De har gode priser, lett å handle på nett og levering gikk akkurat som forventet,de hadde rimelig pris for levering og de tok også med gamle hvitevare i retur for en rimelig pris😁

Når man gjør et kjøp på 10 000 forventer man litt bedre enn tretti presterer. Sender meg endeffekt vare og da prøver kundeservice å overtale meg til å dekke 40-60 % av kjøpets verdi. Viser ingen forst... Vis mer

Er kjempefornøyd med varen og servicen fra Camilla hos Tretti. Kjøpte en kaffemaskin, viste seg imidlertid at en uke etter kunne denne kjøpes 1500 kr billigere i en annen nettbutikk. Gjorde dem o... Vis mer

Varene ble bestilt Black Friday, ble uansett levert meget raskt. 2 kombiskap ble bært inn i huset selv om det ikke var en del av bestillingen. Når det ble litt rot med skapdører til de integrerte skap... Vis mer

4,2

Bra

Har ikke svart på negative anmeldelser

Umulig å vite når varen kommer

Valgte dato for levering av tørketrommel når jeg bestilte. Når dagen kom kom aldri noen tørketrommel, hørte heller ikke om utsettelse eller lignende.
Når jeg ringte å etterspurte så fikk jeg beskjed om "Teknisk feil" slik at den aldri hadde blitt sendt.
Fikk en melding noen dager seinere melding om ny levering, heller ikke denne gangen kom tørketrommelen.
Noen dager seinere fikk jeg brått en MMS uten forhåndsvarsel der de hadde satt fra seg tørketrommelen hjemme hos meg. Den sto da ute i regnet i 2 timer før jeg rakk å komme hjem fra jobb.

Styr unna, kjøp hos en fysisk konkurrent. Mye enklere.

16. mars 2023

Det som er problemet med Norske…

Det som er problemet med Norske nettbutikker er at lageret ofte liggen i et annet land, i kombo med «gratis frakt» tar leveransen for lang tid!
Gratis frakt er starten på masse kødd!
Betal litt frakt og sporing, levering går mye bedre!
Leveranse fra Amazon USA 4-5 dager ink weekend 400,-

20. november 2022

Jeg har kjøpt en fin vaskemaskin på…

Jeg har kjøpt en fin vaskemaskin på tretti, men det var ikke en lett prosess til jeg fikk den jeg bestilte.
Jeg hadde bestilt en LG vaskemaskin, tørketrommel kombi på tretti.no, og dagen etter ringer en selger fra tretti og forteller at de ikke har vaskemaskin på lageret. Jeg var overrasket at da jeg bestilte hadde de 8 stk på lageret. Hun fortalte meg at leveransen er forsinket, men jeg kan velge en tysk testvinner som jeg aldri hørt om, eller annulere ordre. Jeg sa, jeg venter til de får vaskemaskin jeg ønsket om ca 1 til 2 måneder! Jeg sjekket nettsiden igjen, og ser jeg at de fortsatt har 6 stk på lageret. Vi sendte e-poster frem og tilbake og til slutt skrev selgeren at hun skal sjekke med lageret. Jeg måtte presse for svar og til slutt skrev hun, at sannsynligvis fikk hun feil info, og skal sende den jeg bestilte. Jeg leste en annen anmeldelse hvor en annen mann fra oslo var tilbudt samme maskin som meg, etter at han bestilte en dyrere bedre modell, og han hatet den han fikk, ga 1 stjerne. Jeg kan ikke bevise at de driver en sånn business, men det er dårlig gjort, hvis de gjør det.

10. november 2022

Veldig greit og enkelt å bestille

Veldig greit og enkelt å bestille, men måtte vente 1 1/2 uke på å få levert produktet. Hadde forventet noe kortere leveringstid etter hva som stod på sidene deres.

15. november 2022

Ypperlig service, bra produkt

Bestilte en kombinert vaske og tørketrommel som ikke var på lager. Dette visste jeg og var klar for å vente litt. Tretti tok kontakt med meg for å høre om jeg heller ville ha en lignende modell til samme pris som de hadde på lager. Dette var ikke noe jeg ønsker, men syntes det var veldig bra oppfølging av saken.
Vaskemaskinen kom til avtalt tid og den funker topp.

12. mai 2022