Ben met mijn aankoop niet tevreden Via e-mail en telefonisch heel moeilijk bereikbaar en late antwoord op mijn mail Heb auto hefbrug besteld die hebben niks laten weten van levering plots stond vra... Vis mer
Selskapet har svart
bestelde 2 bandzagen voor mijn bandzaagmachine . Helaas zijn de zagen niet recht aan elkaar gelast en telkens als de las op het werkstuk komt springt de arm van de machine omhoog . Heb vandaag een... Vis mer
Selskapet har svart
Orderproces en levering zijn goed verlopen. Mijn uitdaging zat dat ik geen goed advies kreeg betreffende de kabels die aan de stroomgenerator moesten worden bevestigd. Daardoor heb ik zelf veel tijd n... Vis mer
Selskapet har svart
Torros heeft een zeer goede klepelmaaier geleverd voor een kleine trekker. De bestelling ging er goed en de juiste olie werd aangeraden om er bij te kopen. Netjes. Ook is er telefonische ondersteuning... Vis mer
Selskapet har svart
Torros is een webshop voor professionals en semi-professionals, gespecialiseerd in de aankoop van al jouw gereedschappen, productie-, bouwplaats- en werkplaatsinrichting als ook werktuigmachines voor metaalbewerking, plaatwerk of hout. Torros.nl maakt deel uit van een familiebedrijf dat al meer dan 30 jaar actief is op deze markt. We beschikken over een breed assortiment, dat voortdurend evolueert en voldoet aan de verwachtingen van de meest veeleisende professionele en enthousiaste doe-het-zelvers. De productkeuze, de kwaliteit van de site, de klantenservice en dienst na verkoop behoren tot onze sterke punten! Onze teams staan tot jouw beschikking om je de beste oplossingen te bieden.
Patrick Wagnonlaan 7, 7700, Moeskroen, Belgia
Har svart på 63 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Supersnelle levering. Omdat mijn gewone mobiele airco het met de huidige temperaturen niet redde, op zondagavond een mobiele split unit airco van WM Tools besteld. Maandagnamiddag al bericht gekregen dat het toestel verzonden was. Dezelfde avond zat het ook al bij DHL. En als het toestel geen vertraging bij DHL opgelopen had, was het dinsdag al geleverd geweest. Maar uiteindelijk stond DHL er toch nog woensdagmorgen al mee voor de deur. Stevig verpakt en op een klein palletje. Wreed content van de service maar ook het toestel zelf. Professionele kwaliteit en maakt alle beloftes waar. Toestel word bovendien geleverd met een afdichting voor het raam zodat er geen warmte naar binnen kan. Ik heb een Husky en die al heeft heerlijk liggen genieten.
Waardeloze partij. Had een afzuiger van 800 euro besteld en toen bedacht ik mij en wilde ik er een van 3200. De order kon nog geannuleerd worden werd aan de telefoon gezegd. Order zou gecrediteerd worden en terugbetaald. Ik bestel dus de duurdere meteen. De dag erna krijg ik toch mijn eerste bestelling. Deze heb ik weer op laten halen en dan wordt je gewoon 2x 59 euro in rekening gebracht! Het was dus niet mijn schuld en ze weigeren dit te compenseren. Ook de 800 euro heb ik 3 weken later nog steeds niet terug en heb al 20 emails gestuurd. Echt een waardeloze ervaring en hier bestel ik nooit meer!
geen gehoor via telefoon. Pakket is geleverd volgens DHL maar niets ontvangen.
Na het lezen van de reviews had ik mijn bedenkingen om te bestellen. Via een andere review site zag ik toch positieve reacties en durfde het te wagen.
Ik had mijn bestelling al de volgende werkdag in huis, product netjes verpakt en degelijke kwaliteit voor een goeie prijs! Ik zal dus nog bestellen.
KOOP HIER NIET!!! Had ik de reviews maar gelezen voordat ik mijn bestelling plaatste. Een ster is nog teveel. De bestelling zou in 5 dagen geleverd worden, dit werden 6 weken. Tussentijds c.a. 20 keer gebeld maar niemand aan de lijn gekregen. Vervolgens per email mijn bestelling geannuleerd. Enkele dagen later werd de bestelling toch geleverd. Vervolgens vele malen getracht om telefonisch in contact te komen. Uiteindelijk een onvriendelijke man aan de lijn gekregen, die beweerde mijn mail nooit ontvangen te hebben, terwijl ik deze verstuurde via het contactformulier op de website. Dit vreselijk mens adviseerde mij om wederom een mail te sturen met een retourverzoek. Deze dus opgesteld en verstuurd en na 10 dagen nog geen respons.
Ik denk dat dit een bedrijfje is dat vanaf een zolderkamer spullen probeert te verhandelen, die hij in china inkoopt en dus nooit in de beloofde tijd kan leveren. Laat je dus niet misleiden door de mooie website.
Ik hoop dat je deze waarschuwing op tijd hebt gelezen, zodat je je nog op tijd kan bedenken om je bestelling te annuleren, voordat je betaald hebt.

Svar fra Torros
Communicatie zeer slecht per mail duurt veel telang ook de producten die je besteld duurt weken voor dat je het thuis gestuurd krijg bij sommige bedrijven duurt het een week en dat is al erg lang maar ik bestel nooit meer wat van dit bedrijf

Deze is bedoeld voor België het 17-12-2024
Hakselaar messen bestelt HHK50x100x5
8stuks eerste keer geleverd 150x55x5 retour gestuurd 27-01-2025 na regelmatig bellen en mailen 10-2-2025 komen nieuwe messen niet schrikken 20 kg in totaal geen pakbon zoo in de doos gekwakt 10 messen 220 mm breed
5 snijbokken 180mmbreed meer dan 50 punt messen driehoek vorm maar van de 100x55x5 is niets te bekennen
Quote" De productkeuze, de kwaliteit van de site, de klantenservice en dienst na verkoop behoren tot onze sterke punten! "
De klantenservice een sterk punt, in het niet beantwoorden zult u bedoelen. Voor mijn aankoop werd er binnen 24 uur tot 2x keer toe gereageerd op vragen, eenmaal bestelling ontvangen en Torros geeft niet meer thuis op vragen? Laat staan op het wijzigen van de adres gegevens, gezien daar een fout in staat. Op de dag van bestelling gelijk hierover gemaild maar er wordt niets mee gedaan! Gelukkig was de bezorger allerd en zag hij dat er iets niet klopte. Beoordelingen geplaats op hun verzoek, de eerst volgende morgen gelijk een bericht dat ze het gaan uitzoeken en snel zullen antwoorden. Nu 3 dagen verder u begrijpt het al zonder enig antwoord.
Ben blij dat mijn bestelling verder klopte en ondanks een klein min puntje alles naar behoren werkt. Zie hier nu soort gelijke reviews over de communicatie met Torros, vandaar dat ik mijn review hier ook even deel.
Wat je niet moet doen is bij Torros kopen.
Ze geven niet thuis, als je vragen hebt.
Hele slechte ervaring met Torros.NL
Waardeloos bedrijf. Straalcabine besteld en betaald. Deze zou op voorraad zijn en binnen een week geleverd worden. Na een paar weken zelf maar eens gebeld. Blijkt dat er alleen een showroom model beschikbaar is en er anders besteld moet worden. Gekozen om te bestellen.
Na 4 maanden zelf maar weer eens gebeld. Nieuwe bestelling was beschadigd bij hun binnen gekomen en moest weer opnieuw besteld worden…
Besloten om de bestelling te annuleren. Dit kon alleen per mail. Na een week maar weer gebeld omdat er geen bevestiging was gestuurd en nog steeds geen geld terug…
Als je ze belt, krijg je de keuze tussen verkoop, klantenservice en boekhouding. Er wordt alleen opgenomen als je verkoop kiest.
Bedrijf is totaal niet proactief, reageert niet op mail en nu kijken welke stappen we moeten ondernemen om ons geld terug te krijgen.
Advies: KOOP HIER NIET!
Pomp gekocht om diesel over te pompen, deze was echter te licht en zonder te openen terug gestuurd. Probeer nu m’n geld terug te krijgen dat lijkt onbegonnen werk zowel telefonisch al mail geen antwoord.

Svar fra Torros
Same experience as the other reviewer. Got the machine delivered, but it was already malfunctioning from the start.
I tried to email and call them on several occasions, but they never mailed me back, nor did they picked up the phone

Svar fra Torros
Trilplaat besteld, echter heeft het nooit gedaan. Bij het contacteren van de klantenservice geen gehoor.
Via de mail contact getracht te leggen, maar enkel een automatische reply.
Telefonisch contact leggen werkt ook niet, want er neemt niemand op (of telefoon gaat niet over).

Svar fra Torros
prompt delivery then a part was missing they dont answer the phone or don't pick up you have to write many times finally I got the part delivered without a notice this company should work on their manners

Svar fra Torros
Op 18 januari '22 relatief dure Unicraft KR2001 oprijbokken voor auto's bij torros.nl gekocht. Het geleverde product was anders dan wat op hun site stond, matig gelast waardoor ze nauwelijks moment kunnen opnemen, minder staal en het schuine stuk was veel steiler.
Foto's gemaakt en naar hen verstuurd met de boodschap omruilen voor degenen die op de foto's op hun website staan of geld terug.
Lang verhaal kort: Diverse mails, ik moest ze terugsturen en dan kreeg ik het geld terug. Aangezien het geleverde niet hetzelfde is als het aangebodene uiteraard ook de kosten voor de retourzending geclaimd. Op 2 april de bokken terug gestuurd. Geen antwoord, weer meermaals moeten mailen.
Op 20 december '22 eindelijk geld terug gestort gekregen maar zonder het bedrag voor terugzenden...

Svar fra Torros
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.