1. Dameklesbutikk
  2. Dameundertøysbutikk
  3. Forhandler av badetøy

Hos Tryde Andrés går vi op i mode, lingeri og god service. Du finder altid et stort udvalg af både internationale og danske tøjmærker, hvor kvalitet og stil er i højsædet. Derfor finder du lige nu mærker som Gustav, Copenhagen Muse, Freequent, Greek Archaic Kori, Red Button og mange flere. Hvis det er lingeri du søger, byder vi på de gode mærker som Marie Jo, PrimaDonna, Chantelle Easyfeel, Calvin Klein og Missya. Hos Tryde Andrés ønsker vi at inspirere dig til gode stylinger og vi sætter en ære i at yde en god service og hjælpe dig til den rigtige størrelse og stil.

4,7

Enestående

1k anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Super Duper

Kan kun anbefale dette firma. Hurtig og effektiv levering, og gratis.
Var også overrasket over at der var returlabel med.
Varen jeg købte svarede til forventningerne.
Vil bruge dem igen.

13. april 2016

Meget lang leveringstid

Utrolig lang leveringstid

13. april 2016
Logoen til Tryde Andrés

Svar fra Tryde Andrés

Hej Jette.

Ja det er ikke godt nok. Vi havde vores årlige status i sidste uge, og derfor må vi ikke flytte varer mellem vores butikker.
Jeg kan se at du blev informeret via email samme formiddag du bestilte varen, at vi først kunne afsende den efterfølgende mandag.
Jeg sender en rabatkode til dig ;0)

Vær oppmerksom på ekstre kostnad

Bra service , raskt levert. Men er du norsk så må du regne med en ekstra kostnad. De sendte alt samlet så på et kjøp på 1500kr ble det for meg en ekstra kostnad på 900kr , hadde de delt opp sendingen som mange andre gjør så hadde jeg spart mye fortolling. Så det ble nok første og siste kjøp for meg - beklager

4. mai 2015

wunderwear = wunder BRA.

Takk for en ryddig oversiktlig nettside.
Takk for ryddig forsendelse, og hjertelig takk for varer i min str.
Og prisene , de er helt greie.

21. juni 2014

Glimrende koncept

Overskuelig hjemmeside med kvalitetsvarer - også i store størrelser.
Hvis BH-en ikke passer kan den returneres eller byttes ganske gratis, -se det er altså service!

6. januar 2014
Vis anmeldelser på alle språk. (1 270 anmeldelser)