Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mycket bra service. Märkte ganska snabbt att personen ville mitt bästa. Härligt intiativ och bra vägledning till ett bättre alternativ för mig. Priset är inte alltid det viktiga utan även användar... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Jag har blivit uppringd 21 ggr minst mellan augusti och oktober, nya slutsiffrorna varje gång och de kan inte se att de ringt förut. Jag tackar nej varje gång. De säger att TRE är den bästa lösningen... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Håller på med öppet bedrägeri. Blivit uppringd i två veckor av säljare som vill 'informera om att Telia snart kommer höja priset på mitt abonnemang', trots att jag inte har Telia, sen ringde en av... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wow tryggnet en otroligt bra service fick hjälpen jag behövde av Robin som uppfyllde mina behov till 100% och gav mig ett förmånligt pris hos 3. Med en otroligt bra kvalités service och engagemang. R... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Telefon- og internettjenester

Skrevet av virksomheten

Tryggnet.se är en oberoende återförsäljare inom mobil telekommunikation. Vi arbetar med direktförsäljning mot privatpersoner & företag med hög service, trygghet och engagemang som våra ledord.

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

2,9

Alle anmeldelser

1 anmeldelse i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jag är så imponerad av Tryggnet.se

Jag är så imponerad av Tryggnet.se! Deras erfarenhet inom telekommunikation märks verkligen. Jag känner mig trygg och nöjd med deras abonnemangstjänster.

11. mars 2024

Svar fra Tryggnet

Tack så mycket för din positiva recension! Det gläder oss att höra att du är imponerad av Tryggnet.se och att vår erfarenhet inom telekommunikation märks. Vi strävar alltid efter att erbjuda trygga och nöjda abonnemangstjänster till våra kunder. Tack för att du valde oss!

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Tryggnet är ett bluff företag som lurar folk

Tryggnet är ett bluff företag som lurar äldre människor genom att ringa upp och erbjuda deras tjänster som att de samarbetar med tele 3 och det är jättesvårt att nå dem mail och på telefon . Min gamla mamma på 80 år som inte har dator , smart telefon, utan en enkel DORO telefon blev lurad att ta ett avtal att byta operatör till 3 för det skulle bli billigare . när man väl fick tag på någon där så är dom så oförskämda och ville inte avsluta avtalet utan hon ska betala över 500 kr i månaden i 24 månader till 3 fast hon redan betalar och använder det andra abonnemanget som också har en uppsägnings tid , fy vilka skamlösa personer det finns på detta företag

29. januar 2024

Hej

Vi är djupt ledsna för den olyckliga situationen och den upplevelse din mamma har gått igenom. Det är av yttersta vikt för oss att våra kunder känner sig trygga och respekterade i alla våra interaktioner, och vi beklagar att detta inte var fallet i ert fall.

Vi tar anklagelser om bluff eller vilseledande beteende mycket allvarligt och vi undersöker detta internt för att förstå vad som kan ha gått fel och för att vidta åtgärder för att säkerställa att det inte händer igen.

Vi vill gärna hjälpa till att lösa situationen så snabbt och smidigt som möjligt. Vänligen kontakta vår kundtjänst direkt så att vi kan diskutera och adressera dina specifika bekymmer och finna en lösning som passar dig och din mamma.

Vi är här för att hjälpa och vi värdesätter din feedback som hjälper oss att bli bättre och mer ansvarsfulla gentemot våra kunder.

Tack för din förståelse och vi ser fram emot att kunna återställa förtroendet.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Blev som föregående uppringd av nån som…

Blev som föregående uppringd av nån som sa sig ringa för Telia- sen skickar sms från tryggnet. Litar inte på dem

7. mars 2024

Hej

Tack för att du delar din oro med oss. Vi beklagar djupt om du kände dig vilseledd eller förvirrad av någon av våra samtal eller meddelanden.

Vi vill försäkra dig om att vi tar din feedback på största allvar och att vi strävar efter att upprätthålla de högsta standarderna för ärlighet och professionalism i all vår kommunikation.

Det är viktigt för oss att våra kunder känner sig trygga och förtroendeingivande i våra samtal och interaktioner. Vi beklagar om din upplevelse inte motsvarade dina förväntningar eller våra egna höga standarder.

Vi vill gärna undersöka detta närmare och se till att sådana missförstånd inte upprepas. Om du har ytterligare frågor eller om det finns något vi kan göra för att återställa ditt förtroende, vänligen tveka inte att kontakta oss direkt.

Vi uppskattar din ärlighet och din feedback, och vi är fast beslutna att arbeta för att förbättra våra processer och säkerställa att alla våra kunder känner sig respekterade och väl omhändertagna.

Tack igen för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss.

Bluff

Bluff, gå ej på

5. februar 2024

Svar fra Tryggnet

Hej och tack för att du delade din åsikt med oss. Vi uppskattar all feedback, även om den kan vara negativ ibland. Det hjälper oss att förbättra våra tjänster.

När det gäller din kommentar, är det viktigt att notera att en åsikt utan konkret information eller förklaringar inte ger oss möjlighet att förstå vad som kan ha gått fel eller vad vi kan förbättra. För att kunna åtgärda eventuella problem är det avgörande att vi får veta mer detaljer kring din upplevelse.

Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen, och vi skulle vara tacksamma om du kunde ge oss mer insikt i ditt ärende. Om du har några specifika klagomål eller problem är vi här för att lyssna och hjälpa till på bästa sätt möjligt.

Tack för din förståelse och för att du tar dig tid att kommunicera med oss. Vi ser fram emot att höra från dig och arbeta tillsammans för att lösa eventuella frågor du kan ha.

Bluffrecensioner från företaget själva

Bluffrecensioner från företaget själva. Blev uppringd av en försäljare som lovade att mitt abonnemang skulle bli billigare och att jag skulle få en ny operatör då min nuvarande operatör(Telenor) hade slagits ihop med Tre.
Kontaktade Båda operatörerna som bekräftade min misstänksamhet att dem inte alls har slagit ihop sig och att det är bluff.

5. september 2023

Hej

Tack så mycket för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss. Vi är djupt ledsna för eventuella missförstånd eller förvirring som kan ha uppstått i samband med våra samtal och erbjudanden.

Vi strävar alltid efter att erbjuda våra kunder de bästa möjliga erbjudandena och tjänsterna. Det är olyckligt att du inte upplevde den nivån av professionalism och tydlighet som vi strävar efter att leverera.

Vi vill försäkra dig om att vi tar din feedback på stort allvar och att vi kommer att undersöka detta internt för att förbättra våra processer och säkerställa att liknande situationer inte uppstår i framtiden.

Om du har ytterligare frågor eller om det finns något vi kan göra för att åtgärda situationen, vänligen tveka inte att kontakta oss direkt. Vi värdesätter din affär och hoppas att vi kan återvinna ditt förtroende framöver.

Tack igen för din feedback och för din förståelse.

Mycket bra service

Mycket bra service. Märkte ganska snabbt att personen ville mitt bästa.
Härligt intiativ och bra vägledning till ett bättre alternativ för mig.
Priset är inte alltid det viktiga utan även användarvänlighet och nät.
Tack för hjälpen det funkar bättre

16. desember 2022
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wow tryggnet en otroligt bra service…

service och engagemang. Rekommenderar starkt!

8. desember 2022
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fick en stor hjälp att sänka mina…

Fick en stor hjälp att sänka mina månadskostnader på abonnemangen och är väldigt nöjd med hela upplevelsen av samtalet

Tack ännu en gång Adam Nilsson för ett trevligt samtal

11. desember 2022

Svar fra Tryggnet

Tack så mycket för din positiva recension! Vi är glada att höra att du fick hjälp med att sänka dina månadskostnader på abonnemangen och att du är nöjd med hela samtalserfarenheten. Vi värdesätter din feedback och ser fram emot att fortsätta att hjälpa dig i framtiden.

Tack än en gång, Adam, för det trevliga samtalet!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi är jättenöjda hela familjen med…

Vi är jättenöjda hela familjen med nätet och kostnaden, väldigt trevlig tjej som ringde!

12. desember 2022

Svar fra Tryggnet

Tack så mycket för din positiva recension! Vi är glada att höra att du och din familj är nöjda med vårt internet och prissättning. Vi uppskattar verkligen din feedback och ser fram emot att fortsätta leverera en bra service till er. Tack!

Dette er Trustpilot

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv