Acheter un motoculteur que j ai payer…
Acheter un motoculteur que j ai payer cher , mais jamais recu, malgre mes rappels insistant, je n ai meme pas recu un retour. Grosse arnaque pour ne pas dire plus
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
au bout d un mois toujours pas reçu ma commande d un traineau pulka à 100 euros envoyé soi disant par M-Relay seule indication il ne rentre pas dans la boite aux lettres !!! un lien de réacheminement qui est innacessible et 3 mails sans réponse !!!!! une plainte sera déposée pour escroquerie
Waarschuwing , dit is een site waar je geen goederen mag bestellen .
Deze mensen antwoorden noch op mail noch leveren de bestelde en vooraf betaalde goederen
volgens mij een oplichters firma , sinds 17 nov 2025 besteld en betaald , niet geleverd, niet bereikbaar zowel tel of email . ik zal nakijken hoe ik deze firma kan laten blokkeren , zou iets voor truspilot moeten zijn
Toppertrends appears to be a fraudulent website. I strongly advise others not to buy anything there. Based on what I encountered, the business does not seem legitimate, and there is no evidence of a real or registered company behind the site.
The lack of transparency, unclear contact information, and overall behavior raised serious red flags for me. After my experience, I genuinely believe this website is unsafe for consumers and should be investigated and taken down to prevent others from being misled and scammed.
Please be extremely cautious and avoid using this site!
Kookfornuis besteld,betaald. Orderbevestiging en dan niks meer. Telefoonnummer onbestaanbaar,mails onbeantwoord. 190€ armer
Ne COMMANDEZ JAMAIS SUR TOPPERTRENDS . Site d’arnaque !!!!! C’est une arnaque !!!! Des voleurs !!!! C’est des gros arnaqueurs . Commande jamais reçu . Ils sont injoignables. Ne jamais commander dans se site d’arnaque
Deze site bied enkel verkoop aan van digitale producten. Het staat duidelijk in hun algemene voorwaarden en hierdoor heb je dus op niets recht als je iets hebt aangekocht bij hun. Wanneer ik hiervan melding maak op hun chat blokkeert het gesprek en krijg ik geen antwoord. Je koopt letterlijk de digitale tekening die je ziet.
Abri bois commandé chez BOIS MONDE, idem que TOPPER TRENDS. Aucune confirmation de commande. Injoignable (mail, téléphone) des Arnaqueurs pro.
Le site paraît bien fait. A éviter !!!
He is scammer, dont buy any item on the website.
This website is definitely a scam.
How can you spot scam sites?
1: Don't trust those who only communicate via phone and email. They usually disappear quickly and leave no trace.
2: Virtual lines purchased from fake countries are sold in almost every country, and unfortunately, governments don't prevent them.
3: The full address information is fake. If you search the given address on something like Google Maps and open the live preview, you'll see that there's no such company there.
4: No one sells an item for even 1/3 of its normal price. These types of websites are definitely misleading, and they stop communicating after taking your money.
5: Never make a purchase without verifying the website's authenticity. Never shop from websites you don't trust or know.
Un site escroquerie,a fuir très vite, j'ai déjà payé mais aucune réponse, pas moyen de joindre répond pas ni au appel,ni au email.
J'ai passer une commande et depuis 8 jours plus aucune nouvelles! Pas de reponse au mail et le numero de téléphone impossible de les joindre..une belle arnaque !!!
Cheaters! I ordered a bicycle and paid for it. Never received it. Not possible to contact them in any way. Apparently money is in the Guadeloupe now.
Fake scam site
Online since October 2025
Fake site - this is fraud - unreachable - don’t order here.