønsker deg lykke til i fremtiden og mange takk for gode ord.
Vi håper også å se deg igjen en dag i Afrika, du er alltid velkommen.

Try medics Zanzibar

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Try Medics er en opplevelse for livet

Try Medics er en opplevelse for livet! Jeg ønsket å reise med try Medics for å oppleve nye ting. Med try Medics får du ikke bare innblikk i hvordan sykehus systemet fungerer, men du får og et unikt innblikk i kultur, mat og natur. Jeg vil anbefale alle som enten er litt i tvil, eller er helt sikker på at å jobbe innenfor helse å prøve ut try Medics. Det er et helt unikt innblikk som man ikke får noe andre steder

12. september 2019

Kære Stine,
Tak for de fine ord omkring try medics. Det dejligt at du har fået et indblik sundhedssystemet i et U-land samtidig med at du har oplevet en masse udenfor praktikken. Vi er glade for at du vil anbefale trymedics til andre studerende, og vi ønsker dig alt held og lykke i fremtiden.

Bh
Try Medics teamet

Zanzibar

Jeg har vært fire uker på Zanzibar som pre studerende, og er utrolig fornøyd med oppholdet mitt!

På sykehusene har man mulighet til å utforske flere forskjellige avdelinger og man får sett masse spennende. Mentorene er også veldig flinke.

Oppholdet er veldig sosialt, og man får mange nye venner. Hver uke er det flere aktiviteter, og jeg vil absolutt anbefale og bli med på alle!!

25. juli 2019

Hei Ingrid!

Takk for din anmeldelse. Så flott at du har har hatt en fin opplevelse på Zanzibar og at du har hatt en spennende praksis.
Lykke til videre!

Mvh
Try Medics Teamet

Uganda 🐘

For en opplevelse, nå har jeg snart vært i Uganda i 5 uker og skulle ønske jeg kunne vært her lenger! Det er en fantastisk opplevelse du sent vil glemme, jeg reiste alene fra Norge, men reiser hjem med 11 gode danske venninner! På sykehuset er det fantastiske mentorer som er kjempe flinke til å undervise og lære bort! Man får et innblikk i hva man syns er spennede og reiser hjem med et bredere kunnskap om hva du ønsker å studere videre! Personalet som jobber i Try Medics passer alltid på at vi har det bra, og man har alltid noen å snakke med! Jeg vil garantere deg en fantastisk reise og flotte minner du vil ha resten av livet!

27. mars 2019

4 fantastiske uker i Uganda

Jeg kan sterkt anbefale et praktikkopphold med TryMedics i Uganda. Det er en opplevelse som vil styrke deg, både faglig og personlig. Jeg har lært utrolig mye om meg selv, om det medisinske feltet, om den ugandiske kulturen og om hva som faktisk betyr noe i livet og verden rundt oss. TryMedics har, i tillegg til det lærerike oppholdet på sykehuset, vært utrolig flinke til å ta oss med på aktiviteter og opplevelser som viser oss den ugandiske kulturen og naturen. Disse turene er også med på å knytte oss tettere sammen som en gruppe - vennskapene man får, både mellom deltagere og personellet, er definitivt noe som er verdt å ta med seg videre. Alt i alt en perfekt opplevelse jeg ikke ville vært foruten!

6. mars 2019
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv