Trendy Meije Anmeldelser

1. Interiørbutikk

Welkom bij Trendy Meije, dé webshop voor trendy en stijlvolle items in en rondom het huis! Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van betaalbare, praktische én modieuze producten die perfect passen bij de nieuwste woontrends. Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld met oog voor kwaliteit, functionaliteit en design, zodat je jouw interieur kunt upgraden zonder de hoofdprijs te betalen. Bij Trendy Meije staan we voor een uitstekende service en snelle levering. Wij geloven dat iedereen de kans moet krijgen om zijn of haar huis in te richten met mooie en functionele producten. Blijf ons volgen, want we breiden ons assortiment continu uit met nieuwe trendy woonaccessoires zoals decoratie, wasmanden, spiegels en meer! Bezoek onze website op www.trendymeije.nl en ontdek hoe je jouw woonruimte trendy en praktisch kunt inrichten. Wij maken jouw huis mooier, één trend tegelijk!

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Alle anmeldelser

6 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Een kind kan de was doen!

Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling bij Trendy Meije. Binnen een half uur ontving ik al een bevestigingsmail dat de wasmand was verzonden.

Het product was stevig en zorgvuldig verpakt en werd geleverd met een duidelijke Nederlandstalige handleiding inclusief montagefilmpje (had ik overigens niet nodig). Alles was zo overzichtelijk dat je er eigenlijk meteen mee aan de slag kunt.

Daarnaast sluit de product beschrijving goed aan op wat je daadwerkelijk ontvangt.

Ik ben erg tevreden over het product, de beschrijving en de snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling. Zeker een aanrader.

9. mai 2026

Erg tevreden

Ik wist eerst niet goed wat ik moest verwachten, dus voor de zekerheid Klarna gebruikt. Maar ben positief verrast! De spiegel werd super snel geleverd en is precies wat we zochten voor een leuke prijs.

9. oktober 2025

Bestelling snel mogen ontvangen

Bestelling snel mogen ontvangen.
Zat een kleine deukje in die door postnl was veroorzaakt. Ik heb gemaild. Meneer kwam gelijk omruilen voor een nieuwe.
Top service in de afhandeling ✅️

28. september 2025

Wat een professionaliteit en service

Wat een professionaliteit en service! Ontzettend snelle levering gehad en was mijn nabestelling kwijt geraakt, uiteindelijk gevonden en trendy meije deden er alles aan om mij zo goed mogelijk te helpen met postnl. Ze bieden kwaliteit en goede service, ik blijf hier graag terug komen. Door de goede service en vriendelijkheid die ze aanbieden raadt ik ze aan iedereen aan! Bedankt jongens!

2. januar 2025