De har gode priser, lett å handle på nett og levering gikk akkurat som forventet,de hadde rimelig pris for levering og de tok også med gamle hvitevare i retur for en rimelig pris😁

Når man gjør et kjøp på 10 000 forventer man litt bedre enn tretti presterer. Sender meg endeffekt vare og da prøver kundeservice å overtale meg til å dekke 40-60 % av kjøpets verdi. Viser ingen forst... Vis mer

Er kjempefornøyd med varen og servicen fra Camilla hos Tretti. Kjøpte en kaffemaskin, viste seg imidlertid at en uke etter kunne denne kjøpes 1500 kr billigere i en annen nettbutikk. Gjorde dem o... Vis mer

Varene ble bestilt Black Friday, ble uansett levert meget raskt. 2 kombiskap ble bært inn i huset selv om det ikke var en del av bestillingen. Når det ble litt rot med skapdører til de integrerte skap... Vis mer

4,2

Bra

Har ikke svart på negative anmeldelser

Reklamasjon i en fei!

Reklamerte på et elektronisk produkt som plutselig sluttet å virke (under 1 år etter kjøp) og dagen etter fikk jeg mail at de hadde kontaktet produsenten for å høre hva som kan gjøres. Dagen etter kom ny mail at produktet ikke kunne fikses og jeg fikk valget om nytt produkt (de hadde samme produkt på lager) eller pengene tilbake. Jeg valgte nytt produkt siden jeg ellers var fornøyd med den. Ordrebekreftelse kom umiddelbart og nytt produkt er nå på vei til meg. Ryddig og raskt! Kjempefornøyd!

5. mai 2025

Grei levering, elendig kundeservice

Helt greit på levering av produktet, men helt elendig på kundeservice, spesielt ved reklamasjon. Det som forhåpentligvis skulle være en rask prosess av å få erstattet en del til en blender som gikk i stykker endte opp med å bli et langt avhør på om jeg hadde brukt blenderen feil osv. Handler ikke her igjen for å si det sånn.

17. mars 2025

Styr unna, elendig service

Bestilte en Miele vaskemaskin som ble levert den 31.01.2025. Denne ble montert, men var dessverre defekt. Dette var en fredag og jeg kontaktet Miele direkte for å høre om de kunne gjøre noe. Prøvde en del tips og triks som ikke hjalp, men ba meg kontakte de på mandag igjen. Kontaktet Miele igjen som kontaktet sin servicepartner, men der var det lang ventetid. De oppfordret meg da til å kontakte selger (Tretti) og få nytt produkt. Gjorde det og tilsynelatende virket tilbakemeldingene positive, men ingenting skjedde. Lang historie kort måtte jeg på eget initiativ holde kontakten med Miele sin servicepartner, hadde først et service besøk som ble bomtur da tekniker hadde med seg feil del. Var hele tiden i dialog med Tretti som ikke visste noe? Til slutt etter mye masing direkte mot Miele sin service vennlige servicepartner ble maskinen fikset den 21.02. Fakturaen via Klarna hadde jeg klagd inn og ble satt på hold da jeg mente at jeg burde få kompensasjon for alle ulemepene jeg har hatt. Dvs uten vaskemaskin i 3 uker samt all tiden jeg måtte bruke for å få problemet løst, Tretti gjorde ingenting. Klarna ga beskjed om at nå kunne fakturaen betales fordi Tretti hadde avvist klagen min og løst saken. Tretti løste ikke saken, de ante ikke hva som skjedde, kom ikke med forslag om å bytte maskin som Miele oppfordret til og har i etterkant ikke svart på en eneste av mine henvendelser. Respektløst og utrolig dårlig service på alle områder - STYR UNNA!

31. januar 2025

Rask levering

Rask levering. Varen kom innenfor anslått leveringstid. Så langt er alt som forventet.

30. januar 2025

Varen var veldig dårlig pakket og…

Varen var veldig dårlig pakket og skadet når den kom fram og ble returnert. Foreslo for Tretti at de kunne sende varen på nytt om de pakket bedre. De kunne ikke pakke bedre så jeg kjøpte produktet et annet sted

30. januar 2025

Super service

Har handlet hos Tretti et flertall ganger helt uten problemer. Denne gangen var det slik at det ikke var helt samsvar mellom beskrivelse av en vare og den mottatte varen. Tok kontakt og påpekte dette, kundebehandler løste dette raskt og tilbød kompensasjon langt over mine forventninger. Slik service er det ikke ofte man støter på i våre dager. Anbefaler på det varmeste.

20. januar 2025

Tar ikke ansvar når varen er defekt ved levering!

Kundeservice opptrer arrogant og selger varer som lukter brent plast. Når dette meldes fra om ønsker de ikke å kreditere kjøpet, men gjøre en "skjønnsmessig" avkorting til kunde for bruken av ett produkt som ødelegger maten og potensielt er brannfarlig. Styr unna selskapet!

6. januar 2025