Mycket bra service. Fick både mail och SMS när besöket skulle ske. Strax innan så blev jag uppringd av medarbetaren som berättade att han var på väg. Resultate blev bättre än väntat. Gräsmattan var so... Vis mer
Se hva andre synes
Peter var hos mig 13/5 och trumlade gräsmattan, ett professionellt utfört arbete. Först en besiktning av gräsmattan, då Peter förklarade hur han skulle utföra jobbet och jag fick tillfälle att f... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Tromle.dk og Grasvalt.se er samme koncept i henholdsvis Danmark og Sverige. Vi hjælper private boligejere, boligforeninger, virksomheder og offentlige områder med professionel tromling af græsplæner. Vores mål er enkelt: at gøre ujævne græsplæner mere jævne, pæne og nemmere at vedligeholde. I Danmark kender kunderne os som Tromle.dk, og i Sverige kender kunderne os som Grasvalt.se. Derfor samler denne Trustpilot-profil anmeldelser og oplevelser fra vores arbejde på tværs af begge markeder. Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud, kan du kontakte os via vores hjemmeside. Tromle.dk i Danmark – Grasvalt.se i Sverige
Kontaktopplysninger
Toftegårdsvej 21, 4350, Ugerløse, Danmark
- info@tromle.dk
- tromle.dk
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Brugt dem 3 år i træk
Brugt dem 3 år i træk, flinke mennesker, hjælpsomme og rare.
Sidste gang glemte jeg at de kom, have møblerne fjernede de selv, se det er service.
Ved ikke hvordan de gør, men muldvarpene er væk.
Brug dem roligt for de er gode.
Jørn Møller Tønnesen
20432839

Super fin oplevelse med TROMLE
Super fin oplevelse med TROMLE. Mødte en af deres biler i dag på vejen og fik der ideen til, at vores plæne skulle have en kærlig tur med TROMLE.
Marco fra firmaet har lige været her, og det var en god oplevelse. Plænen er nu meget mere jævn end før. Vil helt sikkert give plænen en tur mere næste år.

Svar fra Tromle.dk / Grasvalt.se
Sikke en god service fra kontoret (Ted)…
Sikke en god service fra kontoret (Ted) og super flink tromlemand der kom forbi Højby ved Odder. Vi er super tilfredse efter plænen blev tromlet. Det var en sand fornøjelse at betræde den faste plæne efter behandling. Tænker det bliver knap så farligt at spille badminton som det var tidligere med alle de ujævnheder der var.
Største anbefaling her fra
Vh Rikke

Svar fra Tromle.dk / Grasvalt.se
Wauv hvor er det et god investering.
Wauv. Har lige haft besøg af Richard fra tromle.dk
Jeg er så imponeret, han er vildt grundig, og efterlod en plæne der er langt flottere end jeg turde håbe på. Vi har været voldsomt plaget af muldvarpe og mosegrise. Har fanget 6-7 muldvarpe i løbet af vinteren og 10-15 mosegrise. Vi har haft langt over 400 muldvarpeskud. Plænen var en krigszone. Men Richard har udrettet et mirakel. Jeg er virkelig imponeret over denne mands grundighed i hans arbejde. Sørgede for at komme helt ud i hjørnerne. Kørte flere gang over bulerne i plænen så den blev så flot som muligt. Jeg er en virkelig tilfreds kunde. Tak Richard, tak tromle.dk

Svar fra Tromle.dk / Grasvalt.se
Super god service fra start til slut
Super god service fra start til slut. Alle aftaler blev overholdt og et meget fint og tilfredsstillende stykke arbejde blev udført af en meget kompetent medarbejder. Vedkommende medarbejder var meget ærekær over at udføre arbejdet så godt og tilfredsstillende som muligt.
Jeg kan klart anbefale at bruge Tromle ApS
5 stjerner herfra⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Virkelig super service!
Virkelig super service!
Har tlf.tid i weekenden og er gode med råd og vejledning.
Kom ud allerede i dag (tirsdag) efter vi bookede søndag. Der blev tromlet som aftalt og vi ser allerede en tydelig forskel. Robotplæneklipperen er sat igang, så nu håber vi den kører pænt igen, uden hele tiden at sætte sig fast (vi laver selvfølgelig en opfølgning, hvis dette mod forventning ikke skulle være tilfældet).
Indtil videre er vi meget tilfredse og positivt overraskede over den gode service (kan være svært at finde i dag?!) og prisen var som aftalt - og helt rimelig!
TAK til Tromle.dk!👍
Dette er en opdatering her 1½ måned efter og vi kan kun stå ved ovenstående 5 stjerner (flere hvis det var muligt) og så tilføje at vi stadig er MEGA tilfredse!!
Vores robotplæneklipper har kørt upåklageligt efter plænen er tromlet og vi vil helt klart få det gjort igen, hvis det bliver nødvendigt - og selvfølgelig kun hos Tromle.dk Endnu engang TUSIND TAK fra os!

Svar fra Tromle.dk / Grasvalt.se
Højt serviceniveau og yderst grundig behovsafdækning
Selvom jeg ikke har gjort brug af firmaet endnu, vil jeg gerne give 5 stjerner for det store serviceniveau man allerede har fået.
De gør alt for, at behovsafdække og ikke bare sælge for at sælge, og det betyder faktisk alt, at man føler sig i sikre hænder på noget man ikke selv har forstand på.
Så 1000 tak indtil videre! ☀️
Har haft tromle ude til en meget ujævn…
Har haft tromle ude til en meget ujævn plæne hvor robotplæneklipperen satte sig fast hele tiden..
Plænen er blevet super fin og robotten køre igen jævnt og uden problemer.
Det hele forløb uden problemer.
Kan varmt anbefales
Nemt forløb fra start til slut
Nemt forløb fra start til slut - mand og arbejde til “6” stjerner. Vi vender retur til næste år.👍
God service! Venlig personale!
Resultat var som forventet ✅
Jeg er en rigtig glad mand fordi jeg…
Jeg er en rigtig glad mand fordi jeg havde besøg af tromle.dk idag.Utrolig god service fra bestillingen og til arbejdet er udført. Det var en kompentent og service minded medarbejder. 110% tilfreds og kan anbefale.
Vi har fået en helt ny flot græsplæne…
Vi har fået en helt ny flot græsplæne efter de har været hos os!
Alle pengene værd
Super god og hurtig service
Super god og hurtig service. Så annonce på Facebook langfredag om morgenen. Tænkte at vores plæne trængte til en ordentlig omgang efter 2 store hunde der havde leget på den over vinteren. Allerede samme dag langfredag kom der en kompetent medarbejder og kørte plænen over. Super resultat så nu kan robot plæneklipperen køre uden problemer. Tak for god service og kan virkelig anbefales.
Martin Hofman
Supert arbejde
Kan varmt anbefale Tromle. Vores græsplæne var meget ujævn og var meget i tvivl om det ville hjælpe, .at få den tromlet. Jeg har netop fået den tromlet og det er mange år siden den har været så jævn. Supert arbejde af en meget erfaren flink medarbejder
Jeg havde nok forventet mere
Jeg havde nok forventet mere. Vi blev vejledt i, at det nok skulle blive ok, hvis vi lige gav haven med sprinkleren dagen før og om morgenen pga. tørken. Trods vanding har det ikke rigtig ændret noget i vores have, så ret ærgerlige penge.. Kunne jeg gøre det om, havde vi ventet til jorden måske var mere medgørlig.
Manden der kom var rigtig sød, selvom han desværre fik ødelagt et lille hegn ind til vores ene bed - det kan jo ske, så no hard feelings. Han var ærligt og fortalte os det, og vi fandt en god løsning :-)

Svar fra Tromle.dk / Grasvalt.se
Super hurtig og god service
Super hurtig og god service. Stærk anbefaling herfra.
Virkelig god service
Virkelig god service. Altid hurtig til at svare og behagelig at kommunikere med.
Vores gamle bulede græsplæne blev jævn igen.
Hurtig tilbagemelding og god service…
Hurtig tilbagemelding og god service med et fantastisk resultat .
Super god oplevelse med Tromle.dk
Super god oplevelse med Tromle.dk, der var både lydhøre og professionelle i udførelsen af arbejdet. De har mine varmeste anbefalinger.
Vi havde besøg Tromle.dk
Vi havde besøg Tromle.dk, til at tromle vores græsplæner, super oplevelse, meget hjælpsom og sympatisk gartner, hjalp med at rejse vores bænk/bord sæt, noget der slet ikke vedkommer ham, meget pertentlig med sit arbejde.
Kan varmt anbefales.
Frank.
A/B Charlotte Amalies Have.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.