Bestelling geplaatst op 24 april en op heden 18 mei nog steeds niets mogen ontvangen. Hebben een .BE & .NL website maar hun hoofdzetel zit blijkbaar in Hong Kong? Koop zeker niets via deze dropshipper... Vis mer
Se hva andre synes
De kwaliteit van het gekochte product voldoet aan de verwachtingen. Enige minpuntje was de toch wel lange leveringstermijn. Maar misschien heb ik die info gemist bij het bestellen. Toen ik er uiteind... Vis mer
Koop hier niks oplichters hele loesje antwoorden krijg je als je iets wil retourneren mag je t niet weigeren maar moet je t aanpakken en zelf retour brengen naar n post punt omdat t anders naar 1 of a... Vis mer
Selskapet har svart
De schoenen orthoguard zijn heel confortable en warm. Ik Ben tevreden ermee. Jammer heb ik niet de mannen en vrouwenmodellen prezies vergelijken. Ik Ben op zoek naar een bredere schoen maar er zij... Vis mer
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Duidelijkheid met communiceren via de…
Duidelijkheid met communiceren via de mail
Heel blij met mijn bestelling.
Heel blij met mijn bestelling.
Alles is vlot verlopen
Alles is vlot verlopen. Mijn bestelling was nog mooier en groter dan ik dacht. Wat ben ik blij met jullie service. Doe zo verder
Tevreden klant ..ik had nog nooit iets online…
Dank...ik had nog nooit iets online bestelt. Maar ik vond de schoenen mooi. ..dus ge probeerd . Het was allemaal duidelijk. En op de beloofde tijd bezorgd. Dus daarom heel tevreden.
Prima product kwaliteit
Prima product kwaliteit. Wel een beetje late levering, maar daarvoor is een mail verstuurd met de oorzaak. Dat is prima.
het resultaat was mooi
Zoals op de foto
Keurig verzorgd aangekomen en heel blij mee
Goede ervaring.
Goede ervaring.
Precies zoals op social media.
Ik ben tevreden met het resultaat…
Ik ben tevreden met het resultaat terwijl ik niet wist wat ik moest verwachten. Het viel ook in de smaak bij de andere huisgenoten. Dus geslaagd.
Het wachten waard.
Het duurde wel langer dan verwacht voordat de bestelling er was maar eerlijk gezegt het was het wachten dubbel en dwars waard een schitterend koppel in de stoelen met de namen en datum werkelijk prachtig
Slechte service
Ik kreeg mijn bestelling maar was gebroken en wil het retour sturen maar ze doen moeilijk moest eerst 8wk wachten nu is het stuk wil retour sturen en mijn geld terug eerst video sturen van het defect ben hier niet blij mee
Verzendkosten bij retourneren hoger dan het bestelbedrag!
Schoenen gekocht maat 38 voor mijn dochter echter veel te klein, ik heb maat 37 en pas ze ook niet. Helaas krijg je dus niet het volledig bedrag terug.
Retourneren mag wel en dan krijg je wel je geld terug, maar moet je de verzendkosten betalen naar hun Warehouse in het buitenland, wat dus minstens 15 euro kost maar gezien de kwaliteit komt het uit China wat neer komt op minstens 50 euro. Of terwijl je krijgt nooit het volledige bedrag terug.
In de eerste mail boden ze 15% vergoeding, na protest van mij werd dit 25%. En een heel verhaal waarbij het zo moeilijk mogelijk werd gemaakt om het product te retourneren.
Ik zou zeggen niks kopen bij het bedrijf, kan je beter direct bij de Temu bestellen, daar kan je wel normaal retourneren.
pure afzetterij
ik heb mijn artikel nooit ontvangen. er werd ook nooit een briefje achter gelaten. op de momenten dat er 'zogenaamd' geleverd werd, was ik steeds thuis en ontving ik via mail dat de koerier het pakketje niet kon leveren.
ik heb maandenlang gemaild en op het einde kreeg ik als antwoord dat ik geen recht heb op terugbetaling omdat ik het niet tijdig had terug gestuurd... gaat moeilijk als je niets ontvangen hebt... ronduit schandalig
De schoenen orthoguard zijn heel…
De schoenen orthoguard zijn heel confortable en warm. Ik Ben tevreden ermee.
Jammer heb ik niet de mannen en vrouwenmodellen prezies vergelijken.
Ik Ben op zoek naar een bredere schoen maar er zijn geen echten afmetingen.
Ik zou ook graag het model flexion step kopen maar Ben niet zeker dat dit model éventuellement steinend is.
Wat ik niet normal vind is dat retourneren te betalen is.
TRENPAY I.P.V Trenday
Als je van je geld af wil moet je hier bestellen!Alle producten worden bij Ali of Temu besteld voor 50%meer!
Kijk voordat u besteld eerst daar!!!
Ik zag het te laat heb meteen geannuleerd maar werd niet geaccepteerd door Trenday ze kunnen het beter Trenpay noemen...
Heb het retour gestuurd en koste mij 12 euro.
De klantenservice is een sprekende computer met standaard reacties!
Welke zin je ook zet je krijgt het zelfde bericht.
Let op er is een onderzoek ingesteld door Klarna door de vele klachten die ze hebben ontvangen van deze oplichters!
Ik geef het nog geen eens 1 ster.
@trenPAY
Zware oplichters hebben meerdere…
Zware oplichters hebben meerdere webshop goed gedaan ga van de staat of belastingdienst of mafia stelen durf je niet hardwerkende mensen met je 10 cent producten oplichten applaus hoop dat je moeder trots op je is. Vast niet😇
De borstel die ik besteld heb is prima
De borstel die ik besteld heb is prima, alle knoopjes uit de haartjes van mijn kleinkind en zonder pijn. Prima
Ben blij met alles goede bediening en …
Ben blij met alles goede bediening en levering.
Gameboy (dropshipping)
Op 19 juli een 'gameboy' besteld. Zag er in de filmpjes super mooi uit, dan krijg je het uiteindelijk 2 oktober binnen. Maar het was echt zo'n AliBaba gameboy, die al breekt als je hem in je handen hebt.
Dus gevraagd om hem retour te sturen, want het was toch 80 euro.
Dan krijg je mail na mail met aanbiedingen met 15% korting of 25% korting of 100% maar dan moet je voor dat bedrag in hun webshop iets anders kopen.
Maar mocht je het toch terugsturen, moet het ineens naar het buitenland en op eigen kosten en eigen verantwoordelijkheid, dus als het niet binnenkomt of beschadigd is het jouw schuld en dan krijg je niets vergoedt.
Het is dus pure oplichting en als je denkt dat je met een Nederlands bedrijf dealt, niet dus ... gewoon dropshipping.
Nooit meer dus !!
Iedere keer dezelfde email
Een bestelling geplaatst op 23-09-2025. Bestelling verwerkt op 23-09-2025. Trendy.nl: bestelling wordt binnen 7 tot 10 werkdagen bezorgd. Het is vandaag 05-10-2025.
Bij DHL ligt mijn bestelling reeds een paar dagen. Zij zeggen neem contact op met het bedrijf waar je de bestelling van krijgt, zij kunnen meer doen.
Stuur je een email, krijg je iedere x hetzelfde antwoord. Dat de bestelling bij DHL ligt en dat het spoedig wordt bezorgd.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.