1. Murer

Mit brede spektrum af murerarbejde omfatter alt fra facaderenovering, flisearbejde, trappereparation og renovering. Jeg er udstyret til at håndtere enhver opgave, stor som lille, og garanterer en løsning, der ikke kun møder dine forventninger, men også overgår dem. Jeg forstår vigtigheden af detaljer og kvalitet i murerfaget og arbejder tæt sammen med dig for at sikre, at alle aspekter af projektet bliver overvejet og udført perfekt. Jeg holder til i Malling hvor jeg kører ud til Århus, Odder, Skanderborg, Horsens mm. facebook.com/totimurer www.totimurer.dk

4,1

Bra

Flot arbejde i beton og stål

Vi havde Toti til reparere den udendørs trappe til vores hus. Arbejdet i beton og stål er udført til perfektion.
Toti overholder aftaler og let at arbejde sammen med. Prisen holdt i forhold til tilbud.

17. juli 2025

Flot murerarbejde

Vi har fået renoveret badeværelse af Toti og er meget tilfredse. Smukt murerarbejde og meget fin sparring igennem hele forløbet. Det er ikke sidste gang vi vil gøre brug af hans arbejde

4. juni 2025

Jeg havde hyret Toti til at reparere…

Jeg havde hyret Toti til at reparere afskalling af puds på facaden samt revner i soklen. Det blevet lavet til perfektion og til aftalt tid og pris.

19. juli 2024
Logoen til Toti Murer

Svar fra Toti Murer

Hej Michael

Tusind tak for din anmeldelse :)

Mvh.
Toti

Godt tilbud på opgaven.

Godt tilbud på opgaven.
Opgaven udført som aftalt, en grundig oprydning og fjernelse af sporene er et stort plus.
Jeg vil ikke være bange for at bede ham give et tilbud, hvis der dukker en opgave op.

12. juli 2024
Logoen til Toti Murer

Svar fra Toti Murer

Hej Hans

Tusind tak for din anmeldelse :)

Mvh.
Toti