For mig er tillid
For mig er tillid, saglighed, punktlighed og pålidelighed simple men basale værdier når jeg handler med selskaber.
Emil Foss opfylder alle kriterier, så simpelt.
Hans Lauszus
Hos Sønderjysk Tryk & Folie, bestræber vi os på altid at levere top kvalitet til en pris alle kan være med på. Vi arbejder hver dag på, at forhandle nye aftaler med leverandører, om bedre kvalitet til en lavere pris, som skal komme vores kunder til gode. Vi leverer tryk på tøj og kopper, skilte, reklamer, folie til vinduer og biler mv. Vi mener nemlig, at kvalitet skal være tilgængelig til for alle, til yderst rimelige priser.
Teglparken 12, 6320, Egernsund, Danmark
Emil Foss opfylder alle kriterier, så simpelt.
Hans Lauszus
Stor ros til Emil Voss. Udviste stor passion for at sikre at vi mange år frem kan køre Fisker Ocean. Rigtig god service som gav god indsigt i, hvilke arbejder, der blev udført på bilen.

Svar fra Sønderjysk Tryk & Folie
Fantastisk service, hurtigt arbejde og fornuftige priser... KAN ABSOLUT ANBEFALES!!!

Svar fra Sønderjysk Tryk & Folie
Serviceniveauet var over al forventning – jeg fik hurtig hjælp, kompetent vejledning og en løsning der passede præcist til mit behov. Stor ros til teamet!

Svar fra Sønderjysk Tryk & Folie
Jeg fik en rigtig fin vejledning i forbindelse med et folie projekt - og et udsøgt resultat til følge! Klar anbefaling her fra

Svar fra Sønderjysk Tryk & Folie
Top kvalitet! Virkeligt godt arbejde som bliver udført🙌🤩

Svar fra Sønderjysk Tryk & Folie
Meget tilfreds med det folie arbejde vi har fået udført

Svar fra Sønderjysk Tryk & Folie
Jeg super tilfreds med det arbejde jeg har fået udført af folie på min bil 🚗 ka kun anbefalede det

Svar fra Sønderjysk Tryk & Folie
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.