Such a bad prop firm claiming to be…
Such a bad prop firm claiming to be synthetic firm they breach my account with shallow reason wey tin stop loss rule sake of I place a trade without stoploss
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
complete waste of time. I cannot exaggerate on the fact of how much of my time these people wasted and money. I have never had a regret until I discovered this prop firm. If I could eradicate this side of my life, I would literally complete waste of my life.
if I could give them negative stars, I would…. total waste of time total waste of money. These people made me waste my time for weeks passing an account just so that when I text them asking them about my funded phase they had it to tell me that I am getting a refund just because I am concerned about when I would get the funded phase and how he was taking a while. These people are short scammers. These people do not care about anything. No money was refunded. They only said that just because please stay away from this prop firm completely red flag 🚩!!!!!!!!!!!
Terrible experience was doing well all of a sudden of account from no where ,they are scammers serious red flag 🚩 on this prop .