TourCompass Anmeldelser

4,8

Fra bestilling til gjennomført reise har det vært lett å kommunisere med TourCompass. Vi følte oss trygge og alt fungerte som det skulle. Det å bli møtt, fraktet og hjelp til innsjekk på lokale flypla... Vis mer

Fantastisk reise til Tanzania med safari i Serengeti og Ngorongoro. Vår sjåfør Moses var en hyggelig og trygg guide som fulgte oss gjennom hele safarireisen. Han gjorde sitt ytterste så vi fikk se dy... Vis mer

Interessant reisemål og følte oss ivaretatt hele tiden. 14 dager med fly buss og tog. Engasjerte guider, hele tiden, lærte mye om land og folk. Særlig inntrykk var Titikakasjøen og de menneskene vi... Vis mer

Opplegget i Masai Mara og på stranden var førsteklasses (selv om bading fra stranden i praksis ikke var mulig). Hjemreisen fra Mombasa til Oslo via Nairobi og Doha viste seg å bli trøblete. Flyet fra... Vis mer

1. Guidede turer
  2. Turoperatør
  3. Reisebyrå

Om TourCompass

TourCompass har som mål å være reiseeksperter på dine vegne. Vi gjør det enkelt å forvandle reisedrømmene dine til unike og uforglemmelige opplevelser. De fantastiske reisene våre er utarbeidet i samarbeid med våre pålitelige og langvarige lokale partnere. De er utviklet på grunnlag av 15 års erfaring og kundetilbakemeldinger. Vi vet hva som fungerer, så du kan i ro og mak kan konsentrere deg om det viktigste: å få en uforglemmelig reise.

Vi vet at “eventyr” betyr forskjellige ting for hver enkelt av oss, og vi forstår også at det kan være vanskelig – eller kanskje til og med virke overveldende – å planlegge den helt riktige reisen for deg og dine nærmeste. Vi tilbyr eventyrreiser som passer til dine behov: uansett om det betyr en safari i Afrika, en reise gjennom regnskogen i Amazonas eller å oppleve mystiske og storslåtte Asia.

Enestående

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Alle anmeldelser

65 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Det var ingen ting som misset på opplegget!! Henting, guider,hoteller og sjåfører, alt var som planlagt og jeg kommer tilbake til dere ved en annen anledning!!!

Turen som var planlagt for meg stemte perfekt, guider, henting, sjåfører, og hotell . Alt etter plan og jeg hadde en fantastisk tur til Peru hele 12 dager pluss reise tur retur. Ingen misser /endringer med fly heller.
TOPP karakter !!!

1. april 2025

Hei Jan,

Tusen takk for din topp karater. Det gleder oss å høre at turen din til Peru levde opp til forventningerne og ble en fantastisk opplevelse.

Vi setter stor pris på topp karakter og gleder os til at byde deg velkommen igjen på en ny reise i fremtiden.

Med Vennlig Hilsen
Inger-Louise Waage Gerner

Perfekt tur

Perfekt tur - perfekt opplegg. God pris og topp service

5. mars 2025

Hei Olav

Takk for fine ord! Det setter vi stor pris på. Vi er glad for å høre at du hadde en fantastisk opplevelse hele veien gjennom.
Vi håper, at kunne byde dig velkommen igjen på en ny reise i fremtiden.

Kruger-safari, Cape Town & Victoria Falls

Kommet hjem fra Kruger-safari, Cape Town & Victoria Falls. Totalt sett fin tur som vi kan anbefale! Hvis du vil vite hva som er bra og evt mindre bra, så les videre.

Kruger/Nkambeni Safari Tented Camp

-Gode rom, fasinerende å høre dyrelyder når man ligger i senga på natten. God frokost, god middagsbuffet. Totalt sett klar anbefaling fra vår side. Eneste som er å pirke på er at det ligger nær toglinjen og godstogene bråker mye og kommer gjerne på kveld/tidlig morgen. Og at de gikk tomme for håndklær til bassenget så jeg fikk ikke brukt bassenget den dagen jeg hadde planlagt.
Safari i Kruger parken er fantastisk, bare det å se naturen er fantastisk, det hadde regnet og regnet litt et par netter når vi var her, dette gjorde luften frisk, og parken veldig grønn og fin. Ta gjerne mer enn en dag med full safari! Vi fikk se mye dyr, og var nok over gjennomsnitt heldige med å se leopard og løver svært nær bilen. Vi tok en kveldssafari, det var ikke verdt prisen, så lite dyr i forhold til tid/pris. Chimp Eden ble anbefalt av andre gjester som besøkte den, vi angrer litt på at vi ikke besøkte chimp eden etter å ha hørt fra andre som var der.

Cape Town/Premier Hotel Cape Town

-Helt greit hotell, god frokost, grei beliggenhet. Minus for at det ikke var vasket skikkelig på badet på rommet vårt, det var hår fra forrige gjester flere steder og skittent på gulvet. Ene dagen hadde vaskepersonalet tatt brukte håndkle, men ikke hengt opp nye. Måtte i resepsjonen to ganger før vi fikk håndklær, litt unødvendig.
Cape Town er en fin by, dessverre med for mye kriminalitet, tigging og rus. Selv i den finere delen var det mye tiggere over alt, og folk som åpenbart var ruspåvirket. Synd. Mye gode restauranter i gåavstand fra hotellet, Anbefaler både La Boheme og Damascus som ligger rett i nærheten.
Vi gikk opp Skeleton Gorge til toppen av Table mountain, veldig fin gåtur og kan absolutt anbefales! Vi tok taubanen ned igjen.
Vi hadde også dagstur til Cape point med flere stopp underveis, helt grei tur og man får se mye variert på veien, seler, pingviner, strutser osv Pluss for god guide!

AVANI Victoria Falls Resort/Zambia.
Førsteinntrykket er fantastisk, storslagent hotell med spesielt utseende og perfekt beliggenhet. Giraffer, sebraer, aper og antiloper inne på hotellområdet. Dessverre så falmer førsteinntrykket litt over tid, AC sluttet å virke på rommet og det tok 5-6 timer før noen kom for å fikse den, dagen etter så fikk vi problemer med vasken og vi måtte mase 3 ganger før noen kom og fikset den, igjen etter 5-6 timer. Noen deler av hotellet er litt slitt, som puter i stolene rundt bassenget og hengekøyer. Fantastisk frokost! Men ikke veldig spennende middagsalternativer, og ikke noen desserter på menyen er litt rart. Hadde valgt hotellet om igjen ved nytt besøk likevel, men det er synd de ikke får ut hele potensialet til hotellet, litt bedre vedlikehold og middag/dessert alternativer er alt som skal til. 5 minutter å gå til victoriafossen, må oppleves! Vi ble gjennomvåte på 5 minutter ved fossen, kjempegøy.

Totalt sett meget fin tur, og gode fly i Sør Afrika som tilbyr drikke og snacks på hver flygning.

19. februar 2025

Hei Thor

Tusen takk for dere grundige og detaljerte tilbakemelding på dere reise til Sør-Afrika. Vi sender tilbakemeldingen videre. Vi er glade for å høre at dere fikk fantastiske opplevelser med dyr og utflukter og at dere alt i alt likte turen.
Vi håper å kunne planlegge en ny reise med dere i fremtiden.

Pauliina Sabroe TourCompass

Tour Compass er å anbefales

Veldig fornøyd med tour Compass. Turen var godt planlagt og lett å ta kontakt med tour Compass dersom noe skulle oppstå. Jeg fikk oppleve de viktigste av landet samtidig som jeg hadde eget tid til å utforske på eget hånd.

2. mars 2025

Hei

Tusen takk for din positive tilbakemelding. Jeg er glad for å høre at du har hatt en god opplevelse hele veien gjennom. Hyggelig å høre at aktiviteter og fritid var i god balanse og at du var fornøyd med organiseringen og
planleggingen.
Jeg håper vi kan ønske deg velkommen igjen en gang i fremtiden når det er på tide å planlegge din neste drømmereise.

TourCompass

Tourcompass et meget seriøst og…

Tourcompass et meget seriøst og servicemindet turopperatør. Med meget profesjonelle guider. Har reist med dem fem ganger og like fornøyd hver gang. Anbefales.

18. mars 2025

Hei Geir
Så hyggelig å høre at du allerede har reist med oss ​​5 ganger og hver tur har vært fantastisk. Det er alltid målet vårt.
Vi håper å kunne planlegge den 6. reisen med deg snart!

Flott tur

Flott tur, godt organisert, hyggelige medarbeidere.

11. mars 2025

Hei Olaf,

Tusen takk for din flotte tilbakemelding.

Det gleder os at mottage 5 flotte stjerner og hører at du hadde en bra reise med os.

Vi håper, at kunne byde dig velkommen igjen på en ny reise i fremtiden.

Med Vennlig Hilsen
Inger-Louise Waage Gerner

Leverte alt som lovet fra A til Å

4. mars 2025

Hei Kenneth
Tusen takk for din positive tilbakemelding.
Vi er veldig glade for å høre, at du var fornøyd med hele opplegget fra start til slut.
Vi håper å kunne ønske deg velkommen tilbake på flere spennende reiser i fremtiden.

Super opplevelse

Gode på all informasjon,flott opplegg og fin opplevelse.

10. februar 2025

Hei Siv
Takk for fine ord, de setter vi stor pris på!
Vi er glade for å høre at du hadde en god opplevelse og en fin reise med oss.
Velkommen tilbake til oss, når neste eventyr skal planlegges!

ToirCompass er superproffe

ToirCompass er superproffe! Vi, tre damer, dro med dem til Tanzania/Zanzibar 10.-24.02.25. Alt var i varetatt, ingenting gikk galt eller manglet. Følte oss veldig trygge og fikk en safariopplevelse av en annen verden. Zanzibar er utrolig vakker, anbefalse. Har allerede bedt om tilbud til Kenya. Anbefales!

24. februar 2025

Hei Kim
Takk for fine ord! Vi er veldig glade for å høre at dere hadde en fantastisk tur til Afrika.
Jeg håper vi kan ønske dere velkommen igjen en gang i fremtiden når det er på tide å planlegge deres neste drømmereise.

Soloferie med TourCompass

Eg reiste på soloferie gjennom TourCompass til Bali og Singapore i februar 2025, og har hatt ei verkeleg uforgløymeleg reise. TourCompass gjorde det enkelt og trygt å reise aleine på tvers av verda. Guiden som møtte meg på Bali var dyktig, engasjert og personleg involvert i jobben sin, og programmet både variert og fleksibelt. Eg er svært nøgd. Endte med å ha privat guide og sjåfør på heile Bali-opphaldet, for ingen andre var påmeldt mi gruppe. Som soloreisande bør du vera førebudd på at det kan skje. Men eg fekk også ekstra mykje att for pengane på denne måten!

7. februar 2025

Hei Maria
Tusen takk for din positive tilbakemelding.
Vi er veldig glade for å høre, at du var fornøyd med hele opplegget fra start til slut i Bali og Singapore.

Alt fungerte etter planen

Alt fungerte etter planen, overnattingen i jungelhytta var det for dårlig standard . Siste overnattinger på Hotel Avani var meget bra.

5. februar 2025

Hei Terje!
Takk for fine ord! Det setter vi stor pris på!

Jeg sørger for å sende din feedback videre til den rette person hos os, så vi kan bruke kommentarerne dine til fremtidig reiseplanlegning.

Velkommen tilbake til oss, når neste eventyr skal planlegges.

Ulrika Lindblom
TourCompass

TourCompass sørger for at alt går som…

TourCompass sørger for at alt går som forventet i forhold til skriftlige tilbudet, da er det lett å nyte turene til det fulle. Heller ingen prisoverraskelser under turene setter vi pris på.
Vi planlegger snart vår 4. tur med TourCompass

17. februar 2025

Hei Wenche
Tusen takk for din positive tilbakemelding. Jeg er veldig glad for å høre at dere hadde en fantastisk tur igen.
Velkommen tilbake til oss, når neste eventyr skal planlegges!

TourCompass

Thailands høydepunkter & badeferie på…

Thailands høydepunkter & badeferie på Koh Samui

To norske vennepar har nettopp kommet hjem etter 18 dager i Thailand.

Turen startet med Emiratene fra Oslo-Gardermoen via Dubai til Bangkok.

Bangkok:
I ankomsthallen skulle en guide vente på oss med et TourCompass-skilt. Vi så mange med skilt som skulle møte reisende, men ingen som skulle møte oss. Vi måtte lete på flyplassen til vi endelig fant en som het Nadia med et lite TourCompass-skilt. For videre bør dere skaffe større skilt som er lette å se, samt at guiden står der passasjerer kommer ut i ankomsthallen.

Vi ble så kjørt til hotellet med beskjed at vi kunne sette fra oss kofferter på rommet, så måtte vi komme ut med en gang (ikke pakke ut) for hun skulle orientere om Bangkok. Hun viste oss en gate med masse restauranter, som om kvelden viste seg å være en gate med masse prostituerte. Hun viste oss også en restaurant som hun mente var veldig bra, noe som ikke stemte. Deretter dro hun hjem. Vi syntes dette var dårlig informasjon og savnet en bedre brief om Bangkok. Vi kunne så klart ha meldt oss på en guidet tur. Men foreslår at dere til senere reisende lager et opplegg for Bangkok også.

Fra Bangkok til River Kwai:
Her ble det Hin Tok River Camp samt River Kwai Jungle Rafts flåtehotell som var fantastiske opplevelser, med meget dyktige guider. Fasinerende å høre om historien rundt broen over Kwai og alle krigsfanger som måtte bøte med livet.

Ayutthaya:
Når vi ankom den gamle hovedstaden dukker guiden fra Bangkok opp igjen, og vi ble guidet til en masse gamle templer og mage gamle ruiner. Vi fikk også sett mange Buddha statuer. Vi kan ikke anbefale denne byen og heller ikke markedet vi spiste middag på om kvelden.

Nattog fra Ayutthaya til Chiang Mai:
Dette var en spennende opplevelse for alle fire. Vi var skeptiske på forhånd, men det gikk veldig bra å reise med nattog.

Chiang Mai:
Her ble vi møtt av en veldig hyggelig guide som tok oss med på sykkeltur, slik at vi fort lærte byen å kjenne. Den var veldig trivelig og en stor kontrast til Bangkok i positiv mening.

Chiang Mai til Koh Samui:
Her fløy vi med Bangkok Airways som fungerte veldig bra. Samui viste seg som en hyggelig badeøy med masse turister. Høydepunkt var en båttur til Koh Tao med snorkling som vi meldte oss på. Også Fishermans Village var veldig bra.

Ellers var Koh Samui som mange andre steder i Thailand. Veldig mye fattigdom, mye søppel og en vanvittig biltrafikk.

Etter 4 dager gikk turen hjem igjen. Det ble ganske slitsomt å starte kl 19.00 fra hotellet på Koh Samui til flyplassen, fly til Bangkok, deretter Dubai og så til Oslo. Hjemme kl. 12.00 norsk tid. Men skal man reise langt, så må det vel bli sånn.

Alt i alt kan vi rangere turen til terningkast 4. Veldig mye bra, men også noe som kan gjøres bedre. Appen til TourCompass fungerte veldig bra. Vi ble hele tiden hentet og levert etter planen. Det som kan forbedres er informasjon fra guidene om stedene vi var på. Dette gjelder særlig Bangkok og Ayutthaya. Det ble mye templer og buddhaer – spesielt i Ayutthaya.

20. januar 2025

Hei Tomm,

Tusen takk for din positive tilbakemelding på reisen din til Thailand med oss. Vi setter stor pris på din tilbakemelding og din feedback på reisen.

Jeg sørger for å sende din feedback videre til riktig person, så vi kan bruke kommentarerne dine til fremtidig reiseplanlegning.

Helt fantastisk tur

Helt fantastisk tur! Vært på tur i Afrika hvor jeg har fått opplevd sinnsykt mye og hatt en fantastisk tur. Fantastisk guide og bil og service

20. januar 2025

Kjære Jacob,

Tusen takk for din positive tilbakemelding.
Jeg er glad for å høre at du hadde en fantastisk tur til Afrika.

TourCompass

Veldig seriøst ,trygt og ryddig selskap…

Veldig seriøst ,trygt og ryddig selskap å reise med. Vi og guiden lette etter hverandre på utsiden av en kaotisk flyplass så vi ringte nødnummeret og vi fikk kontakt straks så guiden fant oss. Vi hadde en Spennende tur til Vietnam med guider som ga mye av seg selv og hjalp oss hele veien .

21. januar 2025

Kjære Charlotte,

Tusen takk for din positive tilbakemelding.
Jeg er glad for å høre at du hadde en spennende tur til Vietnam.

Spennende destinasjon og turer

God informasjon både før turen og underveis. Samarbeidspartnerne vi møtte underveis var punktlige og hyggelige. Og vi kom oss smidig fra sted til sted. Vi sparte mye tid på å bestille et ferdig opplegg når vi skulle reise til et ukjent land og ukjent kultur.

23. desember 2024

Kjære Mya,

Tusen takk for din positive tilbakemelding, vi setter stor pris på det.

Jeg håper vi kan ønske deg velkommen igjen en gang i fremtiden når det er på tide å planlegge din neste reise.

Tur til Kilimanjaro og Zanzibar

Reisen til Kilimanjaro og Zanzibar ble levert som bestilt! God rådgivning, oppfølging og informasjon frem mot avreise. Hele turen var håndtert på en profesjonell måte, og sørget for en uforglemmelig ferie!

21. desember 2024

Kjære gjest,

Tusen takk for din positive tilbakemelding.
Jeg er glad for å høre at du hadde en god opplevelse hele veien gjennom og en god reise med oss.

Alt var godt forberedt

Alt var godt forberedt. Sømløs transport, gode hoteller, kunnskapsrike guider og enkel kommunikasjon med tur-operatør. Vi fikk utrolig mye ut av turen, uten at det ble stress.

3. januar 2025

Kjære Sigrid,

Tusen takk for din positive tilbakemelding.
Jeg er glad for å høre at du hadde en fantastisk tur!

Jeg håper vi kan ønske deg velkommen igjen en gang i fremtiden når det er på tide å planlegge dit neste eventyr.

TourCompass

En udelt positiv opplevelse hele veien

En udelt positiv opplevelse hele veien, fra første henvendelse før bestilling til og med sjølve turen.

29. desember 2024

Kjære Robert,

Tusen takk for din positive tilbakemelding.
Jeg er glad for å høre at du har hatt en god opplevelse hele veien gjennom.

Alt fungerte 100%

Alt fungerte 100%. Zanzibar var perfekt, selv om jeg neste gang ikke vil ha halvpensjon, - ikke pensjon i det hele tatt. Maten var kjedelig. Men servicen, rommene, området, menneskene var helt fantastiske.
Safarituren var en opplevelse og utrolig slitsom, men dette forstår vi godt med de veiene. Men med en super guide overlever man alt ;-)))))))) Takk for en flott opplevelse

20. november 2024

Kjære Evy,

Tusen takk for din positive tilbakemelding.
Jeg er glad for å høre at du hadde en flott opplevelse og at alt fungerte 100%.

Det høres ut som du har tatt med deg mange gode minner hjem, og jeg håper at vi kan hjelpe deg med flere minneverdige opplevelser igjen i fremtiden..