Trendyvvs

1. Baderomsforhandlere

VVS til baderom, toalett og kjøkken m.m

Andre kikket også på

Styr unna

Hyggelige ved første møte. Kontaktet dem på en formiddag, hadde befaring kl.14.00 samme dag og fikk beskjed om at rørlegger ville komme om ca. en time da de var ferdig med annen jobb. De dukket opp kl. 22.00 på kvelden, jobbet i 1t og 40 min med å tine fryste rør, og fakturerte oss 23700kr. Etter dette prøvde jeg flere måneder å få tak i dem for å få dokumentasjon på jobben. Jeg prøvde på mail, telefon og meldinger, og måtte til slutt ringe fra et annet nr. enn mitt eget for å få tak i dem. Fikk til slutt en beklagelse og lovnader om nye datoer jeg skulle motta dokumentasjon. Nå har jeg gitt opp. Oppleves som veldig useriøse og respektløse.

15. januar 2024

Bestilte vannmåler med montering

Bestilte vannmåler med montering. Det var jo et kjempetilbud. Men det var det jo ikke. Fakturaen som ble sendt senere ble dobbelt så dyr som avtalt. Jeg orket ikke bråke, og betalte. Problemet var jo andre rørleggere som leverte tilbud som var bedre en Trendy rør sin sluttregning så jeg følte meg lurt. Var vel litt naiv.

Dette var vinterstid og det så ut til å fungere. Men ut mot våren startet sikkerhetsventilen å dryppe. Sendte melding til selskapet, hørte ingenting. Sjekket selv på OSO at man må ha et kar i tillegg for å unngå dette. Det burde selskapet informert om, og tilbudt i pakken. Fikk tak i Tony og tok dette opp, oversendte informasjon som avtalt, hørte aldri noe mer. Et totalt useriøst selskap, de rakk også ¨gå konkurs å starte på nytt slik at de unngår å håndtere reklamasjoner.
Jobben ble gjort i februar 2023, siste henvendelse i september
STYR UNNA !!

4. oktober 2024

I 2022 ,totalrenoverte vi badet vårt

I 2022 ,totalrenoverte vi badet vårt. Trendy rør leverte et fint anbud.Veldig flinke til å selge seg. Kom å begynte på jobben. Så gikk det lang tid ,uten at noe skjedde. Trendy fikk 43 dagbøter. Vi måtte gjøre arbeid på slutten, for å få badet ferdigstilt. vannlås lakk og baderomsmøbler, var ikke ferdig montert. Ingen rapport til boligmappa, som de hadde lovt. Taktikken er , og ikke svare på henvendelser. 28.desember 2023, frøs rør til vaskemaskin. Det viste seg at manglende isolasjon, i yttervegg var årsaken.
Et annet firma, ble kontaktet, for å tine isproppen.
De påpekte mangel i Trendy`s arbeid. If forsikring viser til 5 års garanti, og at Trendy plikter å rette opp feil. Alle forsøk på å kontakte Trendy, har mislykkes. Vi anbefaler ikke Trendy, som baderomsentrepenør.

28. desember 2023

Uansvarlige

Badet som ble pusset opp av Tony å hans arbeidere var veldig fint i to uker. Nå faller det mer og mer fra hverandre dag for dag. De nekter og svare advokatene vi har leid inn og tar ikke ansvar for noe, godt over et år siden badet ble ”ferdig”, 300000 rett i dass.

23. januar 2024

Oppdraget ble raskt utført

Oppdraget ble raskt utført. God kommunikasjon med rørlegger, som kom akkurat når vi avtalte han skulle komme. Han kom også med gode forslag til utbedringer.

23. februar 2022