Toys Hub Anmeldelser

4,4

Wat mij het meest heeft geïmponrrrd, was de snelle levering: mijn bestelling arriveerde datum en was veiling verpakt. Het klantenserviceteam reageerde ook erg snel toen ik een vraag had over de verzer... Vis mer

Na 6 weken nogsteeds niks ontvangen. Mail gestuurd, geen reactie. Weken later een mail terug gekregen dat het niet leverbaar was en een vervangend artikel is mij voorgesteld. Hierop gereageerd maar we... Vis mer

Het speeltje als verrassing cadeau gekocht voor mijn vriendin. Het werd in enthousiasme ontvangen en uitgeprobeerd. Het is divers en spannend, heeft voldoende opties en standjes om het leuk te make... Vis mer

The delivery wes quicker then I expected, arriving within two days, and everything was well-packed to prevent any damage. the quality of the toys exceeded my expectations-sturdy, colorful, and exa... Vis mer

1. Butikk med sexleketøy

Most Innovative Sex Toys

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Alle anmeldelser

2 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Mooie website met producten

Fijne website met discrete levering.
Ik vond snel wat ik wilde, had ruime keuze en de productinformatie is erg duidelijk.

19. august 2022

Hi Freetje,

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij dat je onze website waardeert en dat je snel vond wat je zocht. Discrete levering en duidelijke productinformatie zijn inderdaad belangrijk voor ons.

Als je nog meer vragen hebt of iets anders nodig hebt, staan we altijd voor je klaar.

Stefanie van Toys Hub.

Snel geleverd en product precies zo als…

Snel geleverd en product precies zo als verwacht.

Kan niet wachten om het speeltje met mijn partner uit te proberen!

12. august 2022

Hi Romy,

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij om te horen dat je bestelling snel geleverd is en dat het product aan je verwachtingen voldoet. We hopen dat je veel plezier zult hebben bij het uitproberen van het speeltje met je partner!

Stefanie van Toys Hub.

Het speeltje als verrassing cadeau…

Het is divers en spannend, heeft voldoende opties en standjes om het leuk te maken voor beide partners ... of voor de vrouw in haar eentje.

Een aanrader!

19. juli 2022

Hi Ralph,

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij om te horen dat het speeltje als verrassing cadeau enthousiast werd ontvangen door je vriendin en dat jullie het samen hebben uitgeprobeerd. Het is geweldig dat het speeltje diverse en spannende opties biedt om de ervaring leuk te maken, zowel voor beide partners als voor individueel gebruik.

Stefanie van Toys Hub.

Mooie website en snel geleverd

Mooie website en snel geleverd. Product bevalt goed

17. januar 2022

Hi Steffiee,

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij dat je onze website mooi vindt en dat je tevreden bent over de snelle levering. Het is geweldig om te horen dat het product goed bevalt.

Tevreden over mijn aankoop

Tevreden over mijn aankoop. Snelle verzending, goed anoniem verpakt en fijne klantenservice voor vragen.

8. november 2021

Hi Pieter,

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met je aankoop en dat je onze snelle verzending, discrete verpakking en behulpzame klantenservice waardeert.