Travelinoutdoor Anmeldelser

4,0

Mooi, uitgebreid outdoor assortiment. De door mij gekochte schoenen zien er vlot uit en zitten super. De prijs is ook aantrekkelijk. Verzending is gratis en snel. Tussen bestelling en verzending ben i... Vis mer

Bought an article on their website and supposed to be delivered by ColisPrive in France but I've never received my purchase. When tracking my order, ColisPrive mentioned that I wasn't home but I'm doi... Vis mer

Beschamende klantenservice. Meerdere e-mails zijn onbeantwoord gebleven, via socials maar dingen geprobeerd, verzinnen smoesjes verzinnen waarom ze niet reageren als ze dan wel reageren. Levering wa... Vis mer

Na vele jaren met eenzelfde merk hoge schoenen gelopen te hebben, ging de kwaliteit bij elk nieuw paar (drie jaar met één paar) achteruit. Bij mijn laatste ervaring braken één voor één de haakjes af (... Vis mer

1. Skobutikk
  2. Klesbutikk
  3. Friluftslivsbutikk
  4. Skofabrikk
  5. Dameklesbutikk

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Travelin’ wil zoveel mogelijk met natuurlijke materialen werken, echt wild, leer en katoen. Daar waar de functionaliteit het vereist (waterdicht) werkt Travelin’ altijd met de laatste techniek. Omdat het onze passie is willen we nimmer afbreuk doen aan...

Bra

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Alle anmeldelser

56 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Outdoor laarzen besteld

Outdoor laarzen besteld, volgende dag in huis. Mijn normale maat was te klein. Maatje groter besteld, volgende dag in huis en deze passen perfect. Ze zijn prachtig en mooi afgewerkt. En ja, ik weet dat ze niet waterdicht zijn want rits tot aan de zool. Dat wordt ook gemeld in de omschrijving. Maar ben er blij mee

24. januar 2025

Prima schoenen en kleding

Prima schoenen en kleding! heb een paar leren boots gekocht die uitstekend zitten, comfortabel zitten en warm zijn. Ze vielen wel iets ruimer dan mijn normale maat. Ook een raahe vest gekocht. Deze is heerlijk warm is deze koude dagen.

18. januar 2025

Eerste ervaring met Traveling naar tevredenheid

Afgelopen periode meerdere bestellingen gedaan bij Travelin. Alle bestellingen werden goed verpakt en snel verzonden. Fijn dat de verzend- en retourkosten gratis zijn. Bij schoenen is het vaak moeilijk van tevoren in te schatten of ze zullen passen, dit verlaagde de drempel om ze te proberen.
De schoenen zien en voelen kwalitatief goed. Of de kwaliteit ook tijdens het dragen behouden blijft, moet ik nog ervaren, daarvoor heb ik ze nog niet lang genoeg.

20. januar 2025

Wow!

Wow! Outdoorjas voor zoon zondag besteld en maandag al binnen! De jas is net zo mooi als op de foto en past goed. Fijne levering door DHL.

14. januar 2025

Rayna jas

Een tijdje geleden de Rayna jas gekocht, super fijn model. Normaal zijn puffers best wijd, maar dit model js getailleerd waardoor het een mooie fitting heeft. Nu 2 paar outdoor schoenen besteld voor een goede prijs, nog niet ontvangen maar ik vertrouw er op dat het goed zal zijn. De kwaliteit is perfect!

11. januar 2025

Super kwaliteit.

Super kwaliteit.
De producten zijn heel mooi en de levering erg snel. Maat xxxl valt lekker ruim voor een vrouw met maat 48.
Ik ben blij met mijn aankoop.
Betrouwbare online winkel.

13. januar 2025

Een fijne (shop)ervaring, tevreden met de aankoop

Tijdens de blackfriday deals een mooie bestelling geplaatst. Deze kwam op tijd en ik werd hierover via de mail correct op de hoogte gehouden.
Eén artikel geretouneerd en deze werd op de juiste manier afgehandeld.
Het gehouden artikel ben ik erg blij mee. Goede prijs- en kwaliteit verhouding.

4. desember 2024

Laarzen gekocht

Laarzen gekocht.
Zou eerst volgende werkdag binnen zijn. Dus niet verkeerde adres. De hele week zo wel Travelin als dhl steeds opnieuw berichten.Om mijn adres te veranderen. Iedere dag. Nu zou het binnenkomen op juiste adres, dus NIET!! Ondertussen wel betaald,

9. januar 2025

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis