Fra bestilling til gjennomført reise har det vært lett å kommunisere med TourCompass. Vi følte oss trygge og alt fungerte som det skulle. Det å bli møtt, fraktet og hjelp til innsjekk på lokale flypla... Vis mer
Fantastisk reise til Tanzania med safari i Serengeti og Ngorongoro. Vår sjåfør Moses var en hyggelig og trygg guide som fulgte oss gjennom hele safarireisen. Han gjorde sitt ytterste så vi fikk se dy... Vis mer
Interessant reisemål og følte oss ivaretatt hele tiden. 14 dager med fly buss og tog. Engasjerte guider, hele tiden, lærte mye om land og folk. Særlig inntrykk var Titikakasjøen og de menneskene vi... Vis mer
Opplegget i Masai Mara og på stranden var førsteklasses (selv om bading fra stranden i praksis ikke var mulig). Hjemreisen fra Mombasa til Oslo via Nairobi og Doha viste seg å bli trøblete. Flyet fra... Vis mer
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Reiste med TourCompass til Vietnam og Kambodsja. Alt gikk på skinner, transport, guider og hoteller var bra. Anbefales!

Svar fra TourCompass
Alt fungerte uten noen som helst problemer. Spørsmål som jeg hadde før turen ble besvart raskt.
Flyturen gikk greit, og guiden møtte oss på flyplassen i Nairobi. Alle hoteller var av bra standard. Det samme kan sies om maten.
Vi var en gruppe på 4, og hadde egen safaribil. Var derfor ikke avhengig av noen utenfor eget reisefølge. Guiden vi hadde på safarien var super, og han ordnet alt det praktiske underveis.

Svar fra TourCompass
Tourcompass er et selskap jeg har reist med flere ganger, og jeg har veldig gode erfaringer med de. De har et bredt tilbud av reiser/destinasjoner, fleksible datoer for avreise og konkurransedyktige priser. Denne gangen var vi i Afrika. Hotellene ligger med god beliggenhet, og selv om det ikke er luksus så er standarden veldig god når en tenker på hva en betaler for reisen. Det er også veldig positivt med transfer til og fra flyplass. Dette fungerer bra, men det har vært et par ganger det har blitt litt stress fordi transport ikke har kommet som avtalt og jeg har måttet ringe Tourcompass for å få det ordnet. Da har de heldigvis ordnet det kjapt så vi har rukket flyet.

Svar fra TourCompass
Flott sammensatt opplevelsesturer med dyktige og presist guider hele vegen!

Svar fra TourCompass
Fleksibelt opplegg. turene kan endres og forlenges med flere stopp osv. Compass har flinke konsulenter som har vært på reisene selv og dermed kan gi gode råd.
Meget interessante utflukter
Svært flinke og kunskapsrike lokale guider med god engelsk.
god pris og garantier.
reise fra hvilken som helst lokale flyplass

Svar fra TourCompass
God info i forkant av turen, fantastiske folk som var med meg på Kilimanjaro. Hovedguiden min var helt utrolig, god i engelsk og visste ekstremt godt hva han drev med med. Teamet fungerte veldig bra, god mat og fantastisk service! Følte meg trygg og ivaretatt hele turen!

Svar fra TourCompass
Veldig godt samarbeid med TourCompass, raske svar på spørsmål via mailer.
I Tokyo fikk vi dessverre røykerom men TourCompass ordnet opp og vi fikk single rom.
Hotellene i Kyoto og Tokio fine men savnet onsen
Hotellet i Hakone ble en opplevelse, maten, onsen var helt supert.
Alt i alt en fantastisk tur til Japan. Guiding og tid for oss selv var akkurat passe. Flott å være små grupper ifm guiding.
Anbefaler andre å reise med TourCompass.

Svar fra TourCompass
Flott tur til Costa Rica. Vi besøkte San Jose, Tortuguero, Fortuna, Monteverde og til slutt Samara. Alt gikk på skinner, det var kun en gang vi måtte vente en stund på transport pga av stor trafikk, men når det er sagt så var vi mildest talt imponert over opplegget, så ut fra denne turen kan vi så absolutt anbefale TourCompass.

Svar fra TourCompass
Sør-Afrika var magisk! Vår guide og sjåfør på turen var veldig hyggelig og kunnskapsrik, og vi fikk se og oppleve masse flotte dyr! Vi følte oss trygge og godt ivaretatt, og sikkerheten var god.
Hotellet var rent og pent, og de ansatte vennlige og imøtekommende. Maten de serverte var utrolig flott og god.
Turen til og fra Johannesburg var også fin, med stopp underveis. Mauritius leverte på alle måter, med flotte strender og alt som hører med.
Vi ble tatt godt imot på flyplass av kontakt person og sjåfør, og da vi kom til hotellet på kvelden følte vi oss ventet og godt ivaretatt , og vi hadde noen deilige og rolige dager der. Tamarin bukta er perfekt for surfing. Vi tok taxi og besøkte andre strender også. LeMorne har en nydelig kritthvit strand.
Vi vil absolutt anbefale turen!

Svar fra TourCompass
En fantastisk tur, hvor alt gikk etter oppsatt plan. Flyturene gikk så bra. Veldig bra hoteller/Camper. Sist men ikke minst, en fantastisk guide på safarien. Tusen takk til Afrikasafari for en opplevelse for livet. Vi bruker dere gjerne igjen.

Svar fra TourCompass
Vi er akkurat kommet hjem fra tur til Argentina og Brasil, og kunne ikke vært mer fornøyd! Det har rett og slett vært tidenes opplevelse og turen har overgått alle våre forventninger. Reiseruten vår var Buenos Aires - Iguazu - Rio de Janeiro - Ilha Grande. Utfluktene i Argentina "Smak på Argentina" og "Tangoshow med middag" anbefales på det sterkeste å gjøre og vi hadde i tillegg tangokurs før tangoshowet som gjorde hele kvelden komplett. I tillegg var alle rundturer med guider over all forventning - de var så hyggelige og ønsket virkelig at vi skulle få se og oppleve mest mulig både i Argentina, Iguazu og Brasil. Det er åpenbart at Lamatours har kvalitetssikret guidene og utfluktene, de er av høy standard og vi følte oss helt trygge hele veien. Vi kunne ikke bedt om mer og er fremdeles høy på livet etter turen vår :)
Vi skal definitivt bruke Lamatours/TourCompass igjen!

Svar fra TourCompass
topp service og godt gjennomført reise.juni 2022.

Svar fra TourCompass
Ryddig og profesjonelt selskap. Vi fikk dessverre ikke reist på vår planlagte tur pga. Covid, men prosessen og oppfølgingen helt i fra tilbud til bestilling og deretter til avbestillingen og tilbakebetaling av innbetalt beløp var upåklagelig. Benytter gjerne samme selskap ved neste anledning!

Svar fra TourCompass
Hadde en fantastisk rundreise på Sri Lanka før pandemien inntraff. Utrolig bra opplegg som var godt planlagt, veldig hyggelig og kunnskapsrik guide, lett å komme i kontakt med reisebyrået underveis og god kvalitet på hoteller. Alt i alt en overraskende god reise med kvalitet i alle ledd. Anbefaler AsiaTours på det varmeste og håper de kommer seg gjennom pandemien 😀. Sri Lanka var virkelig et helt fantastisk land å reise i og anbefales også til alle.
Jeg er utrolig fornøyd med servicen og informasjonen jeg har fått i forbindelse med planlegging og bestilling av ny reise. Raske og veldig informative tilbakemeldinger.
Uansett hva det er jeg har lurt på - spesielt med tanke på at jeg har planer om å reise alene, så har jeg fått gode svar.
I forbindelse med Covid-19 så har de også vært informative, proaktive og løsningsorienterte. Dette setter jeg stor pris på.
Nå gleder jeg meg veldig til å dra på nye eventyr!

Svar fra TourCompass
I eit og eit halvt år har eg drøymt om Inka-stien i Peru saman med eit barnebarn. Så kom pandemien. Det har vore mykje att og fram, men no må eg nok annulera prosjektet. Heile tida har eg vore i kontakt med Lamatours. Det har vore fint samarbeid. No lyt eg gi opp i denne omgang, men dersom eg lever og har helsa vil eg gjerne koma tilbake. Når ein blir 82 før utgangen av året er det litt risikabelt. Men ei fjellgeit frå Norge gir seg ikkje så lett, difor lever eg enno i håpet! Og Lamatours har mi fulle tillit!
Helsing Kjellaug Brørs.

Svar fra TourCompass
Har bare hatt gode opplevelser med AsiaTours. Super kundeservice, og veldig enkle å ha med å gjøre.
Nå fikk vi ikke gjennomføre reisen vi skulle på i 2020, og fikk flyttet den uten problem til 2021. Det lar ser dessverre ikke gjøre å reise i år heller, og vi avbestilte turen. Pengene var refundert etter kun et par timer!
Nå i denne coronatiden har vi hatt veldig gode erfaringer med Afrikasafari. De har ordnet slik at vi kan utsette turen, og dermed føle oss trygge når vi endelig kan reise.
Skulle gjerne gitt dere flere opplysninger om turen og opplegget, men vi har enda ikke reist.
Har derimot vært med samarbeidspartneren Lamatours, og det var et helt fantastisk opplegg og opphold. 100% tilrettelegging fra A til Å. Så er det rart vi gleder oss til tur igjen?