Beste en mooie winkel voor je trailrunspullen. Reageren netjes en geven goed advies en ook regelmatig goede acties. Ga zo door 👌
Se hva andre synes
Mijn eerste ervaring met dit bedrijf, in principe goed. Had hardloopschoenen besteld, waren helaas te klein, dus retour en binnen 10 werkdagen mijn geld retour. Beetje flauw is dat je geen verzendko... Vis mer
Selskapet har svart
- info@scarabee-sports.nl
- trailrunshop.com
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Top winkel
Klantenservice is er niet !
Een bestelling geplaatst bij deze webshop. Deze is vrij snel aangekomen alleen was de maat voor mij niet goed. Contact geprobeerd te maken met de webshop tot geen gehoor. 3x geprobeerd te bellen over verschillende dagen met een automatische reactie: onze werknemers zijn druk en kunnen op het moment geen telefoon opnemen.
Ook een email gestuurd waarbij tot op heden (7 dagen sinds de email) geen gehoor heb gekregen.
Verder is er geen duidelijk retour process. Je kan geen retoursticker krijgen en moet zelf je pakket retour terug zien te sturen.
Dus voor mij een vette 1 ster
Prettig en goed advies
Gisteren in de winkel trailschoenen aangeschaft. Super vriendelijk en goed geholpen. Er werd ruim tijd genomen, heb heel veel mogen passen en ben uiteindelijk met super goed zittende schoenen de deur uit gegaan. Kreeg ook nog leuke tips voor trailpaden mee. Moest er ver voor rijden, maar was zeker de moeite waard!
Reageren niet na incomplete levering
Mijn bestelling werd incompleet geleverd. Heb hen meteen de dag van ontvangst via email gevraagd dit op te lossen maar heb geen reactie gekregen. Daarna heb ik meerdere keren gerappeleerd, telkens zonder reactie. Gebeld maar werd niet opgenomen. Via contactformulier op de website kreeg ik de reactie dat ze mijn emails niet konden vinden en wat mijn probleem met deze bestelling is. Daar heb ik weer op gereageerd, wederom zonder reactie van hen te krijgen. Probleem is helaas nog steeds niet verholpen.
In het verleden ben ik wel fatsoenlijk geholpen, daarom is het niet niet één ster.

Svar fra Scarabee | Trailrunshop.com
Komt afspraken niet na
Product niet op voorraad en zou nagestuurd worden. Nooit meer iets van gehoord. Ook geen reactie ontvangen op mijn emails. Komt afspraken niet na.
Winkel aankoop regenbroek t.b.v. ultratrail
N.a.v. eerder mailcontact bezoek aangekondigd voor aankoop regenbroek t.b.v. een te lopen (berg)ultratrail. Alle vergelijkbare producten lagen al klaar om te passen. Uitgebreid de voor -en nadelen met eigenaar besproken, daarbij gebruik makende van zijn eigen ervaringen.
Prettig en naar volle tevredenheid geholpen!
Fantastische service en persoonlijk…
Fantastische service en persoonlijk advies
Persoonlijke service en advies
Persoonlijke service en advies
Tijdens de storm een paar weken terug op vrijdagavond mijn nieuwe trailpantoffeltjes opgehaald. Bleek dat de eigenaar speciaal was gebleven voor mij! Topservice! Schoenen zitten ook als gegoten, schoon zijn ze inmiddels al niet meer :)
Super bedankt voor het goede advies en de topservice!
Snel, gemakkelijk en goed.
Snel, gemakkelijk en goed. Het bestelproces is eenvoudig en de levering snel en netjes. Aanrader.
Snelle verzending en een goede prijs
Snelle verzending en een goede prijs, ik ga hier zeker vaker wat aanschaffen
Salomon Speedcross 5
Mijn Salomon speedcross 3 waren versleten, loop nu weer lekker door de modder in de bossen op mijn nieuwe speedcross 5 schoenen. Deze zijn keurig door Scarabee geleverd tegen een aantrekkelijke prijs.
Snelle levering en goeie service
Snelle levering en goeie service, zoals ik gewend ben bij deze top winkel.
Mooi assortiment, hartelijk dank!
goede service
Fijne winkel
Als altijd makkelijk bestellen en snel bezorgd.
Beetje jammer dat als je in de ochtend besteld de schoenen in de avond worden afgeprijsd.
Top service
Top service! Hoewel de winkel gesloten was kon ik op oudjaarsdag nog snel even iets ophalen. Dit was telefonisch snel en goed geregeld.
Goede spullen snel geleverd
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.