TourCompass Anmeldelser

4,8

Fra bestilling til gjennomført reise har det vært lett å kommunisere med TourCompass. Vi følte oss trygge og alt fungerte som det skulle. Det å bli møtt, fraktet og hjelp til innsjekk på lokale flypla... Vis mer

Fantastisk reise til Tanzania med safari i Serengeti og Ngorongoro. Vår sjåfør Moses var en hyggelig og trygg guide som fulgte oss gjennom hele safarireisen. Han gjorde sitt ytterste så vi fikk se dy... Vis mer

Interessant reisemål og følte oss ivaretatt hele tiden. 14 dager med fly buss og tog. Engasjerte guider, hele tiden, lærte mye om land og folk. Særlig inntrykk var Titikakasjøen og de menneskene vi... Vis mer

Opplegget i Masai Mara og på stranden var førsteklasses (selv om bading fra stranden i praksis ikke var mulig). Hjemreisen fra Mombasa til Oslo via Nairobi og Doha viste seg å bli trøblete. Flyet fra... Vis mer

1. Guidede turer
  2. Turoperatør
  3. Reisebyrå

Om TourCompass

TourCompass har som mål å være reiseeksperter på dine vegne. Vi gjør det enkelt å forvandle reisedrømmene dine til unike og uforglemmelige opplevelser. De fantastiske reisene våre er utarbeidet i samarbeid med våre pålitelige og langvarige lokale partnere. De er utviklet på grunnlag av 15 års erfaring og kundetilbakemeldinger. Vi vet hva som fungerer, så du kan i ro og mak kan konsentrere deg om det viktigste: å få en uforglemmelig reise.

Vi vet at “eventyr” betyr forskjellige ting for hver enkelt av oss, og vi forstår også at det kan være vanskelig – eller kanskje til og med virke overveldende – å planlegge den helt riktige reisen for deg og dine nærmeste. Vi tilbyr eventyrreiser som passer til dine behov: uansett om det betyr en safari i Afrika, en reise gjennom regnskogen i Amazonas eller å oppleve mystiske og storslåtte Asia.

Enestående

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Alle anmeldelser

65 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

God service og informasjon frå…

God service og informasjon frå bestilling til gjennomført tur.

8. juli 2024

Hei Sol,

Tusen takk for din positive feedback. Det setter vi stor pris på.

Vi ser frem til å hjelpe deg med flere reiser i fremtiden.

Svært god kundeservice

Svært god kundeservice i bestillingsfasen og en kjempegod opplevelse på selve turen. Upåklagelig og profesjonelt opplegg.

9. juli 2024

Hei Yngve,

Tusen takk for den flotte feedback

Vi er glade for å høre at du er fornøyd med vår service, og at du fik noen fantastisk opplevelse på reisen.

Vi setter stor pris på dine vennlige ord om vårt opplegg.

Vi håper å kunne hjelpe deg med flere fantastiske reiser i fremtiden.

Topp tur

Hei
vi hadde en kjempe fin opplevelse tur i Vietnam .
guiden i Hanoi ( M.A:NGO DUC HOA)var eksemplarisk
veldig dyktig som tok oss med på mye Spennende opplevelser.
Tang long opera hotell
savnet ute plass her til og slappe av på
Halong bukten båttur var flott men maten sto ikke i stil med resten(skuffende)
Tog turen var lang og mye støy fra nabo rommene :)
Hoi Ann var magisk
Silk hotell helt topp service og flotte rom
Saigon
Mange opplevelser
kjempe tur til Mekong River m Cuong
Enden star hotell topp med basseng på taket

4. juli 2024

Hei Alf,

Tusen takk for at du deler deres opplevelser fra reisen til Vietnam med oss. Bra å hører at det var en topp tur.

Vi setter stor pris på dine tilbakemeldinger og vil bruke dem til å forbedre våre fremtidige reiser.

Vi håper å få muligheten for å arrangere flere eventyrlige reiser for dere i fremtiden.

Godt planlagte utflukter

Gode rutiner og planlagte utflukter. Alt ble ordnet og de/deres organisasjoner i det lokale landet var tilgjengelig hele tiden.

2. juli 2024

Hei Ine,

Tusen takk for din flotte tilbakemelding!

Vi er riktig glade for å høre at dere satte pris på hele vår program. Det er viktig for oss at alt går etter planen og at våre lokale partnere er tilgjengelige hele tiden for å sikre en best mulig opplevelse.

Vi håper å få muligheten til å hjelpe dere med flere fantastiske reiser i fremtiden.

Gjennomgående fin reise

Alt var planlagt for oss, slik at vi bare kunne nyte turen. Alt av transport gikk super bra. Ekstremt god guide på Safari, som gjorde alt for at vi skulle få våre ønsker oppfylt. Følte meg veldig trygg og godt tatt vare på gjennom hele reisen.
Overnattingsstedene stod også til forventningene.

3. juli 2024

Hei Consumer,

Tusen takk for din fine tilbakemelding.

Det er fantastisk å høre at dere hadde en fin reise, hvor alt gik som planlagt, slik at dere kunne nyte turen fullt ut.

Vi er glade for å vite at dere følte dere trygge og godt taget imot gjennom hele reisen, og at dere var tilfreds med overnattingsstedene.

Vi ser frem til å kunne hjelpe dere med flere minnerike reiser i fremtiden.

TourCompass

God gjennomføring med meget gode lokale guider

Det var en fyldig beskrivelse av reisen til Vietnam på nettet, og beskrivelsen stemte med det vi faktisk opplevde på turen. Det er god fleksibilitet, vi hadde dager som var organisert av Tour Compss og dager hvor vi gjorde det vi selv ønsket. Lokale guider var gode i engelsk og ga veldig god service. Du blir godt ivaretatt og blir fraktet til og fra hotell og flyplass.

9. juli 2024

Hei Hans,

Tusen takk for din positive tilbakemelding på deres reise til Vietnam.

Vi er glade for å høre at dere hadde en god opplevelse på reisen og alt var gjennomført.

Vi håper på at få muligheten for å planlegge flere fantastiske reiser for dere i fremtiden.

Magiske Kenya

Vi hadde noen magiske dager i Kenya, og kunne ikke ønsket oss mer. Fine og varierte overnattingssteder, særlig Kibo var flott, og en suveren guide/sjåfør i George som alltid ga det lille ekstra.

5. juli 2024

Hei Liv,

Tusen takk for din flotte tilbakemelding!

Det gleder oss å høre at dere hadde noen magiske dager i Kenya og at reisen gik som forventet.

Vi håper å kunne hjelpe dere med flere fantastiske reiser i fremtiden.

Det var verdt pengene

Det var opplevelse for livet, alt gikk etter reiseplan. Guider var kjempeflinke og dyktige, samt veldig hjelpsomme og på tilbud side.

22. juni 2024

Hei Jelena,

Tusen takk for din flotte tilbakemelding. Vi er glade for å høre, at du hadde en fantastisk reise, og at alt fikk etter planen.

Vi håper at vi kan ønske deg velkommen igjen en gang i fremtiden, når det er på tide å planlegge din neste drømmereise.

Bra opplegg hele veien

Bra opplegg hele veien, fra bestilling til hjemkomst. Guider med god kunnskap og vennlige.

1. juli 2024

Hei Kirsti,

Tusen takk for din tilbakemelding.

Vi er veldig glade for å høre, at du var fornøyd med hele opplegget fra start til slut.

Vi håper å kunne ønske deg velkommen tilbake på flere spennende reiser i fremtiden.

Med Vennlig Hilsen

Rundreise på Bali

Familie på 5, med 3 ungdommer, har hatt en flott rundreise på Bali. Bra program, og balanse mellom guiding og tid til egen disposisjon. Hotellene holder god standard. Alt har vært punktlig og bra gjennomført. Guiden var kunnskapsrik, og snakket godt engelsk. Følte oss godt ivaretatt underveis. Har et par små ting som kunne vært bedre. Savnet basseng på hotellet i Munduk, forventer liksom å kunne bade når en er på ferie i varmen. Og på siste mellomlanding i Norge på vei hjem, hadde vi ikke sjanse til å rekke flyet, til tross for at alt var i rute. 55min var for lite når bagasjen måtte hentes ut, så der bør rutiner for oppsett av flyplan sees på. Gir likevel 5 stjerner.

21. juni 2024

Hei Tone,

Tusen takk for din hyggelig tilbakemeldning.

Vi er glade for å hører at dere hadde en flott rundreise på Bali med oss, og at både programmet og hotellene var som forventet.

Vi setter også stor pris på dine tilbakemeldinger om forbedringsmuligheterne i Munduk og mellomlandingerne.

Vi håper å kunne ønske dere velkommen på en ny reise i fremtiden.

TourCompass

Vi hadde en fantastisk reise til Kenya…

Vi hadde en fantastisk reise til Kenya og Zanzibar, veldig bra info/oppfølging før reisen og alt fungerte som det skulle.
Vi var en familie på 5 personer så vi hadde en egen bil på safarien, noe vi satte stor pris på. 2 av reisefølge har gluten allergi, ingen problem å få glutenfri mat. Vi kan anbefale TourCompass som reisearrangør👍

25. mai 2024

Hei Stein,

Tusen takk for din flotte tilbakemelding!

Vi er glade for å høre at dere hadde en fantastisk reise til Kenya og Zanzibar og alt fungerte som det skulle på reise, og at maten var som ønsket.

Vi håper vi kan ønske dere velkommen igjen en gang i fremtiden, når det er på tide å planlegge deres neste drømmereise.

Innholdsrik og interesant tur

Interessant tur med godt utvalgte sightseeing spots. Fine hoteller. Transporten var alltid presis. Kunnskapsrik og hyggelig guide.

3. juni 2024

Hei Erik,

Tusen takk for de flotte 5 stjerner.
Det er bra å hører at dere hadde en god tur med oss. Vi er også glade for at transporten var presis og at guiden vår kunne give dere en god opplevelse.

Vi håper å kunne arrangere flere spennende reiser for dere i fremtiden!

TourCompass

Turen var godt planlagt og det fungerte…

Turen var godt planlagt og det fungerte som det skulle.

9. mai 2024

Hei Solrunn,

Tusen takk for din flotte tilbakemelding.
Det gleder oss å hører at turen var godt planlagt og alt gik som det skulle.

Vi håper vi kan ønske deg velkommen igjen en gang i fremtiden, når det er på tide å planlegge din neste drømmereise.

TourCompass

TourCompass ga god informasjon i…

TourCompass ga god informasjon i forkant og hadde sørget for tett oppfølging av lokalt kjente folk underveis. Alt gikk bare greit og smertefritt, slik at vi kunne konsentrere oss om å nyte ferieopplevelsen. Vi dro på rundtur på Cuba 13.-26. mai (Havanna-Vinales-Trinidad-Varadero)

13. mai 2024

Hei Kristin,

Tusen takk for din tilbakemelding på deres reise til Cuba! Vi er glade for å høre at dere hadde en flott rundtur på Cuba og at alt gikk godt. Det er viktig for oss at våre gjester får god informasjon, slik å man kann nyte reisen.

Vi håper å kunne hjelpe dere med flere uforglemmelige reiseopplevelser i fremtiden.

Flott opplegg!

Flott opplegg!
Gode guider, alt gikk som smurt. God kommunikasjon underveis ved bruk av WhatsApp.

9. mai 2024

Hei Steffen,

Tusinde takk for din flotte tilbakemeldning.
Så bra å hører at du hadde en fantastisk reise med os.

Reisen gjennom det nordlige Vietnam

Reisen gjennom det nordlige Vietnam var gjennomtenkt, og man får et godt innblikk i karakteren og naturen av en veldig annerledes del av verden. Organiseringen og kvaliteten av guidene var veldig god. Kan bare anbefales!

28. april 2024

Hei!
Takk for hyggelig tilbakemelding og flotte stjerner.
Dejligt du hadde en flott tur til Vietnam - det er et fantastisk land.

Vi håper at vi igjen kan få mulighet til å levere drømmereisen din på et senere tidspunkt.

12 dager i Japan

Jeg hadde gleden av å reise til Japan med Tourcompass, og opplevelsen var intet mindre enn enestående. Fra første stund ble jeg imponert over den ryddige organiseringen og den grundige forberedelsen som lå til grunn for hele reisen. Alt var ordnet på forhånd, og jeg kunne føle meg avslappet og trygg gjennom hele oppholdet.

Våre guider var ikke bare kunnskapsrike, men også utrolig imøtekommende. De delte sin lidenskap for landet og dets kultur på en engasjerende måte, og sørget for at vi fikk en dypere forståelse for hvert sted vi besøkte. Det var tydelig at de virkelig brydde seg om at vi hadde en minneverdig opplevelse.

Alt i alt var Tourcompass sitt opplegg en suksess fra start til slutt. Jeg følte meg virkelig velkommen og ivaretatt gjennom hele reisen, og jeg vil uten tvil anbefale dette reisebyrået til alle som ønsker en problemfri og minneverdig opplevelse i Japan. Takk, Tourcompass, for å gjøre denne reisen til en uforglemmelig opplevelse!

19. april 2024

Hei Isabelle!

Tusind takk for din flotte tilbakemelding på turen til Japan!
Det er dejligt å høre du følte deg velkommen og ivaretatt hele veien fra reisens start til slut. Det er viktig for os.
Selv takk, vi håper at du vender tilbake til os når neste eventyr skal bestilles.

TourCompass

En tur med opplevelser, men også med tid til skaffe egne erfaringer og egne bekjentskaper.

En profesjonell guide med sjåfør som tok oss til de ulike overnattingsstedene som inngikk i reisen. Stopp og guiding ved severdigheter underveis. Stor grad av frihet til individuelle opplevelser, ettersom det var relativt godt med dager uten fast program. Det var flott å se de rosa delfinene i Lovina, men måten man gikk fram på, er langt fra tilfredsstillende. En, blant ganske mange båter med fra én til seks kanskje åtte passasjerer, oppdager delfinen, og dermed setter alle båtene full fart mot delfinene og stanser ikke før delfinene dukker og flykter. Det minnet mer om en jakt på delfinene enn et ønske om å se dem. Om denne aktiviteten skal fortsette, må den snarest organiseres på en am\nnen måte enn hva tilfellet er i dag. Utover dette var passet opplegget oss ganske utmerket.

26. april 2024

Hei Marianne & Terje!

Takk for deres flotte tilbakemelding. Vi er glad for å høre at dere hadde gode opplevelser på Bali. Vi har fjernet turen med "delfinsafari" da vi ikke skal stå for den type turer. Vi må ta vare på de vakre dyrene.

Vi håper vi kan ønske dere velkommen igjen en gang i fremtiden på den neste drømmereise.

TourCompass

Godt planlagt reise med god oppfølging…

Godt planlagt reise med god oppfølging underveis.
Vi ble sjekket inn på fly/tog av vår guide på alle reiser. Ingen mulighet for å rote seg bort!

31. mars 2024

Hei Egil,

Tusen takk for din positive feedback.

Vi er glade for å hører, at dere var tilfreds med program, guide og service.

Fantastisk tur!

Vi hadde en fantastisk tur med TourCompass og deres lokale samarbeidspartner i Vietnam i mars-april 2024. Turen gikk fra nord til syd og var en fin måte å oppleve landet på som førstegangsbesøkende. Bra balanse i programmet mellom sightseeing og egentid. Dyktige og vennlige guider og passe stor gruppe (vi var 13 stk). Vi er godt fornøyd med hotellene, deres beliggenhet, vennligheten og servicen, nydelige frokoster og atmosfære. Personalet på Thang Long Opera Hotel i Hanoi bidro med hyggelig bursdagsoverraskelse til mitt reisefølge, Hadana Boutique Resort i Hoi An hadde en perfekt beliggenhet for oss og hadde en virkelig behagelig og god atmosfære og takterrassen på Edenstar med pool og restaurant var gull for oss i Ho Chi Minh City når varmen nærmet seg 40 pluss. Vi hadde mange fine opplevelser og det er vanskelig å velge blant de men utflukten til Mekong-deltaet gå ro i sjelen❤️ Personlig kunne jeg tenke meg mer tid enn 45 minutter på Krigsmuseumet, så dro derfor tilbake en gang til. Alt gikk smidig for seg fra A til Å fra forespørsel om tilbud til gjennomføring og vi reiser begge gjerne med TourCompass igjen. En spesiell og varm hilsen og takk til våre guider Luan og Chi 💐💐

24. mars 2024

Kjære Inger,

Tusen takk for de 5 stjernene - flott å høre at dere var fornøyd med hele opplevelsen fra start til slutt. Hyggelig å høre at guidene og perosnalet i Vietnam har tatt godt vare på deg og gitt deg den beste servicen.
Det høres ut som en helt fantastisk tur – Vietnam er et spennende land og krigsmuseumet også!

Vi håper vi kan hjelpe dere med inspirasjon til din neste tur.