Toverland heeft wat magie nodig, bijna alles is kapot en in slechte staat. Zwaar onderbemand voor een weekend… jammer… dringend werk aan zowel de omgeving als de attracties… het is een beetje vergane... Vis mer
Doordat ik helaas ziek ben , was ik genoodzaakt in een rolstoel te gaan en kreeg een blauw bandje , omdat ik niet lang kan staan, het personeel was super vriendelijk en wij hoefde indd niet lang te wa... Vis mer
Heel fijn en mooi aangekleed park met veel schaduw en extra waterpartijen die op een extreem warme dag (38 graden) van pas kunnen komen. Soms aangepaste openingsuren in bepaalde attracties maar er is... Vis mer
We willen graag aangeven dat we het 25-jarig jubileumevent ontzettend gaaf vonden. Er was veel te beleven en de sfeer was de hele dag erg gezellig. Wel merkten we dat het tegen de avond erg druk werd,... Vis mer
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 5 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Een leven lang Toverland
25 jaar later en Toverland is uitgegroeid van een loods met wat kermisattracties erin tot één van de beste pretparken van de Benelux en de EU. Kleiner dan de Efteling en heeft wat minder attracties, maar daar staat tegenover dat entree voordeliger is, de wachttijden vele malen korter, en de kwaliteit van de attracties, activiteiten en themagebieden zeker niet onderdoet aan dat van de Efteling. Het vergelijk met de Efteling doet Toverland trouwens onrecht aan, want het park is al jaren een op zichzelfstaand succes, en is niet meer te definiëren als "het goedkope alternatief".
Ik kom er al m'n hele leven en heb elke uitbreiding, van Ithaka in 2010 tot Avalon in 2023, meegemaakt. Ik heb dus ook veel mooie herinneringen aan Toverland. En ik hoop dat nog vele generaties kunnen genieten van dit alsmaar mooier wordende pretpark.
Sehr abwechslungsreich
Sehr abwechslungsreich, wenig los, kurze Wartezeiten
Alles gut und war alles schön
Alles gut und war alles schön
Top park
Top park! Niet al te druk, ruim, genoeg te doen voor jong en oud, netjes en schoon, beleving.
Prachtig park
Prachtig park. Afwisselend, ruim van opzet. Aanbod voor groot en klein. Schoon.
Hebben een leuke dag gehad 🙂👍
Super leuk park waar voor iedere…
Super leuk park waar voor iedere leeftijd iets te doen is.
Spanning maar ook genieten van alles wat er te zien is, mooie shows (mogen iets professioneler worden) en vooral nu Hans Klok met zijn magische show 💙✨
In 1 woord een geweldig
In 1 woord een geweldig, mooi attractie park !!
Super Park ich kann ihn nur…
Super Park ich kann ihn nur Weiterempfehlen
Great place for toddlers
We had a wonderful time with our small child!
Erg leuk park!
Zeer mooie en magisch park
Zeer mooie en magisch park
Mijn dochter heeft zich echt fantastisch gevoeld deze dag
Erg mooi park
Erg mooi park, attracties voor iedereen. Horeca heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding en niet extreem druk
Geweldig park
Very good attractions and theming…
Very good attractions and theming paired with great staff resulting in an unforgetable experience
Fantastic visit to Toverland
Fantastic visit to Toverland. It wasn’t busy, we managed to do all the rides in the day. We were a group of 10 with ages ranging from 4 to 73 and there was plenty to do for everyone!
Wunderschöne sauberer Park tolle…
Wunderschöne sauberer Park tolle Attraktionen nette Mitarbeiter .
Sehr schöner Tag dort verbracht
😃
We had a lovely day !
We had a lovely day !!
Het park was niet te groot maar ook niet te klein!! Het is voor klein en groot.
We komen zekers terug
Wat een geweldig park