begrensninger vev gavekort bruk
gavekort mottaker fikk ikke opplysninger om alle begrensninger og øvrige betingelser og gikk glipp av 5.995kr. Ikke kjøp gavekort som du ikke skal bruke selv.
Opplevelse for livet. fikk kjørt 2 biler selv og 1 med sjåfør.
Anbefales
Litt stive priser
Jeg betalte 2495,- for å kjøre Lamborghini på bane og drag race på Gardermoen. Banen er en åpen plass der de har laget en kort bane ved å sette opp kjegler. 3 runder på denne er ikke i nærheten av nok til å bli kjent med verken bil eller bane, så om du ikke har kjørt tilsvarende bil før så blir det en 5 min søndagstur rundt en åpen plass.
Drag race er en 800m rett strekke der du må starte med 20km/t fart før du får trykke ned gassen. Morsomt nok, men det er over på 5 sek.
Gire manuelt får man ikke lov til, så det er automatgir som gjelder her.
Alt i alt ikke en opplevelse som er verdt pengene, og i hvert fall ikke om du har nesten 2 timer reisevei hver vei som jeg hadde.
Ser at de har opplevelser på andre baner også, og det kan godt være at dette er større og bedre baner å testen bilene på, men kjøring på Gardermoen anbefales ikke.
Jeg testet tre sportsbiler, og det gjorde et uutslettelig inntrykk. Instruktørene og arrangørene var veldig hyggelige og vennlige. Jeg anbefaler absolutt å prøve det og oppleve det. Utvalget av biler er veldig stort, så alle vil finne et passende alternativ. Driveout-opplevelsene er virkelig uutslettelige og blir med deg lenge. Jeg vil gjerne prøve igjen,med forskjellige biler.
2000kr for 3 minutter og 16 sekunder på bane uten å få lov å kjøre noe særlig fort…
Kjørte 1 prøverunde og 2 "ekte" runder med Lamborghini Huracan + en akselerasjonstest på Gardermoen Raceway. Ga følgende tilbakemelding med 2 av 5 stjerner på deres eget system, men trekker en stjerne ekstra her ettersom de tydeligvis har sensurert min lunkne anmeldelse og dermed presenterer et falskt bilde av kundenes tilbakemeldinger på sine nettsider:
"Meh
Syntes gassresponsen var ganske slapp sammenlignet med min egen model Y Performance. Huracan drar sikkert i fra YP når man kan holde full gass på litt lengre strekk, men på en så kort bane kommer nok ikke denne bilen til sin rett. Det hjalp vel heller ikke at jeg ble bedt om å kjøre på automat, og måtte ta rullende start på akselerasjonstesten. På lengre bane og med manuelt girvalg med mer turtall ut av svingene hadde antakelig opplevelsen vært mer imponerende.
Hadde egentlig gavekort på å kjøre 911 GT3 RS på racerbane, men før jeg fikk benyttet meg av det var prisen økt fra 2995 til 3995 som var helt uaktuelt å betale ekstra. Jeg måtte derfor booke et alternativ innenfor gavekortets verdi, men da gikk 500 kr av gavekortet ut på dato.
Jeg synes ikke det var vel anvendte penger selv om jeg ikke betalte selv."
Nå skal det sies at hvis alt man har kjørt tidligere er toliters diesel stasjonsvogn så er sikkert Lamborghini Huracan veldig imponerende. Men i dag får man faktisk kjøpt praktiske familiebiler til en pris store deler av folket kan ta seg råd til som gir et heftigere skyv ut av svingene enn jeg opplevde her.
Idiotisk opplegg. Jada du får kjøre en sports bil på Gardermoen med instruktør å du får kanskje prøve så langt som 3 gir.. totalt sett gir alt for mye penger deg 5-10 minutter en bitteliten 3 runders lukket bane tur med overanstrengte og nervøse følge personer som helst vil passe på bilen og dens vel befinnende.. absolutt ikke verdt det..
for de samme pengene kan du få 1,5 times fly tur hvor du vil i vestfold Telemark fra flyklubben på torp.. og du får selv holde i spakene og flyet selv!!! Jeg gjorde det.. endte opp med at jeg tar fly lappen heller.