De har gode priser, lett å handle på nett og levering gikk akkurat som forventet,de hadde rimelig pris for levering og de tok også med gamle hvitevare i retur for en rimelig pris😁
Når man gjør et kjøp på 10 000 forventer man litt bedre enn tretti presterer. Sender meg endeffekt vare og da prøver kundeservice å overtale meg til å dekke 40-60 % av kjøpets verdi. Viser ingen forst... Vis mer
Er kjempefornøyd med varen og servicen fra Camilla hos Tretti. Kjøpte en kaffemaskin, viste seg imidlertid at en uke etter kunne denne kjøpes 1500 kr billigere i en annen nettbutikk. Gjorde dem o... Vis mer
Varene ble bestilt Black Friday, ble uansett levert meget raskt. 2 kombiskap ble bært inn i huset selv om det ikke var en del av bestillingen. Når det ble litt rot med skapdører til de integrerte skap... Vis mer
Har ikke svart på negative anmeldelser
Rask levering og bra pris
Rask levering og bra pris
Alt supert
Varen er som annonsert, kom til avtalt tid, og alt gikk helt supert.
Anbefaler å sjekke ut Tretti.no når du…
Anbefaler å sjekke ut Tretti.no når du skal handle. De ligger ofte rimelig i pris Grei og oversiktlig nettside Rask levering.
Liten tydelighet rundt levering
Virksomheten var lite tydelig på hvilke tjenester som medfulgte ved levering av et sidebyside kjøleskap. Jeg ba om tydeliggjøring, men firmaet fortsatte leveringsprosessen uten at ting var avklart. Da jeg kansellerte, ville den danske delen ikke godta kanselleringen, men den norske godtok kanselling. På tross av dette, fikk jeg beskjed om at skapet var på vei, og måtte selv ta kontakt for å avverge levering.
Varene kom som forventet
Varene kom som forventet. Transportør ringte å spurte om jeg kunne taimot vare en dag senere om det var ok for meg. Ingen fare sa jeg og vaskemaskina sto i garasjen dagen etter. Flott
Veldig fornøyd
Veldig fornøyd. God kontakt med selgerne. Jeg måtte ringe tilbake flere ganger da jeg etterhvert hadde flere spørsmål om både komfyr og vaskemaskin. Alle jeg snakket med var kompetente - imøtekommende og vennlig. Kan absolutt anbefales.
De som kom og leverte komfyr og oppvaskmaskin var utrolig hjelpsomme. Helt fantastisk service fra dem også.
Treg levering
Bestilte 13. august. I dag er det 22. august. Ingen leveranse mottatt. Misfornøyd med leveringshastighet når varen er på lager. Mulig det er transportør som er årsak, men de er endel av opplevelsen. 322053408
Fikk mail om at fryseren var forsinket…
Fikk mail om at fryseren var forsinket fra leverandør på ubestemt tid. Angret da kjøpet for å kjøpe fryser et annet sted. Fikk ny mail et par dager etterpå at varen var pakket og klar til sending. Sendte sa mail for å spørre hva som skjer - fikk ikke svar på flere dager. Til slutt viste det seg at alt var OK og varen skulle leveres som først avtalt. Bare flaks at vi ikke kjøpte en annen fryser i mellomtiden…
Jeg mottok varen tre måneder etter…
Jeg mottok varen tre måneder etter bestilling, og da akkurat tre måneder etter at jeg trengte varen.
Bare to kom
Bare to kom. Kunne ikke levere kjøleskapet opp trappene. "Vi kom tilbake med mer neste uke. Du hører fra oss." Det er "neste uke" og jeg hører ingenting.
Produktet holdt ikke mål, men super service
Produktet holdt ikke mål, men veldig rask og god kundeservicedialog for å få produktreklamasjonen ferdigbehandlet
Bestilte varer
Bestilte varer. Fikk bekreftet dato, så endret datoen seg på det ene produktet. Det første produktet kom ikke til oppsatt tid, uten at jeg fikk noe varsel eller info. Så fikk jeg ny dato og det samme skjedde igjen - og enda en gang etter det.
Treg levering og elendig sjåfør
Bestilte en vare 26 april. Ble levert 5 juni.
I mellomtiden fikk jeg 9 mailer om endret leverings dato.
Når varen endelig kom, greier sjåføren å rygge ned en lyktestolpe og knuse søppel huset mitt. Sjåføren bare stakk uten å si fra.
Hadde heldigvis kamera som fanget opp hendelsen.
Betille varer fungerer som forventet
Jeg bestilte varen, og den kom frem som forventet. Ikke noe å klage på.
Alltid god service
Flott produkt og meget rask levering.
Det var bra☺️
Bestilling og levering var veldig bra
Bestilling og levering var veldig bra. Fik melding kvelden før ang leveringstidspunkt. Sjåføren sendte
Melding 30.min før ankomst og leverte til avtalt plass, da jeg ikke var hjemme.
Som forventet
Som forventet. Produkt og levering var topp 👍. Anbefales.