Bestel hier niet! Slechte communicatie en service! Ik heb vorige week een bestelling van meer dan 400 euro gedaan en betaald wat de volgende dag verstuurd zou worden. Ik heb nog steeds niks vernomen... Vis mer
Se hva andre synes
Bestel hier niet! In augustus de flessenverwarmer besteld inclusief adapter. Adapter is nooit meegestuurd. Heel vaak de klantenservice proberen te bereiken, telkens geen contact. Opnieuw een adapter o... Vis mer
Super tevreden met mijn ervaring! De communicatie was duidelijk, het proces was eenvoudig en ze gingen boven verwachting om mijn wensen te vervullen. Dit bedrijf begrijpt echt hoe je klanten gelukkig... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Wij zijn een jong bedrijf die zich bezighoud met het verkopen van super handige baby artikelen zoals onze draagbare flessenwarmer. Onze draagbare flessenwarmer is een handig hulpmiddel voor ouders die veel onderweg zijn. Hiermee kan melk voor je baby snel en eenvoudig worden opgewarmd, zelfs als u niet thuis bent. Het compacte formaat maakt het gemakkelijk mee te nemen, zorgt voor gemoedsrust en zorgt ervoor dat er altijd aan de voedingsbehoeften van de baby wordt voldaan, vooral tijdens de nachtelijke voedingen. Een must-have voor drukke ouders.
Kontaktopplysninger
Fluitekamp 49, 3828WD, Amersfoort, Nederland
- 0611182707
- trendosa033@gmail.com
- trendosa.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Een stelletje oplichters zijn het
Een stelletje oplichters zijn het, bestel hier nooit wat, geen bestelling gehad en geld kan je naar fluiten
Soldi persi
Ho fatto un ordine a febbraio e nn e mai arrivato ho anche provato a contattare ovviamente solo via email perche nn ce nessun nr da chiamare nessuna risposta addirittura anche sulla chat del sito quando scrivo mi da nn consegnato bloccata anche lì!! Sito nn affidabile ho perso solo i soldi
Betaald en niets ontvangen
Betaald en niets ontvangen. EUR 200 kwijt en ze bedreigen ook nog. Bestel niet bij deze website. Trendosatools.nl
Wacht al 6 weken op mijn airwrap…
Wacht al 6 weken op mijn airwrap…. Vaak beloofd , maar niets gekregen .
Update: 30 maart , na veel contact, de airwrap dan toch ontvangen.
21 januari een airwrap bestelt en…
21 januari een airwrap bestelt en betaald, nu ander halve maand verder nog steeds niks. Meerdere mails gestuurd, maar geen reactie
Flessenwarmer
Op 16 februari heb ik een flessenwarmer besteld (nummer 1979). Tot nu toe heb ik de bestelling niet ontvangen en er is geen contact met het bedrijf. Gebruikelijke oplichters. Ik raad het niet aan!!! En zo laat ik het zeker niet!!!
Absolute scam.
Absolute scam.
Made two orders last week of January with a shipping promise of a few days. It's almost March and nothing was shipped!
When I sent them an email to issue a refund they ignore it.
Unfortunately, paid with iDEAL so I cannot charge back. I have no option but issue a police report for fraud.
Update: It is almost May with no update on the order or refund!
Ordine effettuato 12 giorni fa
Ordine effettuato 12 giorni fa, chieste informazioni sul prodotto, più volte contattati per capire quando avrebbero spedito, il vuoto assoluto. Sconsigliato.
no contact
I received a bottle warmer, but there is no contact with the company. I did not receive any confirmation of sending the parcel, which arrived after a week. I want to return the warmer because, despite the adapters, it does not fit my bottles, of course, according to the regulations, I have to buy a return sticker, I sent an e-mail and of course there is no response again. Why aren't you replying to the email?
Oplichting!
Geen contact met het bedrijf te krijgen.
Ze sturen een mailtje dat het product uitverkocht is en dat binnen 9 dagen het product naar je toekomt.
Jammmmer geen product, geld weg
Trap er niet in beste mensen.
23 januari besteld (1080) maar nog niks…
23 januari besteld (1080) maar nog niks mogen ontvangen. Ook krijg ik geen contact met ze, alleen een berichtje terug dat de voorraad op is door een samen werking met een influencer en dat ik het binnen 9 dagen ontvang. Helaas zijn die 9 dagen ook voorbij en ben ik genoodzaakt aangifte te doen gezien de meerdere slechte recensies.
Geen product, weg geld
Krijg geen reactie op een bestelling die ik al in december heb geplaatst. Nog steeds niks binnen.
Na een kapotte fleswarmer (lekte) een…
Na een kapotte fleswarmer (lekte) een nieuwe gekregen. Ik ben er super blij mee, top service en top product! Zo fijn nu om mijn nacht fles te bereiden zonder het bed uit te hoeven.
PAS OP! Wees gewaarschuwd.
PAS OP!! BESTEL NIET BIJ TENDOSA!!
29 November 2x de 7 in 1 Airstyler / Airwrap besteld en betaald. Binnen 1 maand retour gedaan, ze vragen steeds een mail te sturen ,daarna hoor je er niets meer van. Ik heb al meerdere slechte reviews hierover gelezen. Al diegene zijn gedupeerd en krijgen hun geld niet terug.
Customer service does not reply
Customer service does not reply. I placed the order 6 days ago and the website shows it was only confirmed but not shipped yet. Their own shipping policy guarantee orders shipment within 24-48 hours after the order was placed. I see I am not the only one unsatisfied, and wish I saw these comments before spending any money. I am going to look if there is a body in the Netherlands to report this scam and will write another review with those info here.
In november de tools besteld geen geld terug.
In november de tools besteld. Pas na 4 weken werden te 'airwraps' geleverd. Ondertussen dezelfde tools gevonden op aliexpress voor schandalig veel goedkoper. Er is beloofd dat ik de tools terug mocht sturen en dan mijn geld terug zou krijgen. Dit gaat over ruim €500,-. We zijn 5 weken verder. Ik krijg geen contact meer met het bedrijf. Er wordt niet gereageerd. (In het begin heel snel reactie en vriendelijk).
Ik ben bezig met vervolgstappen.
Dit is oplichting
Dit is oplichting! Nooit geleverd en geen reactie meer.
Een schande !
BESTEL HIER NIET !!!
BESTEL HIER NIET !!!
Hebben er een föhn besteld en een gebruikte gekregen.
Retour gestuurd en horen nu niks meer er van .
Wilden hem omruilen, of geld terug.
Maar horen niks.
Helaas voor hun ,want daar laten wij het niet bij zitten!!!
Product (flesopwarmer) besteld bij…
Product (flesopwarmer) besteld (#1780) bij Trendosa maar verkeerde adapter (voor de fles) geleverd en het product gaat niet aan. Retour aangevraagd, 100 keer gebeld en chat gestuurd maar geen enkele reactie. Oplichterspraktijken! Ik laat het er niet bijzitten, principekwestie. Maar wees gewaarschuwd als je hier iets gaat bestellen!
Nog steeds bestelling van augustus niet…
Nog steeds bestelling van augustus niet binnen.....
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.