Ik gebruik de producten van Trisport tijdens mijn marathon- en ultratrainingen en ben er ontzettend tevreden over. Onlangs heb ik de Energy Gels aangeschaft en daarnaast gebruik ik al langere tijd... Vis mer
Se hva andre synes
Selskapet har svart
Was destijds op zoek naar een kwalitatieve dorstlesser, dat maagvriendelijk en niet te zoet is. Toen ik Hydra-Max probeerde, ondervond ik onmiddellijk bij een eerste duurtraining dat het goed zat... E... Vis mer
Selskapet har svart
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Het gamme van Trisportpharma is een MUST HAVE!
Het gamma van Trisportpharma is een MUST HAVE voor mij als amateur fietser in mijn voorbereiding op mijn bikepackings en zeker ook tijdens mijn meerdaagse tochten. Niet enkel de recup drankjes en supplementen maar ook de gelletjes onderweg zijn een game changer. Zonder Trisportpharma zouden mijn bikepackings lastiger en zwaarder zijn.

Svar fra Trisportpharma
Producten met een neutrale smaak.
Zeer goede producten met neutrale smaken, alle nodige ingrediënten zijn aanwezig! Als duursporter vind ik zeker mijn sportvoeding terug bij Trisport Pharma!!! Een snelle en betrouwbare levering.

Correcte producten
Correcte producten , correcte service , coorecte info hoe de producten te gebruiken

Zeer goede producten
Zeer goede producten, gebruik deze al meer dan 10 jaar

Topproducten
Kwaliteitsvolle producten met steeds een zeer snelle levering. Enorm tevreden!

Steeds goede levering
Steeds goede levering, vragen ivm voeding en vitamine worden steeds goed geholpen.
Werk er nu ong al 7j mee, 1j als ambassadeur.
Gewxon geweldige service

Svar fra Trisportpharma
Ik ben zeer tevreden over het brede…
Ik ben zeer tevreden over het brede gamma van hun producten. Zelf hou ik het meest van de hydramax met zijn eerder subtiele smaak en goede samenstelling heb ik nooit last van mijn maag. Ook de gels, fruit bars en repen zijn prima. Ik gebruik verder ook de recuppro, door de hoeveelheid leucine is de smaak zeker wennen maar ik voel zeker een goed effect.
Lactosir werkt bij mij goed als bèta alanine supplement, voor mezelf beter dan met degene die ik in het verleden gebruikte. Ook de perform+ is een aanrader.
Bestelling worden snel behandeld en verzonden.

Svar fra Trisportpharma
Zeer goede betrouwbare Belgische duursport voeding
Al veel sportvoeding gebruikt en getest, maar keuze uiteindelijk gevallen op Trisport Pharma en dit voor de laatste 4 jaar. Zeer uitgebreid gamma, zeer vlotte levering en Belgisch ! Tip, Goji bars zijn echt toooop !!!
Sterk aan te bevelen !

Svar fra Trisportpharma
Super producten die mij bij triathlons en trainingen verder helpen
Super producten die mij bij triathlons goed bevallen. Prijs kwaliteit is top. Ook mooi om deze producten alvast te gebruiken tijdens je trainingen. Dat doe je ook sneller gezien de kosten t.o.v. de duurdere supplementen. Daarnaast is het aasortiment breed en bevat alle mogelijke zaken die je nodig hebt om een betere atleet te worden.

Svar fra Trisportpharma
Ik kan de producten van Trisport Pharma…
Ik kan de producten van Trisport Pharma alleen maar aanraden!! Top!!

Goede kwaliteit en service
Heel tevreden van de goede kwaliteit en service. De energy gels zijn niet kleverig/stroperig, lekkere goji bars en kwaliteitsvolle recup- en energiedranken.

Svar fra Trisportpharma
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.